Elcykel på afbetaling

Med en elcykel kan du spare tid og energi – køb på afbetaling nu

Populære elcykler på afbetaling

Find godt udvalg af kvalitetselcykler på afbetaling her

Elcykel på afbetaling – det kloge valg

Uanset, om du mangler en cykel til at få hverdagens praktiske ender til at gå op, eller om du som studerende skal bruge et transportmiddel til og fra skole, er en elcykel et fornuftigt valg. Dels kan du komme væsentligt længere omkring på en elcykel end på en almindelig cykel, og dels kan du bruge den uanset din kondition. På sigt er det desuden væsentligt billigere med en elcykel end med offentlig transport.

En el cykel har en forholdsvis høj pris. Der er tale om gode kvalitetscykler med påmonterede motorer, og det siger sig selv, at det er dyrere end cykler uden den funktion. Netop fordi der kan spares penge på dyr offentlig transport, er en e-bike fornuftig at købe – også selvom du ikke har råd til at betale den kontant. Køb den på afbetaling eller via et kviklån, så du med det samme kan spare penge i hverdagen og få glæde af at kunne komme vidt omkring.

Witt e-bike – en god elcykel

Elcykel på afbetaling

Ét af de anerkendte mærker inden for elcykler er Witt e-bike, som fås i mange forskellige modeller. Selvom der er tale om en elcykel, har de fleste nemlig præferencer inden for udseende, gear og bremser.

Modellerne er inddelt i:

Witt e-bike fås med 7-9 gear. Alle cyklerne har hele 80 imponerende kilometer i sig – uden at du behøver træde i pedalerne.

Det gode elcykel tilbud tillader dig at få fingrene i en kvalitetscykel for helt ned til 449 kr. om måneden. Vælger du til gengæld at betale den af over et enkelt år, kan du slippe helt for renterne, og så er det ikke en gang en udgift at købe din nye elcykel på afbetaling.

En billig cykel kontant eller en dyr på afbetaling?

Mange med et begrænset rådighedsbeløb vil være fristede til at vælge en billig cykel og betale den kontant. Det skyldes måske, at der ikke er kendskab til muligheden for at afbetale billigt og rentefrit. Har du langt til og fra arbejde, til supermarkedet, til studiet eller til børnehaven, vil du dog være fristet til at tage bussen frem for cyklen. Derfor kan det blive endnu dyrere overordnet set at vælge en almindelig, billig discountcykel frem for en dyrere model med motor. Cykler af høj kvalitet har desuden en bedre komfort, og det vil derfor blive en langt bedre oplevelse for dig at cykle.

iPhone 11 på afbetalingTILBUD: 159 kr.
+