Varmepumpe på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Vi anbefaler

Varmepumpe på afbetaling 1

★★★★★

Heatnow: Varmepumpe

Heatnow har DKs største udvalg af varmepumper til de bedste og billigste priser. De dækker hele landet. E-mærket shop

Køb varmepumpe på afbetaling gennem Santander.

Populær

Homeshop: Varmepumpe på afbetaling

★★★★★

Homeshop: Varmepumpe

Homeshop er også forhandlere af varmepumper. Her kan du bl.a. finde luft-til-luft varmepumper og luft-til-vand varmepumper.

Afbetalingen foregår hos Homeshop igennem Viabill.

Proshop: Varmepumpe på afbetaling

★★★★★

Proshop: Varmepumpe

Proshop har et godt udvalg af varmepumper. Både luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper

Afbetalingen foregår gennem Klarna.

tjenestetorvet - få tilbud på varmepumper

★★★★★

Tjenestetorvet: 4 Gratis tilbud på varmepumpe

Hos Tjenestetorvet kan du få 4 gratis tilbud på din nye varmepumpe. Det er 100% uforpligtende.

Varmepumpe på afbetaling eksempel:

Luft-til-Luft varmepumpeAfbetaling
Kredit8.000 kr.
Månedlig ydelse350 kr.
Afbetalings-periode20 måneder
Gebyr2.380 kr.
ÅOP17,85 %
Debitorrente0%
Totalt beløb10.380 kr.

Køb en varmepumpe på afbetaling og spar penge på varmeregningen.

Vi har samlet en liste med de online shops, hvor du kan købe varmepumper på afbetaling. Som en ekstra bonus har vi også taget en tilbudstjeneste med.

Tag et kig på de shops vi anbefaler herunder og se også et konkret eksempel på hvad det vil koste at købe på afbetaling under shopsne.

Spar på varmeregningen med en varmepumpe på afbetaling

Bor du i en bolig, der opvarmes med olie, naturgas eller el, er der mange penge at spare årligt ved at få installeret en varmepumpe.

Der findes flere forskellige typer af varmepumper, men fælles for dem er, at de udnytter varme fra jord eller luft og overfører til boligen via radiatorer, gulvvarme eller direkte indblæsen i et rum, som det også kendes fra aircondition.

De mest almindelige varmepumper er følgende:

  • Luft til luft varmepumpe
  • Luft til vand varmepumpe
  • Jordvarme varmepumpe

Prisen på en varmepumpe afhænger af type og model. Boligens øvrige opvarmning og udformning har betydning for, hvilken varmepumpe der er bedst egnet. De billigere varmepumper kommer med en termostat, der kendes fra radiatorer, mens de dyrere har tidsstyring eller temperaturkontrol, hvilket medvirker øget besparelse og er ekstra godt for miljøet.

Indhent gratis tilbud på varmepumper

Ønsker du at spare på varmeregningen og samtidig værne om miljøet, bør du indhente forskellige tilbud på varmepumper.

Priserne varierer, og der er ingen grund til at betale for meget. Frem for at tage kontakt til en række forskellige leverandører af varmepumper, kan du i stedet bruge en tilbudstjeneste, der indhenter 4 tilbud på varmepumper.

Det er gratis, og det sparer dig for en masse tid og besvær. Derudover er det helt uforpligtende, så du skal kun gøre brug af tilbuddet, hvis du har lyst. Det giver dig dog et rigtig godt udgangspunkt for at vælge den rigtige virksomhed til at levere og montere din nye varmepumpe.

Du skal udfylde en online formular med dine kontaktoplysninger og informationer om din bolig og nuværende varmekilde. Ved du ikke, hvilken varmepumpe der egner sig bedst til netop din bolig, kan du i samme ombæring vælge, at du ønsker vejledning herom.

Køb en varmepumpe på afbetaling

En varmepumpe kan koste fra omkring 8.000 kr. og helt op til 100.000 kr. afhængigt af type, model, størrelse på bolig, eksisterende varmekilde, mv. De lave priser er typisk til almindelige privatboliger, hvor de højere priser er til erhvervsmål med større antal kvadratmeter.

Opvarmes din bolig i forvejen med olie, naturgas eller el er der typisk mange penge at spare, og varmepumpen vil være tjent ind efter få år. Derfra er der kun en reel besparelse tilbage hvert eneste år.

Da en varmepumpe er en forholdsvis høj engangsudgift, som giver besparelse på sigt, kan det sagtens betale sig at købe den på afbetaling. Nogle forhandlere tilbyder en afbetalingsløsning i forbindelse med køb af varmepumpen, mens det hos andre ikke er tilfældet.

Har du fået et godt tilbud på en varmepumpe, der ikke kan købes på afbetaling, kan du i stedet vælge at tage et online forbrugslån eller et kviklån. Du kan nemt sammenligne lånene ved at kigge på ÅOP, som er lånets årlige omkostninger i procent. Det lån, der har den laveste ÅOP, er samlet set billigst, når der både medtages gebyrer og renter.

Det vigtigste er dog at finde et lån, der passer dig i forhold til lånestørrelse, løbetid og afdrag.

Du er måske også interesseret i

Så for at opsummere artiklen her er vores anbefaling at du først og fremmest får indhetet nogle uforpligtende tilbud fra flere forhandlere af varmepumper – når det er på plads kan du få en afbetalingsordning hos den forhandler du vælger og herved ikke betale det hele på én gang, men dele betalingen op over flere måneder.

Hvad koster en varmepumpe inkl. montering?

En luft-til-luft varmepumpe koster fra 8.000 – 25.000 kroner inklusiv montering.

Hvor mange m2 kan en varmpumpe opvarme?

En varmepumpe kan opvarme fra 10 – 150 m2. Antallet af m2 en varmepumpe kan opvarme afhænger af modellen.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.