Pillefyr på afbetaling – det skal du vide

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Har du brug for en ny varmekilde, er det værd at overveje et pillefyr. Det kan nemlig give dig besparelser på varmeregningen. Har du eksempelvis et oliefyr, kan du få en besparelse på helt op til 60 %. Er din primære varmekilde elvarme, kan du spare helt op til 70 % på dit varmebudget.

Et pillefyr er altså en billig metode til opvarmning af din bolig. Men det koster til gengæld en del at købe et pillefyr. Hvis du ikke selv har pengene stående på din bankkonto, er der heldigvis andre muligheder for at få et pillefyr. Herved kan dit hjem blive opvarmet på bedste og billigste vis.

I dag kan du vælge at købe et pillefyr på afbetaling. Det er en rigtig god løsning, når du har brug for at få et pillefyr hjem til dig hurtigst muligt. Det sikrer, at du ikke behøver at fryse hele efteråret og vinteren, når du opholder dig derhjemme.

Køb et pillefyr til under 20.000 kr. på afbetaling

Er du på udkig efter et pillefyr, der koster under 20.000 kr., og ønsker du at købe det på afbetaling? Så kan du vælge at købe det hos en forhandler med betalingsmetoden Viabill.

Elvvs.dk

Elvvs.dk er en online shop, der blev grundlagt i 2001. Deres fokus er på at hjælpe både private og firmaer med el- og VVS-artikler til konkurrencedygtige priser. Det vil sige, at du kan købe alt lige fra en pære til en pumpe, en vandhane, et pillefyr og meget mere.

Derudover har de gjort det muligt for deres kunder at købe et pillefyr på afbetaling via ViaBill. Med ViaBill kan du købe her og nu og betale senere. Du kan altså købe et pillefyr, som for eksempel Metrocompact, med det samme og udskyde din betaling til senere. Det er muligt for dig at dele betalingen op i 10 rater, og det er helt uden både renter og gebyrer.

Køb et pillefyr til over 20.000 kr. på afbetaling

Skal du have fat i et pillefyr til over 20.000 kr., kan du benytte dig af Lendo.dk for at få et pillefyr på afbetaling.

VVS-eksperten.dk & Hedestoker.dk

VVS-eksperten.dk er ikke kun en online forhandler. De har også hele 31 butikker fordelt rundt omkring i hele Danmark. Hos VVS-eksperten forhandler de diverse VVS-artikler til skarpe priser. Det vil sige, at hvis du har brug for en køkkenvask, en tagrende, et lysarmatur eller et pillefyr, kan du finde det på denne side.

Drømmer du om et pillefyr, såsom dette fra Atmos, kan du vælge at få et tilbud fra flere banker via Lendo.dk. Desuden kan du sammenligne forskellige lån, så du kan vælge det bedste for dig. Du kan ansøge om et lån helt gratis og uforpligtende ved at udfylde en låneansøgning. Inden for et par minutter får du lånetilbud fra op til 16 forskellige långivere.

Fordele ved at købe et pillefyr på afbetaling

Der er flere forskellige fordele ved at købe et pillefyr på afbetaling. Står du eksempelvis og skal bruge et pillefyr her og nu, men har du ikke luft i budgettet til at købe det, er det en god løsning at købe et pillefyr med hjælp fra en afbetalingsløsning.

Derved står du nemlig ikke i den situation, at du ikke kan varme din bolig op. Hvis du ikke har mulighed for at opvarme din bolig i de kolde måneder, kan det ende med at gøre skade på boligen. Dette kan være meget dyrt at reparere efterfølgende.

Se også: Træpiller på afbetaling

Har du set dig varm på et pillefyr, der bare er helt perfekt til din bolig, men har du ikke pengene til det? Så kan du altså stadigvæk få det hjem til dig, hvis du vælger at købe et pillefyr på afbetaling.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.