Havetraktor på afbetaling

Har du en stor og lækker have med en græsplæne, som kan rumme en fodboldbane? Eller er din nuværende havetraktor blot gået så meget i stykker, at det økonomisk ikke giver mening at reparere den? Det er altid lækkert med en nyslået græsplæne i foråret og om sommeren. Duften er skøn og samvittigheden er mindst lige så god.

Dog er det en uoverkommelig opgave, hvis græsplænen er så stor, at det vil tage alt for lang tid at slå den med en plæneklipper – ligesom det kan være uoverkommeligt, hvis fysikken ikke er, hvad den har været. En havetraktor er dog ikke en af de helt billige maskiner at købe. Har du derfor ikke luft nok i økonomien til, at det giver mening af købe en havetraktor, vil det give god mening for dig at overveje at købe en havetraktor på afbetaling.

Hvorfor købe en havetraktor på afbetaling?Stiga havetraktor på afbetaling

En havetraktor er dyrere end en plæneklipper – ikke desto mindre letter en havetraktor havearbejdet en del, da det både er hurtigere og mere effektivt. Hvis du gerne vil have en havetraktor, der netop ikke går i stykker efter få års brug, og som ikke skal repareres i tide og utide, er det nødvendigt at vælge en af de lidt bedre og dyrere modeller. Det betaler sig i længden og gør din glæde ved havearbejde større.

En havetraktor på afbetaling er slet ikke så farligt, som du går og tror, da der findes mange fordelagtige løsninger, der kan tilpasses din økonomi i forhold til betaling i bidder og løbetid. Det tager som oftest heller ikke mere end et øjeblik at blive godkendt, hvorfor det er nemt og enkelt at gøre det.

Se ogsåKøb drivhus på afbetaling

Hvilke shops tilbyder havetraktor på afbetaling?

Når foråret og varmen først får sit tag på vejret, skyder alt livligt omkring dig – og det gælder også din græsplæne. Så hvis du hurtigst muligt skal have fat i en havetraktor, er der heldigvis flere online butikker, som tilbyder havetraktor på afbetaling.

Følgende butikker tilbyder havetraktorer på afbetaling:

  • Frishop
  • Homeshop

Vi anbefaler

★★★★★

Frishop: Havetraktor

Hos Frishop har de stort set alt hvad du skal bruge indenfor hus og have. De har også et godt udvalg af havetraktorer fra følgende mærker: MTD, Stiga og Alpina.

afbetalingen hos Frishop er igennem ViaBill og du kan købe den billigste havetraktor fra 439 kr. / måned hos dem.

★★★★★

Homeshop: Havetraktor

Homeshop er en online butik med alt inden for bolig, hvidevarer, have, beklædning og meget mere. De tilbyder også havetraktorer på afbetaling, som de tilbyder via ViaBill.

Gennem ViaBill kan du købe nu og betale over 4 måneder, da de deler din betaling op i fire lige store bidder. Det foregår helt uden renter og gebyrer. Når du kommer til betaling, vælger du blot ViaBill som betalingsmetode, hvorefter du får øjeblikkelig godkendelse.

Det er nemt og enkelt.

Slå græsset med en havetraktor på afbetaling

Som du kan se, skal du ikke være bekymret for, om græsset også bliver slået i år. Der er mange afbetalingsmuligheder – du kan derfor få den havetraktor som du synes, passer bedst til dig og havens behov.

MTD havetraktor afbetaling
Alpina havetraktor afbetaling
Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+