Robotplæneklipper på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Robotplæneklipper på afbetaling 1

★★★★★

Elgiganten: Robotplæneklipper

Elgiganten har et stort udvalg af robotplæneklippere, reservedele og tilbehør til robotplæneklippere. Hvis du køber på Elgiganten.dk, så får du mulighed for at betale i månedlige dele.

Det sker igennem deres samarbejde med Santander. Du kan vælge imellem flere afbetalingsperioder, bl.a. 12, 24, 36, 60 mdr og flere muligheder.

Robotplæneklipper på afbetaling 2

★★★★★

Proshop: Robotplæneklipper

Proshop er en stor onlinebutik med mange og billige robotplæneklippere. Ønsker du at købe en robotplæneklipper her, kan du få finansiering gennem

Du kan benytte Klarna her.

Robotplæneklipper på afbetaling 3

★★★★★

Frishop: Robotplæneklipper

Du kan også købe en robotplæneklipper på afbetaling hos Frishop, som ligeledes er kendt for deres gode produkter, en høj kvalitet og lave priser.

Hos Frishop  kan du få rentefri finansiering til dit køb, hvilket er helt uden omkostninger og skjulte gebyrer. Beløbet betaler du gennem Betalingsservice, hvor du inden har aftalt en løbetid sammen med butikken. Det er en nem og billig afdragsordning.

Afbetalings-eksempel (Santander):

Gardena Smart SILENO+ 1600Afbetaling
Kredit11.897 kr.
Mnd. ydelse1.052 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Gebyr717 kr.
ÅOP10,13 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb12.614 kr.

Har du en stor græsplæne, og vil du gerne være fri for at skulle klippe den hver eneste uge hele foråret og sommeren? Eller har du bare ikke tiden til at få det gjort? At klippe græsset er ikke den sjoveste eller mest underholdende opgave, hvilket langt de fleste egentligt gerne vil være fri for.

Kan du godt lide at have en pæn og præsentabel have, men vil du gerne slippe for besværet, er en robotplæneklipper det, du mangler. Har kontoen det ikke for godt i øjeblikket, er det ikke noget, du skal tænke over. For du kan købe den på afbetaling.

Hvilke shops tilbyder en robotplæneklipper på afbetaling?

Er du helt hug på at skulle eje og købe en robotplæneklipper? Og vil du gerne gøre det gennem afbetaling? Så er der heldigvis en række onlinebutikker, som tilbyder robotplæneklippere på afbetaling – det er de samme shops der også tilbyder robotstøvsuger på afbetaling.

Hvorfor købe en robotplæneklipper på afbetaling?

Der er ikke noget bedre end at komme hjem og se, at robotplæneklipperen er i gang med at gøre det arbejde, du plejer at udføre. Du får tid til mange andre og spændende opgaver, og har desuden hele tiden en græsplæne, der ser pæn ud. Netop derfor skal du købe en robotplæneklipper på afbetaling – for det giver dig en langt større glæde, end du regner med!

Slip for at klippe græsset med en robotplæneklipper

Frister tanken om at slippe for at klippe græsset flere gange om ugen? Så er der godt nyt: for det kan du faktisk komme til at slippe for ved at benytte dig af en af ovenstående løsninger.

En robotplæneklipper giver dig en langt større glæde, end du umiddelbart regner med – du får nemlig mere tid til det, der rent faktisk interesserer dig. Og det er da skønt!

Hvilken afbetalings-løsning du ender at gå med, er helt op til dig, og hvad der passer bedst til din økonomi.

Fik du set:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.