Airpods Pro på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb de populære Apple Airpods på afbetaling her:

POPULÆR

proshop iphone 14 på afbetaling

★★★★★

Proshop: AirPods

Hos Proshop kan du nemt og hurtigt købe Airpods på afbetaling. Se deres store udvalg her.

For hos Proshop kan du få finansiering gennem Klarna, hvor du køber nu og skal betale indenfor 30 dage.

Køb Apple Airpods på afbetling

Med Apple’s nye Airpods Pro får du de bedste trådløse earplugs på markedet. De er så behagelige, at du knapt bemærker at de sidder i ørene. Med de nyeste modeller kommer også et opladnings etui, som sikre dig at de altid er klar til brug. For den bedste oplevelse med din AirPods, kan du nemt og hurtigt connecte til din iPhone, Apple Watch, MacBook eller iPad.

Når det kommer til kvalitet og pris, så hænger disse ofte sammen. Derfor ligger Apple AirPods pris også i den høje ende, isælr sammenlignet med andre ikke-trådløse earplugs. Det er også muligt at købe de sidste nye AirPods på afbetaling. Det fungerer således, at man køber produktet,  og så bliver hele beløbet delt op så man betaler et mindre beløb hver måned, indtil produktet er betalt af. Såfremt at man overholder alle betalinger, er dette 100% rentefrit.

NYHED: Airpods Max

Med denne køb nu – betal senere mulighed bliver det lige pludselig et meget mere spiseligt køb, når man ikke behøver punge hele beløbet ud på én gang. Husk at læse alle betingelser igennem inden du køber på afbetaling, og sørg for at du har råd til at betale det aftalte beløb hver måned.

Hvad kan Apple Airpods Pro?

De er ikke til at tage fejl af, når man ser nogen der har Apple Airpods i ørene. Men hvad kan de egentlig, udover at se godt ud? Vi har samlet en liste med en række af de bedste funktioner, som du får med Airpods. Nogle af disse punkter er nye funktioner du kun finder på AirPods 2.

  • 100% Trådløse høretelefoner
  • Sidder godt og tilpas i ørene
  • 5+ timers batteri
  • 3 timers opladning på blot 15 minutter 
  • 24 timers total batteritid med opladningshylsteret
  • Sensor der starter/stopper, når du tager dem ud/ind af ørene
  • Nem adgang til Siri
  • Forlænget bluetooth rækkevidde
  • Mikrofon – virker både til opkald og brug af Siri
  • Start Siri ved at sige: “Hey Siri”

Hvilke Apple produkter virker AirPods med?

Apple AirPods kan bruges med alle iPhones, iPads og iPods som kører med styresystem iOS 10 eller nyere versioner. 

De virker også perfekt sammen med Apple Watch modeller der kører WatchOS 3 eller nyere, hvilket inkludere alle Apple Watch modeller – også den originale. 

AirPods fungerer naturligvis også sammen med alle Mac modeller der kører macOS Sierra eller nyere. Dette inkluderer naturligvis både iMacs, Macbook air, MacBook Pro og Mac Mini. 

Virker Apple AirPods med Android?

Ja, Apple AirPods kan sagtens bruges med Android produkter. AirPods benytter sig af bluetooth, og du kan i princippet forbinde dem med alle andre bluetooth produkter, som understøtter bluetooth lyd.

Falder AirPods ud af ørene?

Muligvis det mest stillede spørgsmål i forbindelse med AirPods er dette – Sidder de godt i ørene, og falder de ud? 

Langt størstedelen af den feedback, som man kan finde angående dette, er at de sidder meget behageligt i ørene, og de falder ikke bare ud. Faktisk sidder de ofte så godt, at mange benytter dem til træning, bl.a. til løbeture.

>Det skal dog også lige siges, at alle har forskellige former ører, og de passer muligvis ikke perfekt til alle. Så der vil højst sandsynligt være få tilfælde, hvor de ikke sidder behageligt eller måske sidder for løst. Det er dog ikke noget man ser folk klage over på internettet, så det er formentlig et meget lille problem. Så hvad venter du på – få fat i de populære AirPods ved at købe dem på afbtaling allerede i dag.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.