Køkkenmaskiner på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Har du længe drømt om at få en eller flere køkkenmaskiner, så du kan komme i gang med at lave gode boller, kager, juices eller smoothies? Hvis du længe har gået og drømt om det, ved du nok også allerede godt, at det bestemt ikke er billigt at skulle ud og købe køkkenmaskiner.

… Og af den grund kan det være en rigtig god ide at købe køkkenmaskiner på afbetaling. Som med så mange andre lækre og gode maskiner, får man virkelig også, hvad man betaler for, når det kommer til dyre køkkenmaskiner. Det er selvfølgelig også muligt at købe køkkenmaskiner i supermarkederne. Men, sådan helt ærligt, så holder de ikke særligt længe eller har mangler på funktioner.

Vi anbefaler

Køkkenmaskiner på afbetaling 1

★★★★★

Elgiganten

På Elgigantens online butik finder du stort udvalg af køkkenmaskiner.

Afbetalingsløsningen hos Elgiganten er finansieret via Santander Consumer Bank. Her kan du købe dine køkkenmaskiner med det samme og dele din betaling op over enten 12, 24 eller 36 måneder.

Køkkenmaskiner på afbetaling 2

★★★★★

Proshop

Proshop et stort udvalg af køkkenmaskiner heriblandt maskiner fra KitchenAid.

I forhold til betalingen foregår den via Klarna.

Køkkenmaskiner, du kan købe på afbetaling:

Vi anbefaler

Køkkenmaskiner på afbetaling

★★★★★

Håndmixer: afbetaling

Er du træt af at røre dej sammen med en træske eller et piskeris? En håndmixer gør det til en leg at røre dej sammen til kage eller fløde til flødeskum uden ømme håndled og trætte arme.

Den fås i alle prisklasser, hvorfor der også er stor forskel på kvaliteten. Kommer du til at bruge den meget, er det en fordel at bruge lidt ekstra.

Køkkenmaskiner på afbetaling

★★★★★

Standmixer: afbetaling

Vil du gerne gøre det lettere at røre en dej sammen? Så er det en standmixer, du skal have fat i. Mange kalder den også for en røremaskine, hvortil der findes et hav af mærker.

En standmixer er typisk multifunktionel og gør det muligt at ælte dej, røre fars, hakke kød eller blende en juice. Manger du derfor en multimaskine, er standmixeren klart noget for dig!

Køkkenmaskiner på afbetaling

★★★★★

Brødrister: afbetaling

Synes du, det går lidt for langsomt og er for besværligt at riste brødet på panden? Med en god og lækker brødrister tager det ikke meget mere end et øjeblik at riste brødet og servere det for dig selv eller dine gæster. Et ristet stykke brød med smør er aldrig helt af vejen!

Køkkenmaskiner på afbetaling

★★★★★

Foodprocessor: afbetaling

Er du blevet inspireret af Gertrud Sand? En foodprocessor er også en fantastisk maskine, da den kan det hele.

Med sådan en køkkenmaskine slipper du for at hakke nødder, snitte kartofler, piske æggehvider eller sågar at rive gulerødder. Det er enhver kvindes drøm – så der er ikke noget at sige til, at Gertrud Sand plager Oluf om den hele december.

Køkkenmaskiner på afbetaling

★★★★★

Blender: afbetaling

Lav sunde og lækre smoothies, cremede supper eller glatte puréer med en god blender. Med en blender er det nemt og hurtigt at lave morgenmad to-go eller supper til aftensmaden, som jo er det, vi alle sammen helst gerne vil – altså lave nem og hurtig mad, der smager godt. Med en blender holder du på låget, trykker på knappen og wupti! Så er der smoothie eller suppe.

Køkkenmaskiner på afbetaling

★★★★★

Slowjuicer: afbetaling

Er du startet på en ny livsstil, eller vil du bare gerne være sundere og lave lækre juices? Med en slowjuicer er det muligt at lave mange sunde og næringsrige drikke, som er fulde af mineraler, antioxidanter og vitaminer.

Køber du en af de helt gode slowjuicere minimerer du endda dit madspild, da de formår at presse de sidste dråber ud af frugterne.

Køkkenmaskine afbetalings-eksempel (Santander):

Wilfa Probaker køkkenmaskineAfbetaling
Kredit6.499 kr.
Mnd. ydelse602 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Kreditomkostninger717 kr.
ÅOP18,94%
Debitorrente0%
Totalt beløb7.216 kr.

Køb køkkenmaskiner på afbetaling

Derfor kan det langt bedre betale sig, at du bruger det ekstra på maskinerne. Er pengene ikke til det, kan du sagtens gøre det på afbetaling, da der findes mange gode muligheder for afbetaling afhængigt af, hvor du vælger at købe dem.

Din økonomi behøver derfor ikke blive presset, selvom du køber en køkkenmaskine – for ofte kan du dele betalingen op i bidder uden de store omkostninger. Det er smart og enkelt!

Få en god køkkenmaskine på afbetaling

Der findes mange forskellige køkkenmaskiner med forskellige formål. Uanset hvilken køkkenmaskine du går og drømmer om eller gerne vil have fat i, er det muligt for dig med køb på afbetaling. Mulighederne for det er mange – du finder derfor helt sikkert en køkkenmaskine, som du bliver glad for.

Se også //

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.