Gokarts på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Når de mindste skal udvikle deres fysiske færdigheder så er en af de måder, hvorpå man kan gøre dette ved at finde en god gokart. Vi tilbyder mange forskellige gokarts til børn i alle aldre og vi oplever, at det er yderst sjældent, at folk de må gå forgæves. Det skyldes, at der er så mange forskellige typer, at alle kan finde noget.

Er man lidt i tvivl om hvordan man lige skal få råd til det så kan man købe gokarts på afbetaling og så behøver man slet ikke at betale med det samme.

Vi anbefaler

Gokarts på afbetaling 1

★★★★★

Homeshop: Gokarts

Homeshop har et stort udvalg af gokarts. De har både pedal-gokarts og el-gokarts.

De tilbyder deres afbetaling via ViaBill, så du ikke behover betale hele beløbet på én gang, men kan dele det op, og betale det af i flere bidder.

luksusleg logo

★★★★★

Luksusleg: Gokarts

Luksusleg har et godt udvalg af kvalitets gokarts til børn i alle aldre.

De tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du nemt kan dele din regning op i flere dele.

Gokarts på afbetaling 2

★★★★★

Coolshop: Gokarts

Cooshop forhandler også gokarts til børn.

De tilbyder afbetaling med Viabill.

Gokart afbetalingseksempel

BERG STREET-X VENOMAfbetaling
Kredit4.000 kr.
Mnd. ydelse147,95 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr1180 kr.
ÅOP14,7 %
Debitorrente0%
Totalt beløb5.180 kr.

Gokarts på afbetaling giver dig råd

Det er ikke altid, at folk blot uden videre har råd til at købe en gokart og det er da også den primære grund til, at vi her på siden tilbyder, at man kan købe gokarts på afbetaling for det giver en større sikkerhed for kunderne, som sagtens kan købe nogle af de gode produkter uden, at de er tvunget til at skulle betale en masse penge på én gang.

En af de lækre gokarts på afbetaling vi har her på siden det er den kendte BERG Buzzy Nitro, som er lavet i et helt særligt design, der gør den meget attraktiv. Gokarten har et off-road design, hvilket betyder, at den ser lidt rå ud, som er noget, der tiltaler folk meget. Det er ikke kun denne gokarts på afbetaling du finder i BUZZY serien da der findes en masse andre.

Gokarts uden flade dæk

Har man på et tidspunkt givet en gokarts på afbetaling til sine børn så vil man vide, hvor stor en frustration man oplever når dækkene de bliver flade. For når først dækkene er flade så er det ikke lige så sjovt at bruge gokarten. Men hvis man køber den føromtalte gokart så vil man aldrig opleve, at dækkene de bliver flade.

Det skyldes, at gokarten har de såkaldte EVA dæk, som er lavet i et materiale, som gør, at de ikke bliver flade. På den måde skal dine børn ikke tænke over om nu dækkene bliver flade eller ej og de behøver ikke at være meget forsigtige når de skal ud og køre.

Der er en yderst god affjedring i den gokarts på afbetaling, som du kan købe her på siden. Den gode affjedring er netop det, som gør, at den er lavet i et off road design, for det er med til at sørge for, at gokarten er meget stabil og det gør det slet og ret nemmere at sidde på den og styre den uden, at der sker noget. Og når det kommer til dine børn er du selvfølgelig interesseret i, at det skal være så godt som muligt, og det er lige hvad du får med denne gokart.

For høj stabilitet, godt design og stor sikkerhed er selvfølgelig nogle af de ting du er interesseret i. Og i og med, at du kan finde en gokarts på afbetaling så betyder det ikke engang, at du skal af med så mange penge om måneden for at få råd til gokarten.

Hvor meget koster en gokart til børn?

Prisen på en gokart svinger fra 1.000 – 10.000 kr. alt efter model, og om det er pedal, batteri eller benzin dreven.

Hvor hurtigt kan en gokart køre?

En benzindreven gokart har en topfart på ca. 60 km/t. Elektriske og benzindrevne gokarts til børn er omkring 20-30 km/t. Pedal gokarts kan køre lige så hurtigt som barnet kan træde i pedalerne – ofte ikke mere end 7-10 km/t.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.