Græsslåmaskine på afbetaling

Det er fantastisk at have hus med have til. Særligt om sommeren, hvor man kan nyde de dejlige og lange lyse aftener udenfor på terrassen eller ved bålet i haven. Der er bare lige én ting, som forstyrrer hyggen og idyllen; at græsset skal slås og holdes ved lige.

Det kræver selvfølgelig en græsslåmaskine / plæneklipper, som nemt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse, hvis du helst gerne vil have den fra et bestemt mærke. Hvis din nuværende er brændt sammen eller bare ikke kan mere, kan det være lidt af en uoverskuelig udgift for budgettet. Der er dog heldigvis rig mulighed for at købe en græsslåmaskine – for den kan du nemlig købe på afbetaling, uanset om du ønsker en, der er elektrisk eller benzindreven.

Hvorfor købe en græsslåmaskine på afbetaling?

En græsslåmaskine er som oftest klart billigere end en havetraktor. Derudover får du også god og helt gratis motion ved at benytte dig af en græsslåmaskine i stedet for en havetraktor. Det er ren win-win!

En anden og rigtig god grund til at købe en græsslåmaskine på afbetaling er, at du får råd til at købe en lidt dyrere og dermed en lidt bedre græsslåmaskine, end det du ellers havde set dig for. Det skulle gerne give dig en græsslåmaskine, som holder i mange år uden de store reparationer eller skader – dermed kan det nemt gå hen og blive billigere end at købe den billigste af den billigste græsslåmaskine, fordi det er det, din konto tillader!

Hvilke shops tilbyder en græsslåmaskine på afbetaling?

Det er rart at have en græsslåmaskine stående klar, til når vejret først får tag i græsplænen. Skal du derfor hurtigst muligt finde og købe en græsslåmaskine er der heldigvis flere netbutikker, som tilbyder hurtig levering og en græsslåmaskine på afbetaling.

Butikkerne er:

  • Homeshop
  • Proshop
  • Frishop

Proshop: græsslåmaskine

Proshop er også en af de netbutikker, der tilbyder græsslåmaskine på afbetaling i flere forskellige prisklasser og mærker. Her låner du gennem Basisbank, hvor du kan låne helt op til 25.000 kroner! Lånet betaler du tilbage over 12 eller 24 måneder med et månedligt gebyr, som bliver udregnet efter størrelsen på lånet og løbetiden.
Se priser / Læs mere

Frishop: græsslåmaskine

Har du ikke fundet den græsslåmaskine, du gerne vil have hos en af de andre, finder du den med garanti hos Frishop, der har et bredt og fornuftigt udvalg af græsslåmaskiner. Har du brug for at købe den på afbetaling, tilbyder de det gennem ViaBill, hvor du kan købe nu og betale tilbage over fire måneder uden renter og gebyrer.
Se priser / Læs mere

Homeshop: græsslåmaskine

Homeshop har et stort udvalg af nye og stærke græsslåmaskine modeller. Homeshop tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du får mulighed for at dele din betaling op i små bidder. Du får også mulighed for at udsætte første betaling. Husk at læse betingelserne for dette.
Se priser / Læs mere

Tjek også disse afbetalings-guider ud:

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+