Grill på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Drømmer du om at grille pølser og steaks på en grill til sommer? Eller trænger din nuværende grill til opgradering, inden sommersæsonen for alvor går i gang?

Det er lækkert med en grill, når kalenderen siger sommer og temperaturen 25 grader. Men hvis grillen skal være god og holde til mange grillsæsoner, skal den være af god kvalitet. Inden for grill er kvalitet typisk lig med høje priser.

Men har du ikke til en god grill fra Weber på kontoen? Så er der heldigvis stadig mulighed for at købe en god grill, som du har råd til. Med en grill på afbetaling, får du mulighed for at betale i mindre bidder eller at betale beløbet senere.

Hvor kan man købe grill på afbetaling?

Uanset om du ønsker at købe en grill fra Weber eller Sundwind, eller om det skal være en gas- eller kulgrill, kan du få det på afbetaling hos flere netbutikker. Det er blevet populært at købe på afbetaling, så derfor tilbyder flere og flere store netbutikker deres kunder at købe grill på afbetaling.

Populær

Grill på afbetaling 1

★★★★★

Elgiganten: Grill på afbetaling

Elgiganten har et stort udvalg af alt lige fra gas- og elektrisk grill til tilbehør og stegetermometre. Har du et bestemt mærke, du godt kunne tænke dig, har de desuden alt lige fra Weber til Jamie Oliver. Så der er nærmest garanti for at finde en grill, som du kan stille dig tilfreds med at have hjemme i haven eller på terrassen.

Afbetaling foregår gennem Santander Consumer Bank. Det giver dig luft og mulighed i økonomien for at spare pengene op.

Grill på afbetaling 2

★★★★★

Weber: Grill på afbetaling

Drømmer du om en lækker grill fra Weber, kan dine drømme gå i opfyldelse, da Weber selv tilbyder grill på afbetaling. På deres webshop har de alt, hvad du drømmer om af forskellige grill og tilbehør – der er ikke det, du ikke kan finde derinde.

Ønsker du at købe en grill fra Weber på afbetaling, tilbyder de at gøre det gennem Klarna “køb nu og betal senere” samt Klarna afbetalingskøb. Det giver dig nogle forskellige muligheder for at gøre betalingen lidt mere spiselig og lettere for pengepungen. Du vælger det blot som betalingsmetode, når du skal betale.

Grill på afbetaling 3

★★★★★

Homeshop: Grill på afbetaling

Endeligt er der også Homeshop, som tilbyder grill på afbetaling. Her kan du købe alt lige fra en helt almindelig gas- eller kulgrill til mere avancerede træpillegrill og smokere. De siger selv, de er Skandinaviens største grillbutik – så mon ikke du kan finde en grill, der passer til dine ønsker og behov?

I forhold til afbetaling tilbyder Homeshop det ligeledes med Viabill. Her har du altså også mulighed for at dele betalingen op i fire mindre bidder, så kontoen fortsat kan følge med, selvom du opgraderer din grill.

Grill på afbetaling 4

★★★★★

Frishop: Grill på afbetaling

Hvis du er helt tosset med Weber, fordi du ved, det bare fungerer hver gang, så er der god mulighed for at finde din nye grill hos Frishop. De har et stort og bredt udvalg af grill fra Weber, der strækker sig fra gasgrill til træpillegrill. Reservedele og tilbehør er naturligvis også noget, du kan få.

Hos Frishop benytter de sig af Viabill til grill på afbetaling. Her kan du få delt din regning op i fire lige store bidder, som du betaler tilbage over 4 måneder. Det er nemt og enkelt og giver dig lidt mere luft i økonomien.

Gasgrill afbetalings-eksempel (Santander):

Weber Genesis II E310 gasgrillAfbetaling
Kredit5.999 kr.
Mnd. ydelse560 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Gebyr717 kr.
ÅOP20,59 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb6.716 kr.

Hvorfor købe en grill på afbetaling?

Der er ikke noget hyggeligere end at stå ude i haven sammen med familien eller en god flok venner og grille god mad. Det hører sommeren til og er for langt de fleste danskere et nødvendigt onde. Skindet på pølserne bliver bare det mere sprødt, ligesom stegen bliver det mere saftig og velsmagende.

Så er du vant til at grille om sommeren, og har du svært ved at forlige dig med tanken om at skulle undvære det, fordi kontoen siger nej, er en grill på afbetaling en rigtig god løsning. Det behøver ikke nødvendigvis være meget dyrere, end hvis du betalte for grillen kontant, da der findes mange gode løsninger for afbetaling, der hverken inkluderer renter eller høje gebyrer.

Hvilke typer grill kan man få på afbetaling?

Når der skal købes en ny grill, er det bestemt ikke let at tage en beslutning om, hvilken en det skal være. For skal det være en Weber, Sunwind, Landmann, Dancook eller Charbroil? Der er fordele og ulemper ved alle typer, ligesom der altid lige er en model, der er en tand bedre, end den du lige har kigget på.

Der findes følgende typer af grill:

  • Gasgrill
  • Kulgrill
  • Elektrisk grill
  • Træpillegrill

Gasgrill

En gasgrill er en rigtig god og nem grill at have med at gøre, hvis du er typen, der godt kan lide at grille, men ikke går så meget op i, om den røgede smag sidder lige i skabet. Det er en grill, der er hurtig at optænde og som i løbet af ganske kort tid er klar til at grille pølser, steg, spareribs med mere. Det er derfor en rigtig god type af grill, hvis det gerne må være hyggeligt men hurtigt, så familien ikke skal sidde og vente alt for længe på maden. Se stort udvalg af gasgrill her.

Kulgrill

En kulgrill er mere henvendt til dig, der godt kan lide at nørde lidt mere, når det kommer til grillet mad. Hvis du går op i, hvordan kødet smager og skindet føles, så er en kulgrill det, du skal gå efter. Det tager selvfølgelig længere tid, og du kan ikke på samme måde temperaturregulere som ved gasgrillen. Til gengæld får du en helt anden smag. Se stort udvalg af kulgrill her.

Elektrisk grill

En tredje type grill er en elektrisk grill, som er rigtig god og oplagt, hvis du bor i en lejlighed og kun har en altan til rådighed. En elektrisk grill fylder ikke særlig meget og er varm i løbet af ganske kort tid. Det er naturligvis en anden oplevelse end en gas- eller kulgrill. Men det er en fin løsning, hvis pladsen er trang. Køb elektrisk grill her.

Træpillegrill

Noget af det nyeste inden for grill er træpillegrill. Her bruger man træpiller (godkendt til madlavning) til at fyre op med. Det er hurtigt og effektivt, og så holder den temperaturen, selvom det regner eller blæser meget. Den er desuden nem at temperaturregulere ligesom en gasgrill. Har du derfor mod på noget nyt, er denne type oplagt.

Få en god sommer med grill på afbetaling

Selvom du måske ikke har hele beløbet til en grill til rådighed på kontoen, er det altså stadig muligt at købe den, uden kontoen ser rødt. Der er mange og forskellige muligheder for at få netop den grill, du godt kunne tænke dig at vende bøffer eller pølser på til sommer.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.