Tasker på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kan du godt lide at forkæle dig selv med en lækker taske eller to? Hvad enten du er på udkig efter en skuldertaske, toilet taske, rejsetaske, rygsæk eller noget helt andet, så finder du det her på vores liste med shops der tilbyder at du kan købe tasker på afbetaling.

Som kvinde er der ikke noget mere feminint end at have en flot og lækker som en del af outfittet. Det sætter lige den sidste prik over i’et.

POPULÆR

Tasker på afbetaling 1

★★★★★

Bubbleroom: tasker

Bubbleroom har et godt udvalg af tasker til kvinder. Du finder alt lige fra skuldertasker, håndtasker, weekendtasker til totes og alt derimellem. De forhandler en lang række kendte mærker, som fx: Michael Kors, Marc Jacobs, Day Et, Nunoo og mange flere.

På Bubbleroom kan du dele betalingen op over op til 36 måneder med en Bubbleroom konto – nemt og ligetil.

tasker på afbetaling

★★★★★

Kings & Queens: tasker

Stort udvalg af tasker til både kvinder og mænd og til priser hvor alle kan være med.

Abetaling over 10 måneder og køber du for under 2.000 kr. er det rente og gebyrfrit.

Tasker på afbetaling 2

★★★★★

Neats: tasker

Neats har et kæmpe udvalg af tasker fra anerkendte designer brands, bl.a. Marc Jacobs og Michael Kors. Det er muligt at finde en taske til enhver lejlighed, til hverdag og fest.

Du kan dele beløbet op igennem ViaBill hos Neats.

Tasker på afbetaling 3

★★★★★

MicMic: Tasker

MicMic er et dansk brand som tilbyder lædertasker i høj kvalitet. Alle taskerne er designet af den danske designer Michala, som ejer MicMic.

Ved MicMic kan du finde alt lige fra crossover tasker, bæltetasker, skuldertasker, punge, rygsække og meget meget mere.

MicMic tilbyder afbetaling igennem Viabill.

Tasker på afbetaling 4

★★★★★

TeeShoppen: Tasker

TeeShoppen er en af nordens største sider med moderne stilrent tøj og tasker.

Hos TeeShoppen kan du finde et mindre udvalg af tasker til både kvinder og mænd. Her har du blandt andet mulighed for at købe bæltetasker, shopping tasker, tote bags og rygsække.

De tilbyder rentefri afbetaling i form af Anyday.

Tasker på afbetaling 5

★★★★★

MadameChic: Tasker

MadameChic er en online shop, som har specialiseret sig i tasker. De tilbyder dag-til-dag levering, gratis fragt over 399 og så har de et enormt udvalg af tasker. Her kan du finde alle slags tasker fra mærker såsom: Day Birget et Mikkelsen, Adax, Depeche og mange andre.

De giver dig muligheden for at betale med Viabill, så du kan dele beløbet op i mindre bidder.

Taske afbetalings-eksempel (Anyday):

Depeche – Power Vibes taskeAfbetaling
Kredit1.495 kr.
Mnd. ydelse373,75 kr.
Afbetalingsperiode4 måneder
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb1.495 kr.

Køb designer tasker på afbetaling

Som med mange så mange andre eksklusive og lækre varer, får du virkelig, hvad du betaler for, når det kommer til tasker. Det er også muligt at købe billige tasker, som ved første øjekast virker lækre og pæne. Men kort efter finder du ud af, at du lige så godt kunne have ladet være med at købe dem, da lynlåsen går i stykker eller syningen går op.

Ja, tasker fra Gucci koster en del mere end tasker fra Bilka eller Vila, men de holder i meget længere tid, er eksklusive i looket og er i høj kvalitet. Selvom du ikke ofte køber eksklusive varer til dig selv, vil du tydeligt kunne se forskel på tasker fra Bilka eller en billig tøjbutik som Vila og én fra Gucci eller Louis Vuitton. Kvalitet koster – og det er der en grund til!

Mærke tasker, du kan købe på afbetaling:

tasker på afbetaling
  • Gucci tasker
  • Louis Vuitton tasker
  • Burberry tasker
  • Valentino tasker

Selvom du hverken har 10.000 eller 15.000 kroner til en lækker og eksklusiv taske fra en af de ovenstående mærker, kan du faktisk alligevel få fingrene i en af de lækre sager. For mange online forretninger er begyndt at tilbyde disse tasker på afbetaling, hvilket jo om noget kommer dig til gode. For med køb på afbetaling kan du købe tasken i dag men vente med at betale til senere eller dele betalingen op i mindre bidder.

Shop også: 

Sådan køber du tasker på afbetaling

I takt med onlinebutikkernes popularitet og vækst er det kun gået samme vej for blandt andet tasker på afbetaling. Det har derfor aldrig været nemmere at få en lækker taske på afbetaling, som det er nu. Butikkerne benytter sig alle af nogle forskellige afbetalingsmuligheder, som er:

Køb nu og betal senere:

Denne type afbetaling er for dig, der ved, du godt kan betale hele beløbet inden for en kort periode. Det foregår typisk med faktura, hvor du kan købe nu og betale senere. Nogle steder er det kun 14 dage efter, mens andre tilbyder tilbagebetaling om 1 eller 3 måneder.

Køb nu og afbetal senere:

Nogle onlinebutikker tilbyder deres kunder at købe nu og afbetale om 3, 6 eller 9 måneder. Dermed får du en chance for at skrabe sammen til at begynde at afbetale, hvis økonomien lige nu er lidt stram.

Køb nu og betal i mindre bidder:

En tredje mulighed er at købe nu og betale i mindre bidder, som kan spænde alt lige fra at være 100 kroner om måneden til 500 kroner om måneden afhængigt af løbetiden og din økonomi.

Lån og afbetal:

Hvis ikke du har pengene til afbetaling nu, tilbyder nogle forretninger også at låne dig pengene til afbetalingen af varen. Nogle steder kan du være heldig at låne uden renter.

Mange muligheder for tasker på afbetaling

Som du kan se, er muligheden for at få en flot Gucci eller Louis Vuitton taske ret god, da afbetalingsordningerne er mange. Der er ingen grund til, at du skal gå på kompromis, når nu dine drømme faktisk kan gå i opfyldelse!

FAQ

Hvilken type tasker kan man købe?

Du kan finde et bredt udvalg af stort set alle tasker hos de shops vi har fundet frem til her i guiden.

Er det uden renter og gebyrer?

Ja, mange af de afbetalingsløsninger vi har fundet hos shopsne tilbyder køb på afbetalin uden renter og gebyrer

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.