Sko på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Hvem kan ikke bruge et par nye sko? Det er dog ikke altid, at der er råd til det. Heldigvis er det i dag muligt at købe sko på afbetaling. Det vil sige, at du kan få nye sko her og nu, men først betale for dem på et senere tidspunkt.

Måske er din næste lønningsdag først om et par uger, men du ønsker et par sko til en kommende begivenhed. Hvad gør du? Du køber naturligvis dine nye sko med det samme og betaler for dem senere.

Hvor kan jeg købe sko på afbetaling?

Der findes mange online butikker, der forhandler sko til hele familien. Men det er ikke dem alle, der tilbyder en afbetalingsløsning. Her kan du se populære skoforhandlere, der har sko på afbetaling:

POPULÆR

Sko på afbetaling 2

★★★★★

EDIE

Ideen bag EDIE er at give kunderne mulighed for at købe pænt tøj og sko, der måske ikke længere er at finde andre steder. Konceptet har været populært, og EDIE er blevet godt modtaget af kunderne.

Du finder udover sko også et godt udvalg af tøj.

Afbetaling foregår igennem Anyday.

Vi anbefaler

Sko på afbetaling 3

★★★★★

Feel The Feet

Feel The Feet har Danmarks største udvalg af barfodssko. De er forhandler af alle de store barfodssko mærker, sosom Froddo Barefoot, Affenzahn, ZeaZoo, Tikki og mange flere.

Du finder både sko til børn, babyer, unge og voksne.

Afbetaling foregår igennem Viabill.

Sko på afbetaling 4

★★★★★

Bubbleroom.dk

Bubbleroom har et godt sortiment af sko til kvinder. De har alt til en kvindes skoskab såsom stiletter, støvler, sneakers, sandaler og meget mere fra alle de kendte mærker. Udover sko kan du også købe tøj og accessories, så du kan opdatere hele garderoben.

Køber du sko hos Bubbleroom, er det muligt at opdele betalingen i op til 36 måneder med en Bubbleroom-konto.

Sko på afbetaling 5

★★★★★

Spartoo.dk

Spartoo er en stor online butik med over 3.500 mærker og 300.000 skomodeller. Der er derfor stor mulighed for, at du kan finde lige præcis de sko, du mangler.

De har et stort udvalg af alle former for sko til både mænd, kvinder og børn. Har hele familien brug for nye sko, er Spartoo et oplagt valg. Har du brug for hjælp til finansieringen, kan du hos Spartoo vælge mellem flere afbetalingsløsninger.

Du kan eksempelvis betale med dit kort i tre afdrag eller dele din betaling i flere afdrag med Klarna.

Sko på afbetaling 6

★★★★★

Skobox.dk

Siden 2001 har Skobox solgt sko til både mænd, kvinder og børn. De har et stort udvalg af sko og mærker i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag.

For Skobox er det vigtigt, at du ikke kun får flotte sko, men også et par, der sidder perfekt på din fod. Når det kommer til finansieringen, kan du foretage et rentefrit køb uden skjulte gebyrer.

Betalingen kan foregå med ViaBill, hvor din betaling deles op i flere rater. Disse rater betaler du løbende over en specifik periode.

Sko afbetalings-eksempel (Viabill):

Be Lenka uldstøvleAfbetaling
Kredit1.229 kr.
Mnd. ydelse122,90 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb1.229 kr.

Hvorfor købe sko på afbetaling?

Der er flere gode grunde til, hvorfor det kan være en fordel at købe sko nu og betale senere.

Køb rentefrit

At købe sko uden at skulle betale renter er en stor fordel. Det betyder, at du ikke behøver at betale mere end den faktiske pris for skoene, når du vælger at finansiere dine sko med en afbetalingsløsning. Så længe du betaler inden for den aftalte periode, skal du ikke betale renter.

Mulighed for at købe sko uanset rådighedsbeløb

Der er tidspunkter, hvor du bliver nødt til at købe sko selvom, at din bankkonto ikke er enig i det. Den gode nyhed er, at du kan købe nye sko uden at lave et overtræk på din konto ved at betale senere for dit køb. Hvis en forhandler tilbyder denne mulighed, kan du vælge det ved kassen og så bliver dine sko sendt hjem til dig.

Mange drager i dag fordel af sådan en løsning for at få produkter, de har brug for, men ikke har råd til på købstidspunktet.

Læs også: Her kan du købe tasker på afbetaling

Hvilke typer af sko kan jeg købe på afbetaling?

Der er stort set ikke nogen typer af sko, du ikke kan købe på afbetaling. Sko på afbetaling fås nemlig i alle former, størrelser og mærker, så der er uendelige af muligheder. Lige meget om du ønsker sko fra Calvin Klein, Fila eller et andet populært mærke, kan du finde det. Du kan eksempelvis købe disse typer af sko rentefrit og betale senere:

  • Stiletter
  • Vinterstøvler
  • Sandaler
  • Sneakers
  • Støvler
  • Sutsko
  • Badesandaler
  • Og mange flere

Udover at du kan finde nærmest alle typer af sko, er det ligeledes muligt at købe sko nu og betale senere både til mænd, kvinder og børn. Det er en god løsning for dig, der mangler at opdatere hele familiens skosamling, men ikke har pengene til det lige nu og her.

Spar penge ved at købe sko på faktura betaling

Er du i tvivl om, hvorvidt det bliver dyrere eller billigere at købe sko på afbetaling eller med faktura betaling som det også kaldes? Du tror måske ikke, at det er sandt, men du kan rent faktisk spare penge ved at vælge denne løsning.

Med det menes der, at skoenes pris forbliver den samme uanset, om du betaler med det samme eller via afbetaling. Men i flere perioder kan du spare penge på sko, når de er på udsalg. Dog er det ikke altid, at du har råd til det, når du endelig ser et godt tilbud.

Det kan eksempelvis være, at du venter på, at du får løn. Når først du har fået løn, er tilbuddet væk. For at undgå at betale den oprindelige pris for skoene kan du i stedet vælge at købe dem på afbetaling. På den måde kan du få nye sko til en god pris og betale for dem senere hen.

Få sko i høj kvalitet på afbetaling

Går du og drømmer om et par dyre kvalitetssko, som du ikke har råd til at betale for på én gang? Det kan være svært at vente på, at du har sparet sammen, hvis du allerede i lang tid har gået og sukket over dem.

Det gode ved at købe sko på afbetaling er, at du faktisk kan købe sko i en bedre kvalitet. Du kan nemlig få råd til netop de sko, du ønsker og behøver ikke at tænke over prisen i lige så høj grad, da du betaler af henad vejen. Du har faktisk mulighed for at købe sko, som du normalt ikke ville have råd til.

Derudover er det praktisk at have mere end et enkelt eller to par sko. Det er det fordi, at de holder længere, da du så kan skifte mellem dine sko. Samtidigt er det godt for fødderne, at du ikke hele tiden går i det samme fodtøj.

Ved at købe sko med en fleksibel betalingsløsning kan du ligeledes få råd til flere par sko. I sidste ende vil det hjælpe med, at du ikke skal købe sko hele tiden, da dine nuværende par holder længere. Du skal dog være opmærksom på, at du bør købe kvalitetssko, hvis du ønsker, at de ikke skal slides op lige så hurtigt.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.