Gyngestativ på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Her på afbetalt.dk kan du finde det meste som du kan købe på afbetaling. Du kan købe alt fra mobiler, computere og tv til hårde hvidevarer, tøj og træningsudstyr. Kort sagt alting.

Du kan selvfølgelig også købe et gyngestativ på afbetaling, som børnene kan få glæde af i mange år. Det er nemt at købe på afbetaling, og det koster ikke ekstra. Det giver blot lidt luft i økonomien.

Følgende shops tilbyder afbetaling når du køber gyngestativ hos dem:

Vi anbefaler

homeshop

★★★★★

HOMESHOP

Hos Homeshop finder du et stort udvalg af gyngestativer og i prisklasser hvor alle kan være med.

Afbetaling tilbyder de med Viabill.

Gyngestativ afbetalings-eksempel (Viabill):

Hy-land gyngestativAfbetaling
Kredit8.000 kr.
Mnd. ydelse373,60 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr2.380 kr.
ÅOP17,85%
Debitorrente0%
Totalt beløb10.380 kr.

Fordele ved at købe et gyngestativ på afbetaling

Fordele ved at købe et gyngestativ på afbetaling

De fleste børn vil på ét eller andet tidspunkt ønske sig et gyngestativ til haven, så de ikke behøver at plage om at komme på legepladsen for at opleve kilden i maven. Der er dog mange andre gode årsager til at købe et gyngestativ, helt fra barnet er ganske lille.

Det styrker nemlig barnets balanceevne at gynge, og du kan derfor med fordel lade dig spædbarn få en svingtur på en sansegynge allerede, fra det er få måneder gammelt.

Se også: Køb en trampolin på afbetaling

Er der ikke luft nok i økonomien til at købe et gyngestativ kontant, kan du i stedet vælge at afbetale det. Det er både nemt og enkelt, og det koster ikke ekstra.

Udskift gyngerne så de passer til børnene

Et gyngestativ er en god investering til haven. Der er mange timers underholdning at hente, og gyngerne kan bruges af børn i alle aldre. Stativet bliver stående, og du kan nemt og enkelt udskifte gyngerne, så de er alderssvarende.

Start eksempelvis med en babygynge eller en sansegynge og byt senere ud med en almindelig trægynge. Er der flere børn i familien, kan du vælge udelukkende at have en sansegynge, som kan bruges af alle børn, eller et gyngestativ med plads til to gynger.

Køb et gyngestativ der passer til haven

Du kan få gyngestativer i alle størrelser og farver, så du kan uden problemer få et stativ, der passer ind i netop din have.

Har du en meget lille have, kan du eksempelvis købe et Gyngestativ – Classic Mini, der ikke fylder meget og har plads til en enkelt gynge. Stativet kan bruges til op til 8 års-alderen. Én af bestsellerne er dog Gyngestativ – Pro Maxi Sort, som har plads til to gynger, og som kan rumme børn i alle aldre. Det fås også i hvid og træ.

Gyngestativ på afbetaling uden renter og gebyrer

Nogle mennesker får stadig en knude i maven, når de hører ordet ”afbetaling”. Førhen var det forbundet med skyhøje renter og gebyrer, og inden lånet var betalt ud, havde du hurtigt betalt det dobbelte af kontantprisen.

Sådan er det heldigvis ikke mere. I dag kan du med Anyday, Klarna , SparXpress, Santander købe på afbetaling uden overhovedet at betale ekstra, og du vælger endda selv, hvor meget du vil betale af om måneden.

Sådan køber du med Leasy og Klarna eller med MobilePay og PayPal

Vil du købe et gyngestativ på afbetaling med Klarna, Viabill eller Anyday, trykker du ind på produktet, lægger det i kurven og går til betaling, hvor du da vælger at betale med afbetaling.

Du vælger selv, hvor mange måneder du vil afbetale beløbet over, og hvor højt beløbet da skal være. Maksimum er dog 24 måneder og altså beløbet delt i 24 rater.

Så længe du husker at betale den månedlige rate til tiden, bliver dit gyngestativ ikke dyrere. Og du behøver heller ikke at panikke, hvis du en måned skulle glemme det. I så fald bliver der tillagt et beskedent gebyr på 39 kroner. Der er altså ingen risiko for, at økonomien vælter ved at vælge denne afbetalingsløsning.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.