Robotstøvsuger på afbetaling

Siger støvsugning dig absolut ingenting, og vil du helst gerne være fri? Eller er du lige flyttet i en større bolig, hvor støvsugningen klart vil være lettere med en robotstøvsuger? Støvsugning og rengøring er noget de fleste helst gerne vil være foruden, da det er tidskrævende og kedeligt. Ikke desto mindre skal det gøres, hvis boligen skal se præsentabel ud og være skøn at bo i.

Men, så er der lige det med pengene. For siger kontoen nej tak, når du tjekker den? Og ser det ikke ud til, at det bliver muligt at købe robotstøvsugeren i den nærmeste fremtid? Bare rolig. Så er en robotstøvsuger på afbetaling en perfekt mulighed for dig.

Hvorfor købe en robotstøvsuger på afbetaling?

Rengøring tager hurtigt en halv time af din dyrebare tid – og bor der flere end dig selv i din bolig, skal der helst støvsuges hver eller hver anden dag, hvis gulvet ikke skal blive alt for beskidt med sand og krummer liggende over det hele.

Det er her, en robotstøvsuger på afbetaling kommer ind i billedet. For er du virkelig ikke vild med at skulle bruge tid på støvsugning med en almindelig støvsuger, og kan kontoen heller ikke følge med, er en robotstøvsuger på afbetaling svaret på dine bønner.

Hvilke shops tilbyder robotstøvsuger på afbetaling?

Er du sikker på, at du gerne vil have en robotstøvsuger på afbetaling, er der en række onlinebutikker, som tilbyder deres kunder denne service.

Hvilke det er, kan du se herunder:

Wupti: Robotstøvsuger

Shop hos Wupti »

Den første onlinebutik, der tilbyder robotstøvsugere på afbetaling, er Wupti. De har et ret stort udvalg af forskellige typer og mærker, ligesom de tilbyder dem i forskellige prisklasser. Uanset dit budget kan du derfor være med.

Hos Wupti kan du købe nu og betale senere, da de tilbyder finansiering gennem Express Bank. Her kan du vente med at betale i 3,6 eller 9 måneder, ligesom du selv kan bestemme din løbetid. Derudover kan du få rentefri finansiering med lån fra 500 kroner og op til 20.000 kroner. Her får du 20 måneders afdrag for 0 kroner i rente gennem førnævnte bank.

Proshop: Robotstøvsuger

Shop hos Proshop »

Hos Proshop har du også gode muligheder for at finde din næste robotstøvsuger, da de har et stort og bredt udvalg i mange prisklasser.

De tilbyder afbetaling med finansiering gennem Basisbank. Her kan du låne mellem 2.000 – 25.000 kroner med en løbetid på enten 12 eller 25 måneder med et fast månedligt gebyr. Nemt og enkelt.

WhiteAway: Robotstøvsuger

Shop hos WhiteAway »

Den tredje onlinebutik, der tilbyder robotstøvsuger på afbetaling, er WhiteAway. Udvalget er stort og prisklassen forskellig. Ønsker du at købe en robotstøvsuger på afbetaling hos dem, kan du gøre det gennem ViaBill.

Her kan du købe nu og betale, når du vil. Dette gælder for køb op til 2.000 kroner. Med ViaBill bestemmer du selv din løbetid – du skal dog som minimum betale en tiendedel af beløbet hver måned.

Skousen: Robotstøvsuger

Shop hos Skousen »

Det sidste og fjerde sted, der tilbyder robotstøvsugere på afbetaling, er Skousen. Har du ikke fundet den rette robotstøvsuger hos de andre onlinebutikker, finder du den helt sikkert hos Skousen.

De tilbyder også gode muligheder for afbetaling. Her kan du nemlig få rentefri finansiering til dit køb. Det er helt uden omkostninger eller skjulte gebyrer og foregår via betalingsservice, hvor du sammen med butikken vælger en løbetid på mellem 10-60 måneder.

Slip for støvsugning med afbetaling

Slip for støvsugning med et snuptag ved at benytte dig af køb på afbetaling. Der er ikke noget bedre end at kunne smide sig i sofaen velvidende om, at støvsugningen klarer sig selv. Sådan kan din hverdag komme til at se ud med en robotstøvsuger på afbetaling fra en af ovenstående onlinebutikker!

Sidst opdateret