Robotstøvsuger på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Robotstøvsuger på afbetaling 1

★★★★★

Elgiganten: Robotstøvsuger

Elgiganten forhandler alle de førende mærker, når det kommer til robotsøvsugere. Du kan finde robotstøvsugere i alle prisklasser her. De tilbyder derudover også at du kan købe på afbetaling – det foregår i samarbejde med Santander, hvor du kan vælge flere forskellige afbetalingsperioder.

Robotstøvsuger på afbetaling 2

★★★★★

Proshop: Robotstøvsuger

Hos Proshop har du også gode muligheder for at finde din næste robotstøvsuger, da de har et stort og bredt udvalg i mange prisklasser.

De tilbyder Klarna.

Robotstøvsuger på afbetaling 3

★★★★★

WhiteAway: Robotstøvsuger

WhiteAway har også robotstøvsugere, som kan købes på afbetaling. Udvalget er stort og prisklassen forskellig. Ønsker du at købe en robotstøvsuger på afbetaling hos dem, kan du gøre det gennem ViaBill.

Her kan du købe nu og betale, når du vil. Dette gælder for køb op til 2.000 kroner. Med ViaBill bestemmer du selv din løbetid – du skal dog som minimum betale en tiendedel af beløbet hver måned.

Robotstøvsuger på afbetaling 4

★★★★★

Skousen: Robotstøvsuger

Skouesen har også robotstøvsugere, og tilbyder også afbetalingsordninger. De tilbyder også gode muligheder for afbetaling. Her kan du nemlig få rentefri finansiering til dit køb. Det er helt uden omkostninger eller skjulte gebyrer og foregår via betalingsservice, hvor du sammen med butikken vælger en løbetid på mellem 10-60 måneder.

Robotstøvsuger på afbetaling 5

★★★★★

Frishop: Robotstøvsuger

Frishop har et ret stort udvalg af forskellige typer og mærker, ligesom de tilbyder dem i forskellige prisklasser. Uanset dit budget kan du derfor være med.

Hos Frishop kan du købe nu og betale senere, da de tilbyder finansiering gennem ViaBill. Her kan du vente med at betale i 3,6 eller 9 måneder, ligesom du selv kan bestemme din løbetid. Derudover kan du få rentefri finansiering med lån fra 500 kroner og op til 20.000 kroner. Her får du 10-20 måneders afdrag for 0 kroner i rente gennem førnævnte bank.

Robotstøvsuger afbetalings-eksempel (Santander):

Roborock S7 robotstøvsugerAfbetaling
Kredit3.399 kr.
Mnd. ydelse175 kr.
Afbetalingsperiode24 måneder
Gebyr804 kr.
ÅOP22,01 %
Debitorrente9,95 %
Totalt beløb4.203 kr.

Siger støvsugning dig absolut ingenting, og vil du helst gerne være fri? Eller er du lige flyttet i en større bolig, hvor støvsugningen klart vil være lettere med en robotstøvsuger?

Støvsugning og rengøring er noget de fleste helst gerne vil være foruden, da det er tidskrævende og kedeligt. Ikke desto mindre skal det gøres, hvis boligen skal se præsentabel ud og være skøn at bo i.

Men, så er der lige det med pengene. For siger kontoen nej tak, når du tjekker den? Og ser det ikke ud til, at det bliver muligt at købe robotstøvsugeren i den nærmeste fremtid? Bare rolig. Så er en robotstøvsuger på afbetaling en perfekt mulighed for dig.

Hvilke shops tilbyder robotstøvsuger på afbetaling?

Er du sikker på, at du gerne vil have en robotstøvsuger på afbetaling, er der en række onlinebutikker, som tilbyder deres kunder denne service.

Se også: Robotplæneklipper på afbetaling

Hvorfor købe en robotstøvsuger på afbetaling?

Rengøring tager hurtigt en halv time af din dyrebare tid – og bor der flere end dig selv i din bolig, skal der helst støvsuges hver eller hver anden dag, hvis gulvet ikke skal blive alt for beskidt med sand og krummer liggende over det hele.

Det er her, en robotstøvsuger på afbetaling kommer ind i billedet. For er du virkelig ikke vild med at skulle bruge tid på støvsugning med en almindelig støvsuger, og kan kontoen heller ikke følge med, er en robotstøvsuger på afbetaling svaret på dine bønner.

Slip for støvsugning med en robotstøvsuger

Slip for støvsugning med et snuptag ved at benytte dig af køb på afbetaling. Der er ikke noget bedre end at kunne smide sig i sofaen velvidende om, at støvsugningen klarer sig selv. Sådan kan din hverdag komme til at se ud med en robotstøvsuger på afbetaling fra en af ovenstående onlinebutikker!

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.