Græsslåmaskine på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Det er fantastisk at have hus med have til. Særligt om sommeren, hvor man kan nyde de dejlige og lange lyse aftener udenfor på terrassen eller ved bålet i haven. Der er bare lige én ting, som forstyrrer hyggen og idyllen; at græsset skal slås og holdes ved lige.

Det kræver selvfølgelig en græsslåmaskine / plæneklipper, som nemt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du helst gerne vil have den fra et bestemt mærke.

Hvis din nuværende er brændt sammen eller bare ikke kan mere, kan det være lidt af en uoverskuelig udgift for budgettet. Der er dog heldigvis rig mulighed for at købe en græsslåmaskine – for den kan du nemlig købe på afbetaling, uanset om du ønsker en, der er elektrisk eller benzindreven.

Shops hvor du kan købe græsslåmaskine på afbetaling

Vi anbefaler

Græsslåmaskine på afbetaling 1

★★★★★

Proshop: græsslåmaskine

Proshop er også en af de netbutikker, der tilbyder græsslåmaskine afbetaling i flere forskellige prisklasser og mærker.

Her tilbyder de afbetaling gennem Klarna, hvor du skal betale tilbage indenfor 30 dage.

Græsslåmaskine på afbetaling 2

★★★★★

Homeshop: græsslåmaskine

Homeshop har et stort udvalg af nye og stærke græsslåmaskine modeller.

Homeshop tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du får mulighed for at dele din betaling op i små bidder. Du får også mulighed for at udsætte første betaling. Husk at læse betingelserne for dette.

Græsslåmaskine på afbetaling 3

★★★★★

Frishop: græsslåmaskine

Har du ikke fundet den græsslåmaskine, du gerne vil have hos en af de andre, finder du den med garanti hos Frishop, der har et bredt og fornuftigt udvalg af græsslåmaskiner.

Har du brug for at købe den på afbetaling, tilbyder de det gennem ViaBill, hvor du kan købe nu og betale tilbage over fire måneder uden renter og gebyrer.

Græsslåmaskine afbetalings-eksempel:

Dewalt ElplæneklipperAfbetaling
Kredit3.619 kr.
Mnd. ydelseBetal indenfor 30 dage
Afbetalingsperiode1 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb3.619 kr.

Hvorfor købe en græsslåmaskine på afbetaling?

En græsslåmaskine er som oftest klart billigere end en havetraktor. Derudover får du også god og helt gratis motion ved at benytte dig af en græsslåmaskine i stedet for en havetraktor. Det er ren win-win!

En anden og rigtig god grund til at købe en græsslåmaskine på afbetaling er, at du får råd til at købe en lidt dyrere og dermed en lidt bedre græsslåmaskine, end det du ellers havde set dig for.

Det skulle gerne give dig en græsslåmaskine, som holder i mange år uden de store reparationer eller skader – dermed kan det nemt gå hen og blive billigere end at købe den billigste af den billigste græsslåmaskine, fordi det er det, din konto tillader!

Hvilke shops tilbyder en græsslåmaskine på afbetaling?

Det er rart at have en græsslåmaskine stående klar, til når vejret først får tag i græsplænen. Skal du derfor hurtigst muligt finde og købe en græsslåmaskine er der heldigvis flere netbutikker, som tilbyder hurtig levering og en græsslåmaskine på afbetaling.

Tjek også disse afbetalings-guider ud:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.