Havetraktor på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Har du en stor og lækker have med en græsplæne, som kan rumme en fodboldbane? Eller er din nuværende havetraktor blot gået så meget i stykker, at det økonomisk ikke giver mening at reparere den? Det er altid lækkert med en nyslået græsplæne i foråret og om sommeren. Duften er skøn og samvittigheden er mindst lige så god.

Dog er det en uoverkommelig opgave, hvis græsplænen er så stor, at det vil tage alt for lang tid at slå den med en plæneklipper – ligesom det kan være uoverkommeligt, hvis fysikken ikke er, hvad den har været. En havetraktor er dog ikke en af de helt billige maskiner at købe.

Har du derfor ikke luft nok i økonomien til, at det giver mening af købe en havetraktor, vil det give god mening for dig at overveje at købe en havetraktor på afbetaling.

Hvilke shops tilbyder havetraktor på afbetaling?

Når foråret og varmen først får sit tag på vejret, skyder alt livligt omkring dig – og det gælder også din græsplæne. Så hvis du hurtigst muligt skal have fat i en havetraktor, er der heldigvis flere online butikker, som tilbyder havetraktor på afbetaling.

Havetraktor på afbetaling 1

★★★★★

Homeshop: Havetraktor

Homeshop er en online butik med alt inden for bolig, hvidevarer, have, beklædning og meget mere.

De tilbyder også havetraktorer på afbetaling, som de tilbyder via ViaBill.

Det er nemt og enkelt.

Havetraktor på afbetaling 2

★★★★★

Frishop: Havetraktor

Hos Frishop har de stort set alt hvad du skal bruge indenfor hus og have. De har også et godt udvalg af havetraktorer fra følgende mærker: MTD, Stiga og Alpina.

Afbetalingen hos Frishop er igennem ViaBill.

Havetraktor afbetalings-eksempel:

MTD 96 havetraktorAfbetaling
Produkt pris12.500 kr.
Kredit15.000 kr.
Månedlig ydelse625 kr.
Afbetalings-periode20 måneder
Gebyr4.380 kr.
ÅOP17,52 %
Debitorrente0%
Totalt beløb19.380 kr.

Hvorfor købe en havetraktor på afbetaling?

Stiga havetraktor på afbetaling

En havetraktor er dyrere end en plæneklipper – ikke desto mindre letter en havetraktor havearbejdet en del, da det både er hurtigere og mere effektivt.

Hvis du gerne vil have en havetraktor, der netop ikke går i stykker efter få års brug, og som ikke skal repareres i tide og utide, er det nødvendigt at vælge en af de lidt bedre og dyrere modeller. Det betaler sig i længden og gør din glæde ved havearbejde større.

En havetraktor på afbetaling er slet ikke så farligt, som du går og tror, da der findes mange fordelagtige løsninger, der kan tilpasses din økonomi i forhold til betaling i bidder og løbetid. Det tager som oftest heller ikke mere end et øjeblik at blive godkendt, hvorfor det er nemt og enkelt at gøre det.

Se ogsåKøb drivhus på afbetaling

Slå græsset med en havetraktor

Som du kan se, skal du ikke være bekymret for, om græsset også bliver slået i år. Der er mange afbetalingsmuligheder – du kan derfor få den havetraktor som du synes, passer bedst til dig og havens behov.

FAQ

Hvilken afbetalingsløsning skal jeg vælge?

Her på siden har vi fundet frem til nogle forskellige shops, der tilbyder afbetaling. Tag et kig på deres afbetaling og vælg den der passer bedst til dine krav.

Er kredit og afbetaling det samme?

Ja det vil i de fleste tilfælde være det samme der er tale om. Man får ved afbetaling en form for kredit, som man skal betale af over X antal måneder.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.