Robotplæneklipper på afbetaling

Har du en stor græsplæne, og vil du gerne være fri for at skulle klippe den hver eneste uge hele foråret og sommeren? Eller har du bare ikke tiden til at få det gjort? At klippe græsset er ikke den sjoveste eller mest underholdende opgave, hvilket langt de fleste egentligt gerne vil være fri for.

Kan du godt lide at have en pæn og præsentabel have, men vil du gerne slippe for besværet, er en robotplæneklipper det, du mangler. Har kontoen det ikke for godt i øjeblikket, er det ikke noget, du skal tænke over. For du kan købe den på afbetaling.

Hvorfor købe en robotplæneklipper på afbetaling?

Der er ikke noget bedre end at komme hjem og se, at robotplæneklipperen er i gang med at gøre det arbejde, du plejer at udføre. Du får tid til mange andre og spændende opgaver, og har desuden hele tiden en græsplæne, der ser pæn ud. Netop derfor skal du købe en robotplæneklipper på afbetaling – for det giver dig en langt større glæde, end du regner med!

Hvilke shops tilbyder en robotplæneklipper på afbetaling?

Er du helt hug på at skulle eje og købe en robotplæneklipper? Og vil du gerne gøre det gennem afbetaling? Så er der heldigvis en række onlinebutikker, som tilbyder robotplæneklippere på afbetaling – det er de samme shops der også tilbyder robotstøvsuger på afbetaling.

Wupti: Robotplæneklipper

Shop hos Wupti »

Den første onlinebutik er Wupti, som har et bredt udvalg af robotplæneklippere fra mange forskellige mærker. Priserne er billige og overkommelige, hvorfor afbetaling her er en oplagt mulighed.

Wupti tilbyder at købe nu og betale senere og har finansiering gennem Express Bank. Hvis du ikke har pengene lige nu, kan du vente med at betale i 3,6 eller 9 måneder og samtidig selv bestemme løbetiden.

Som en anden mulighed kan du også få rentefri finansiering, hvor du kan låne fra 500 kroner og op til 20.000 kroner. Her kan du få 20 måneders afdrag til 0 kroner i rente og 0 kroner i gebyr.

Proshop: Robotplæneklipper

Shop hos Proshop »

Proshop er en stor onlinebutik med mange og billige robotplæneklippere. Ønsker du at købe en robotplæneklipper her, kan du få finansiering gennem Basisbank og låne mellem 2.000 – 25.000 kroner. Løbetiden er 12 til 25 måneder med et månedligt gebyr. Alt i alt en god mulighed for afbetaling.

Skousen: Robotplæneklipper

Shop hos Skousen »

Endeligt kan du også købe en robotplæneklipper på afbetaling hos Skousen, som ligeledes er kendt for deres gode produkter, en høj kvalitet og lave priser.

Hos Skousen kan du få rentefri finansiering til dit køb, hvilket er helt uden omkostninger og skjulte gebyrer. Beløbet betaler du gennem Betalingsservice, hvor du inden har aftalt en løbetid sammen med butikken. Det er en nem og billig afdragsordning.

WhiteAway: Robotplæneklipper

Shop hos WhiteAway »

En tredje mulighed er WhiteAway, som med deres billige priser og store udvalg er et attraktivt sted at købe en robotstøvsuger. Derudover tilbyder de endda afbetaling gennem ViaBill, hvor du kan købe nu og betale, når du vil for beløb op til 2.000 kroner. Løbetiden bestemmer du selv dog med det krav, at du som minimum skal betale en tiendedel af beløbet hver måned.

Slip for at klippe græsset med afbetaling

Frister tanken om at slippe for at klippe græsset flere gange om ugen? Så er der godt nyt: for det kan du faktisk komme til at slippe for ved at benytte dig af en af ovenstående løsninger.

En robotplæneklipper giver dig en langt større glæde, end du umiddelbart regner med – du får nemlig mere tid til det, der rent faktisk interesserer dig. Og det er da skønt!

Hvilken afbetalings-løsning du ender at gå med, er helt op til dig, og hvad der passer bedst til din økonomi.

Fik du set:

Sidst opdateret