Træpiller på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Leder du efter en webshop, hvor du kan købe træpiller på afbetaling? Så er du havnet det rigtige sted. På denne side kan du se en oversigt over webshops, hvor du har mulighed for at finansierer træpiller via en afbetalingsløsning.

Træpiller på afbetaling kan være en praktisk løsning i tilfælde, hvor der er brug for lidt mere luft i økonomien. Samtidig er afbetaling i dag blevet en så normal betalingsmetode, at du opnår langt bedre vilkår, end det var tilfældet før i tiden.

Vores anbefaling:

Træpiller på afbetaling 1
★★★★★

Stort udvalg af træpiller i 6 mm, derudover har de også Södra træpiller som er kendt for deres høje kvalitet. Leveringen tager som regel 1-5 hverdage fra du har lagt din bestilling online.

Du vælger blot, hvilke træpiller du vil købe, lægger dem i kurven, indtaster dine oplysninger og vælger Anyday eller ViaBill som afbetalings-metode. Efterfølgende vælger du, hvor lang tid du ønsker at betale af over.

Hvilke shops tilbyder træpiller på afbetaling?

Du kan købe træpiller på afbetaling hos en lang række webshops i Danmark. Det kan være en praktisk løsning, hvis du har brug for træpiller, men der ikke er luft i økonomien lige nu. Du behøver ikke at leve uden varme, blot fordi du har regninger, der skal betales.

De specifikke vilkår, løbetid og gebyrer varierer fra shop til shop, og du kan læse mere om betingelserne for den enkelte webshop herunder. Det giver dig en nem oversigt over, hvor du kan købe træpiller på afbetaling til den laveste rente og de mest optimale vilkår.

Køb træpiller på afbetaling hos følgende shops:

Træpiller på afbetaling 2

★★★★★

Homeshop.dk

Homeshop.dk er et online byggemarked, hvor du også kan købe træpiller på afbetaling. Også her har du mulighed for at betale med ViaBill, så du ikke er nødt til at vente med at bestille træpiller til pillefyret, indtil du har luft i økonomien. Du vælger blot, hvilke træpiller du vil købe, lægger dem i kurven, indtaster dine oplysninger og vælger ViaBill som betalingsmetode. Efterfølgende vælger du, hvor lang tid du ønsker at betale af over. Leveringstiden er typisk 1-3 hverdage.

Træpiller på afbetaling 3

★★★★★

Hedestoker.dk

Hos Hedestoker.dk kan du købe træpiller i høj kvalitet. Du finder et stort udvalg og de har også briketter, der leveres til hele landet. Udover at du kan købe træpiller på afbetaling til gode vilkår, får du gratis levering – der er altså god grund til at handle hos Hedestoker. Du kan vælge mellem flere typer af træpiller, som allesammen er af høj kvalitet. Du vælger blot den variant, der matcher dit pillefyr, ønskede prisleje og generelle behov, hvorefter du lægger dem i kurven og vælger Resurs Bank som betalingsmulighed.

Træpiller på afbetaling 4

★★★★★

Davidsenshop

Hos Davidsenshop.dk finder du et stort udvalg af træpiller, som du kan købe på afbetaling.

Davidsenshop sælger udover brænde og træpiller, også alt indenfor have, grill, el, værktøj og byggematerialer

Når du har fundet de træpiller, du ønsker at købe, og lagt dem i kurven, skal du blot indtaste dine leveringsoplysninger og vælge ViaBill som betalingsmetode. Du vælger selv, hvor lang tid du vil betale af over, og der er ingen renter.

Træpiller på afbetaling 5

★★★★★

Frishop

Frishop er blandt landets største online byggemarkeder. Her kan du få mere end 500.000 forskellige produkter – og udvalget inkluderer naturligvis også træpiller. Hos Frishop har du mulighed for at finansiere dine træpiller via en afbetalingsløsning. Du vælger blot ViaBill som betalingsmetode, når du har lagt de træpiller, du ønsker at købe, i din kurv. Efterfølgende vælger du, hvor mange måneder du vil betale af over, og indtaster dine oplysninger. Du modtager typisk dine træpiller indenfor 1-3 hverdage.

