Apple Watch på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

POPULÆR

proshop iphone 14 på afbetaling

★★★★★

Proshop: Apple Watch

Hos Proshop finder du et kæmpe udvalg af alle de nyeste smart watches fra Apple.

For hos Proshop kan du få finansiering gennem Klarna, hvor du køber nu og skal betale indenfor 30 dage.

Apple Watch på afbetaling – Ét af markedets bedste trænringsure er Apple Watch, der er spækket med ny og forbedret teknologi.

Med en Apple Watch pris på mellem 2.500 og 4.000 kr., er det ikke sikkert, at du har råd til at betale uret kontant.

Står beløbet ikke på opsparingen, kan du dog alligevel få fingrene i din nye trænings-partner ved Apple Watch afbetaling.

Apple Watch afbetalings-eksempel:

Apple WatchAfbetaling
Kredit2.199 kr.
Mnd. ydelse30 dage til at betale. Rentefrit.
Afbetalingsperiode30 dage
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb2.199 kr.

Den største Apple Watch skærm hidtil, forbedret Digital Crown og elektrisk hjertesensor er bare noget af dét, der skiller det nye Apple Watch ud fra dets forgængere og konkurrenter.

Derfor er det intet under, hvis du gerne vil investere i uret, der kan forbedre og lette din træning.

Du kan vælge at købe det på afbetaling i mindre månedlige rater; du kan endda også visse steder vælge rentefri finansiering hos forhandleren.

Dermed er der ingen udgifter forbundet med at vælge køb på afbetaling (i en del tilfælde dog et mindre oprettelsesgebyr på afbetalingsaftalen).

Apple Watch på afbetaling der passer dig

Ved at vælge at købe dit nye Apple Watch på afbetaling, kan du typisk være med til at bestemme, hvordan du betaler uret af. Det vil sige, at du kan vælge en månedlig afbetalings-pris, der passer ind i din økonomi, og du har indflydelse på afbetalings-periodens længde.

Skifter du jævnligt trænings-udstyr og planlægger at købe den næste model af Apple Watch, så snart den udkommer, bør du ikke vælge en afbetalings-periode på mere end 1 år.

Det mest fordelagtige er at være færdig med at afbetale uret, inden du udskifter det med en nyere model. Især hvis du planlægger at videresælge dit Apple Watch når det er tid til udskiftning.

Tilbud – Apple SmartWatch

Priserne på Apple Watch varierer hos de forskellige forhandlere af Apple produkter (se mobiler på afbetaling her), og du kan også jævnligt finde gode Apple Watch tilbud.

Selvom du ønsker at afbetale, er det stadig en fordel at finde den bedste Apple ur pris; det forkorter nemlig din afbetalings-periode eller mindsker din månedlige ydelse, afhængigt af hvad du foretrækker.

Selvom du ikke skal betale kontant, er der altså fordele ved at vælge den forhandler, der tilbyder uret billigst – så længe du stadig kan få en afbetalings-aftale.

Fordele ved at købe dit Apple Watch ur på afbetaling

Rigtig mange steder kan du få rentefri finansiering (rentefri afbetaling), når du vælger at købe dit Apple Watch ur. Det betyder, at der ikke rigtig er nogen ulemper ved at købe på afbetaling, men til gengæld en hel del fordele:

  • Du kan dele betalingen op, uden at det koster mere samlet set

  • Du kan gemme eventuelt opsparede penge eller bruge dem på noget andet

  • Du har selv indflydelse på den månedlige afbetalings-pris og afbetalings-periodens længde

  • Du kan købe det nye Apple Watch uden at have råd

På afbetalt.dk kan du nemt og hurtigt købe dit nye Apple Watch på afbetaling. Vi har nemlig samlet nogle af markedets mest fordelagtige afbetalings-aftaler til dig.

FAQ

Er finansiering af Apple Watch det samme som afbetaling?

Ja, der er her tale om det samme. Ved finansiering optager du også et lån som du skal betale af over X antal måneder.

Er der et abonnement med når man køber på afbetaling?

Det kan der godt være hvis du vælger at købe igennem et telefonselskab som f.eks 3.dk eller Telia.dk – hvis du køber hos f.eks Elgigianten.dk følger der ikke et abonnement med.

Udover Apple Watch kan du desuden købe en lang række andre ting på afbetaling; lige fra iPhones til hvidevarer, babyudstyr og møbler.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.