Brændeovn på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er der noget mere dansk og hyggeligt end at sidde foran brændeovnen med en kop kaffe eller varm kakao en mørk vinteraften? Brændeovne er et hit i Danmark både for hyggens skyld, men også fordi det er en stærk nødvendighed i de kolde måneder. 

Har du brug for at skifte din nuværende brændeovn ud? Eller overvejer du at få en i stuen eller måske sommerhuset? Men er pengene ikke helt til det, fordi der også venter en håndværkerregning til monteringen af den?

Det er de færreste, der har pengene til en brændeovn stående på kontoen. Men det forhindrer dig ikke i at få en brændeovn, da det er muligt at få den på afbetaling flere steder.

Afbetaling er måske ikke din favoritløsning, men den kan gå hen og blive en rigtig god ven, da den giver dig mulighed for at få en brændeovn, uden du behøver brænde alle dine penge af på det med det samme. 

Hvilke shops tilbyder en brændeovn på afbetaling? 

Selvom antallet af forhandlere af brændeovne er noget lavere end forhandlere af mange andre forbrugsting, er det alligevel muligt at opstøve nogle forhandlere, der har brændeovne på afbetaling – og endda med nogle gode og fleksible løsninger. 

Vi anbefaler

Brændeovn på afbetaling 2

★★★★★

Biopejs-shop.dk: Brændeovn 

Biopejs-shop.dk er en online butik, der har specialiseret sig i brændeovne og biopejse. De har derfor et stort udvalg af alt lige fra den klassiske brændeovn til den mere avancerede biopejs. Uanset hvad du er til, kan du altså finde det hos Biopejs-shop. Ønsker du hjælp til finansieringen, har de et samarbejde med Santander Consumer Bank, hvor du låner det respektive beløb og betaler tilbage med den løbetid, du ønsker. 

Brændeovn på afbetaling 3

★★★★★

Frishop: Brændeovn 

Frishop er en stor online butik med varer til både hus og have. De har også et ret stort udvalg af brændeovne i mange forskellige designs og prisklasser. Der er derfor rig mulighed for at finde netop den type brændeovn, du godt kunne tænke dig. I forhold til finansieringen kan du få det rentefrit til dit køb helt uden omkostninger og skjulte gebyrer. Afbetalingen foregår gennem Betalingsservice med en løbetid og månedlig ydelse, som du forinden har aftalt med butikken. Det er meget billigt og fleksibelt. 

Brændeovn afbetalingseksempel (Santander)

BrændeovnAfbetaling
Lånebeløb2.000 – 20.000 DKK
Løbetid10 måneder
Rente0 %
Min. oprettelsesgebyr kr.399 kr.
Oprettelsesgebyr399 kr.
Månedsgebyr0 kr.

Hvorfor købe en brændeovn på afbetaling? 

Ingen gider at fryse, når det er vinter. Alene det er grund nok til, hvorfor du bør købe en brændeovn på afbetaling, hvis det er det, der er brug for hjemme i din stue eller i familiens sommerhus. For en brændeovn er meget effektiv, når det kommer til at varme et hjem op – det kræver derfor ikke, at den brænder hele dagen. 

Der er sket meget på området, når det kommer til brændeovne. Derfor kan du også få nogle meget elegante løsninger, der ikke tager noget plads. Ved at købe den på afbetaling, behøver du heller ikke lægge hele beløbet med det samme. Du kan derfor købe den i dag og betale senere eller over en længere periode. 

Se også: Træpiller på afbetaling

Afbetaling giver god mening fordi:

  • Du kan få varme fødder, selvom du kun har noget af beløbet til rådighed. 
  • Du kan tilpasse afbetalingen til et leje, hvor du økonomisk kan følge med. 
  • Du kan få brændeovnen med det samme. 

Selvom du måske ikke er vant til at tage imod en vare, du ikke fuldt har betalt for, er det ikke noget, du behøver have dårlig samvittighed over. For når du indgår i en aftale om afbetaling, vælger du blot en løbetid, der giver mest økonomisk mening for dig. Så ved du også, hvornår den er betalt ud igen!

Mere på afbetaling: Grill

Lad ikke økonomien afholde dig fra at få varmen 

Med de muligheder for afbetaling der er, er der ingen grund til, at du holder dig tilbage fra at få den varmekilde, du godt kunne tænke dig. En brændeovn er ikke den mest miljøvenlige løsning, men det er bestemt en meget energieffektiv løsning, som varmer dit hjem eller sommerhus op på næsten ingen tid. Det er også noget hyggeligere at tænde op for brændeovnen, end det er at skrue op for en termostat. 

Læs også: vildmarksbad på afbetaling

Med ovenstående shops og deres afbetalingsløsninger, kan du finde netop den løsning, der passer bedst til din økonomi. Er du i tvivl, hvor lang en løbetid du har brug for, kan du altid lægge et budget for at se, hvad du har mulighed for at betale af hver eneste måned, uden det gør ondt på økonomien – det skal jo gerne være en fornøjelse at tænde op vinteren igennem. 

Ved at lægge budget har du også fuldstændigt styr på betalingen, og hvad der ellers er råd til, når den månedlige ydelse er blevet betalt. Det giver noget mere ro i maven og en langt større lyst til at sætte sig hen foran den for at slappe af og få varmen.  

Få varmen allerede om få dage med en brændeovn på afbetaling 

De to udvalgte shops i teksten her scorer generelt altid højt, når det kommer til service og hurtig levering. De vil gerne deres kunder det bedste, og derfor kan du også forvente at få brændeovnen leveret inden for ganske få dage – medmindre du lægger en specialbestilling. Når du derfor klikker en brændeovn ned i indkøbskurven i dag, går der ikke længe, før du kan sidde og nyde en kop kaffe og en nybagt bolle foran flammerne. 

En brændeovn holder i rigtig mange år, og derfor er det også vigtigt, at du sørger for at bruge god tid på at vælge den helt rette. Når først den er monteret, er det svært at fortryde valget. Så hælder du mest til en integreret brændeovn i væggen, selvom den er lidt dyrere, er det, hvad du bør gå efter for også at være glad for den i det lange løb. Hvad du synes, er den bedste, er smag og behag – så længe du bare vælger efter din mavefornemmelse, kan det ikke gå helt galt. 

Se også: Fyringsolie på afbetaling

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.