Hvorfor købe træpiller på afbetaling?

Hvis du har et pillefyr, er det vigtigt, at der er træpiller til at fyre op med. Pillefyret fungerer udelukkende ved brug af træpiller, hvorfor du risikerer, at hjemmet ikke kan opvarmes, hvis der ikke er træpiller nok.

Der er således ikke blot tale om en almindelig forbrugsvare, når du køber træpiller på afbetaling. Hvis ikke dit hjem er opvarmet, fryser du, men du risikerer også, at huset tager skade, hvorfor det er essentielt, at der er træpiller til rådighed.

I andre tilfælde kan det blot være en praktisk løsning, hvis du har regninger, der skal betales, eller blot har brug for lidt luft i økonomien. De afbetalingsmuligheder, der findes i dag, er desuden mere udbredt end før i tiden, hvorfor du får langt bedre vilkår, når du køber træpiller på afbetaling, end det var tilfældet for blot få år tilbage.

Se også: Fyringsolie på afbetaling

Træpiller er et CO2-neutralt brændstof

Træpiller er et CO2-neutralt brændstof, som ikke bidrager til at øge drivhuseffekten. De afgiver udelukkende den mængde CO2, som træet, der er brugt til at fremstille træpillerne, har optaget i skoven.

Læs også: Drivhus på afbetaling

Det betyder, at træpillerne er et miljøvenligt og godt alternativ til de fossile brændstoffer, som vi ellers anvender til at opvarme boligen med. Samtidig er der tale om en langt mere økonomiske varmekilde, når først du har fået installeret et pillefyr.

Køb træpiller af høj kvalitet

Kvaliteten af træpillerne er vigtigt i forhold til en lang række faktorer. Det er afgørende, at du vælger træpiller af god kvalitet, når du bruger dem i et pillefyr. Før i tiden var der ikke meget kontrol over træpillernes kvalitet, hvorfor de indeholdt en lang række råvarer og bindemidler, som det ikke er tilladt at anvende i produktionen i dag.

Træpiller af lav kvalitet resulterer i, at pillerne smuldrer, og der opstår slagger i kedlen, som i værste tilfælde har en skadelig effekt på pillefyret. Det betyder samtidig, at der skal bruges langt mere energi på rengøring og vedligeholdelse, når du bruger træpiller af lav kvalitet.

Sådan tester du kvaliteten af træpillerne

Hvis du vil være sikker på, at de træpiller, du køber på afbetaling, er af høj kvalitet, er det bedste at vælge en leverandør, som får træpillerne testet. Du kan samtidig se efter, om træpillerne er svanemærkede.

Er du i tvivl, kan du undersøge, hvor meget smuld der er i træpillerne. Det vil give dig en indikation af, om der dannes slagger i brændkammeret, når du anvender dem. De fleste træpiller, der sælges på det danske marked, er dog godkendt og kvalitetstestet.

Test træpillerne:

  • Hvis træpillerne lugter af andet end træ, er de formentlig af lav kvalitet.
  • Farven på træpiller af høj kvalitet er træagtig.
  • Når du brænder træpillerne, skal de lugte af brændt træ.

Hvis træpillerne er mørke, kan det være, fordi de indeholder bark eller en træsort, som er mørkere i farven. Det kan dog også betyde, at træet, som træpillerne er lavet af, er tørret for kraftigt, hvilket er et tegn på, at træpillen er af lav kvalitet.

Herudover bør du tjekke, om der er hvide, røde, grønne eller blå partikler i træpillerne. Er det tilfældet, er de formentlig produceret af andet end rent træ – eksempelvis kan der være tale om rester fra imprægnering, maling, laminat, tæpper eller andet, som kan være skadeligt, når du afbrænder det.

Se også: Brændeovn på afbetaling

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.