Elcykel på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb elcykel på afbetaling her

Batribike elcykel

255,- / måned

elcykel på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 11.494 kr. ÅOP 20,69%. Den månedlige ydelse 255 kr. Samlet tilbagebetaling 20.253 kr. Samlede kreditomkostninger 8.759 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering, installering samt månedligt administrationsgebyr. Forudsat betaling via betalingsservice. 14 dages fortrydelsesret.

Med en elcykel kan du spare tid og energi. Vi har her på siden lavet en oversigt over de muligheder, der er for at kunne købe en ny elcykel på afbetaling eller via finansiering som nogle af butikkerne også kalder det.

Populære butikker med elcykler på afbetaling

Herunder finder du 6 danske webshops samt en beskrivelse af, hvordan deres afbetalings-løsninger fungerer.

Vi anbefaler

Elcykel på afbetaling 1

★★★★★

LEASY: Elcykel

Udover elektronik tilbyder LEASY faktisk også et mindre udvalg af elcykler fra mærket Witt. Det er elcykler, der kan køre op til 80 kilometer pr. opladning!

De kan købes på afbetaling med en løbetid på op til 80 måneder – og så sørger de endda både for levering og installering. Den månedlige ydelse er derfor ikke særlig høj og dermed også til at overskue.

CykelExperten: Elcykel på afbetaling

★★★★★

CykelExperten: Elcykel

Cykelxperten er stedet, hvis du gerne vil have en elcykel, da de har mere end 1200 elcykler på lager i forskellige designs og prisklasser. Afbetaling er naturligvis også noget, de tilbyder deres kunder.

Ønsker du det, kan du rentefrit låne penge gennem Santander med en løbetid på helt op til 60 måneder. Du kan også vælge at købe nu og betale senere, så mulighederne er flere.

Cykelpartner: Elcykel på afbetaling

★★★★★

Cykelpartner: Elcykel


Cykelpartner har et mindre men rigtig godt udvalg af elcykler fra forskellige mærker og i forskellige prisklasser.

Alle er med fri fragt, og vil du gerne købe en af dem på afbetaling, foregår det via ViaBill.

Her får du din betaling delt op i flere og mindre bidder, så betalingen bliver lidt mere overkommelig. Fakturaen sendes til dig hver måned.

Cykler.dk: Elcykel på afbetaling

★★★★★

Cykler.dk: Elcykel

Cykler.dk har et fantastisk udvalg af elcykler i forskellige designs og farver til både herre og damer.

Priserne er meget forskellige og fås til ethvert budget. Der er både danske og udenlandske mærker at vælge mellem, og finder du en favorit, kan du finansiere det med Viabill.

Pedalatleten: Elcykel på afbetaling

★★★★★

Pedalatleten: Elcykel

Pedalatleten har et godt og stort udvalg af elcykler til både mænd og kvinder.

Det er primært citybikes i flotte designs og fås både fra udenlandske mærker og det danske mærke, E-fly. Der er derfor mange forskellige at vælge mellem.

Ønsker du at købe en elcykel derfra på afbetaling, kan du låne til det gennem Santander til lave omkostninger.

Elcykel på afbetaling 2

★★★★★

Efuture: Elcykel

Efuture har et ret stort og ret sejt udvalg af elcykler, som de selv kalder for “Elcykler fra fremtiden”. Designet ligner også noget fra fremtiden! Priserne varierer meget, men man får meget for pengene.

Ønsker du afbetaling, kan du gøre dette gennem ViaBill, hvor du får delt din betaling op i mindre bidder. Altså bliver beløbet noget mere spiseligt – og fakturaen sendes pr. automatik til dig hver måned.

Elcykel på afbetaling 3

★★★★★

Fri Bikeshop: Elcykel

Stort udvalg af elcykler så som: klassiske, citybike, ladcykler.

Køb på afbetaling med Fri Bikesmart.

Elcykel afbetalings-eksempel (Santander):

Kildemoes City Bosch ActiveLineAfbetaling
Kredit16.499 kr.
Månedlig ydelse505 kr.
Afbetalings-periode36 måneder
Kreditomkostninger1.679 kr.
ÅOP6,3%
Debitorrente0%
Totalt beløb18.178 kr.

Elcykel på afbetaling – det kloge valg

Uanset, om du mangler en cykel til at få hverdagens praktiske ender til at gå op, eller om du som studerende skal bruge et transportmiddel til og fra skole, er en elcykel et fornuftigt valg.

Dels kan du komme væsentligt længere omkring på en elcykel end på en almindelig cykel, og dels kan du bruge den uanset din kondition. På sigt er det desuden væsentligt billigere med en elcykel end med offentlig transport.

En el cykel har en forholdsvis høj pris. Der er tale om gode kvalitetscykler med påmonterede motorer, og det siger sig selv, at det er dyrere end cykler uden den funktion.

Netop fordi der kan spares penge på dyr offentlig transport, er en e-bike fornuftig at købe – også selvom du ikke har råd til at betale den kontant. Køb den på afbetaling eller via et kviklån, så du med det samme kan spare penge i hverdagen og få glæde af at kunne komme vidt omkring.

Kildemoes City Bosch ActiveLine – en god elcykel

Kildemoes City Bosch ActiveLine – en god elcykel på afbetaling

Ét af de anerkendte mærker inden for elcykler er Kildemoes elcykel, som fås i mange forskellige modeller. Selvom der er tale om en elcykel, har de fleste nemlig præferencer inden for udseende, gear og bremser.

Modellerne er inddelt i:

  • Herre elcykler
  • Dame elcykler
  • Unisex elcykler

Kildemoes elcykel fås med 7-9 gear. Alle cyklerne har hele 80 imponerende kilometer i sig – uden at du behøver træde i pedalerne.

Det gode elcykel tilbud tillader dig at få fingrene i en kvalitetscykel for helt ned til 449 kr. om måneden. Vælger du til gengæld at betale den af over et enkelt år, kan du slippe helt for renterne, og så er det ikke en gang en udgift at købe din nye elcykel på afbetaling.

En billig elcykel kontant eller en dyr på afbetaling?

Mange med et begrænset rådighedsbeløb vil være fristede til at vælge en billig cykel og betale den kontant. Det skyldes måske, at der ikke er kendskab til muligheden for at afbetale billigt og rentefrit. Har du langt til og fra arbejde, til supermarkedet, til studiet eller til børnehaven, vil du dog være fristet til at tage bussen frem for cyklen.

Derfor kan det blive endnu dyrere overordnet set at vælge en almindelig, billig discountcykel frem for en dyrere model med motor. Cykler af høj kvalitet har desuden en bedre komfort, og det vil derfor blive en langt bedre oplevelse for dig at cykle.

FAQ

Er elcykel på afbetaling det samme som et abonnement?

Ved afbetaling betaler du af indtil du ejer elcyklen. Ved et abonnement menes der, at man lejer den.

Skal man lease eller købe elcykel på afbetaling?

Hvis du gerne vil eje elcyklen når du er færdig med at betale af på den, så er det afbetaling du skal vælge. Hvis du ikke ønsker at eje den efterfølgende er det leasing.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.