Scooter på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Har du længe haft en drøm om at købe en scooter, som du kan bruge både i hverdagen og i din fritid? Eller giver det bare bedre mening for dig at anskaffe en scooter frem for en bil? Uanset hvilke grunde du har til at ville have en scooter, er det en dyr investering – i hvert fald hvis den skal kunne holde i lang tid fremover.

Har du ikke pengene til det på opsparingen, eller rækker dit rådighedsbeløb ikke til køb af en scooter, er en scooter på afbetaling klart den bedste løsning for dig. Her kan du nemlig få den scooter, som du drømmer om uden at skulle skære drastisk på de faste udgifter.

Brug Lendo til at få en scooter på afbetaling til den bedste rente:

  1. Gå ind på Lendo.dk
  2. Vælg beløbet (en typisk scooter koster omkring 15.000 kr)
  3. Vælg løbetid
  4. I hovedformål vælg “Køb af MC/båd”
  5. Tryk “Fortsæt” og indtast dine oplysninger

Herefter vil du modtage tilbud fra op til 17 banker og kan vælge det bedste tilbud som ofte også vil være en bedre deal end, hvis du optager lånet igennem scooter-forhandleren, der ofte kun benytter sig af én låneudbyder.

Nemt, gratis og uforpligtende.

Scooter på afbetaling 1

Anbefaling:

Se også: Gokart på afbetaling

Hvorfor købe en scooter på afbetaling?

Selvom en bil er et noget dyrere køretøj end en scooter, er en scooter stadig ikke billig at komme i nærheden af – i hvert fald ikke, hvis den skal være godt og ordentligt kørende. Og hvor fedt er det lige at tage til takke med en middelmådig og halv dårlig model, som ikke er i nærheden af at opfylde dine kriterier? Netop derfor bør du indgå i en afdragsordning, da det er den mest effektive måde at få din drømme-scooter på.

For at blive godkendt til en afdragsordning kræver det som regel ikke ret meget, hvorfor du godt kan forvente, at du nemt og hurtigt bliver godkendt, hvis du ansøger om det. Du skal derfor ikke gøre dig bekymringer om, at du skal igennem en længere proces for at kunne blive godkendt til en scooter på afbetaling.

Se også: Dæk på afbetaling

Hvilke shops tilbyder scooter på afbetaling?

Hvis du virkelig står og mangler en scooter, eller ikke kan vente mere med at købe den scooter, du går og drømmer om, er der heldigvis mange muligheder for en scooter på afbetaling.

Flere fysiske og online butikker tilbyder nemlig scooter på afbetaling:

  • T. Hansen
  • Scooterworld
  • Speedline

T. Hansen afbetaling – hvad tilbyder de?

Shop nu »

T. Hansen kender du højst sandsynligt fra reklamerne. De er en af de helt store spillere, når det kommer til scootere og udstyr til scootere. T. Hansen har både fysiske og online butikker, hvilket giver dig rig mulighed for at vælge den scooter, du går og drømmer om.

Ønsker du at købe en scooter på afbetaling, tilbyder T. Hansen finansiering gennem Express Bank. Du kan søge om lånet både online og i deres fysiske butikker – det tager kun et øjeblik. Hos T. Hansen kan du låne alt mellem 2.000 – 20.000 kroner til køb af en scooter med et kreditgebyr på 49 kroner per måned, ingen rente og ingen oprettelse. Dog kan du kun låne for det beløb, du har købt varer for. Du kan afdrage lånet over 10 eller 20 måneder.

Scooterworld afbetaling – hvad tilbyder de?

Shop nu »

Hos Scooterworld behøver du ikke kun at drømme om at få en scooter – drømmen kan også blive til virkelighed. Forretningen, der tilbyder mange forskellige typer af scootere, tilbyder finansiering gennem Resurs Bank. Her kan du låne fra 2.000 kroner og helt op til 40.000 kroner rentefrit. Det tager ikke mere end et øjeblik at blive godkendt til lånet – du kan derfor på få øjeblikke få den scooter, du går og drømmer om.

Speedline afbetaling – hvad tilbyder de?

Shop nu »

Speedline er et interessant sted for dig at kigge efter din nye scooter, da de har et stort og bredt udvalg af scootere i alle prisklasser. Uanset hvad du går efter ved en scooter, har du derfor gode muligheder for at finde den hos dem.

Derudover har de også flere og gode afbetalings-muligheder til dig. Køber du en scooter for mere end 2.000 kroner, tilbyder Speedline finansiering gennem SparXpress. Derudover kan du også købe med Klarna Faktura, hvor du først modtager din scooter og derefter har en betalingsfrist på 14 dage.

Afbetaling får dine drømme til at gå i opfyldelse

Er du overbevist om, at køb på afbetaling er den rette løsning for dig? Så er det bare med at komme i gang med at vælge den rette løsning for en scooter på afbetaling, så du kan få netop den, du går og drømmer om!

Tag også et kig på:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.