Støvsuger på afbetaling

Det at købe en støvsuger på afbetaling er ved at blive lige så almindeligt som at gå ned i supermarkedet og handle ind. Markedet for støvsugere på afbetaling bliver derfor hele tiden større og større med flere og flere butikker, der tilbyder deres kunder det.

Herunder guider vi dig igennem nogle af de mest populære shops, hvor du kan købe på afbetaling.

Electrolux støvsuger PD91

74,- / måned

Løbetid 79 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 3.094 kr. ÅOP 23,79%. Den månedlige ydelse 74 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 5.773 kr. Samlede kreditomkostninger 2.679 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Electrolux poseløs støvsuger C91

78,- / måned

Løbetid 79 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 3.094 kr. ÅOP 23,79%. Den månedlige ydelse 74 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 5.773 kr. Samlede kreditomkostninger 2.679 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Electrolux støvsuger PD82

74,- / måned

Løbetid 79 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 3.294 kr. ÅOP 23,51%. Den månedlige ydelse 78 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 6.140 kr. Samlede kreditomkostninger 2.846 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Hvilke shops tilbyder støvsuger på afbetaling?

Populær

★★★★★

Leasy: Støvsuger

Leasy er en online forretning, der tilbyder et stort udvalg af alt lige fra elektronik til husholdningsmaskiner og har derfor også din næste støvsuger. De er en af de online forretninger, der tilbyder gode muligheder for deres kunder til at købe en støvsuger på afbetaling.

Ligesom Luffe og Sjanne kan du få lov til at dele betalingen op i et fast beløb over 80 måneder. Hvis du står i den situation, at du ikke har pengene til afbetaling, kan du låne til det hos Leasy. Du er derfor garanteret at få en ny støvsuger!

Vi anbefaler

★★★★★

Elgiganten: Støvsuger

Elgiganten har et stort og lækkert udvalg af støvsugere fra forskellige brands – du har derfor mulighed for at vælge den, som du ved, passer bedst til dig.

Du har mulighed for at købe på afbetaling her igennem Santander, hvilket giver dig mange forskellige muligheder for tilbagebetaling over tid, så du får fri mulighed til at vælge den bedste støvsuger, du kan finde. Det er nemt og enkelt.

★★★★★

Coolshop: Støvsuger

Hos Coolshop finder du også et stort udvalg af støvsugere fra de populære brands og i prisklasser, hvor alle kan være med.

Køb med afbetaling gennem Viabill.

★★★★★

Proshop: Støvsuger

En anden mulighed for at få en støvsuger på afbetaling er hos Proshop, som også har et godt og fornuftigt udvalg af støvsugere i høj kvalitet og med en god sugeevne.

Har Klarna som afbetalingsmulighed.

Støvsuger afbetalings-eksempel (Santander):

Samsung Jet 90 CompleteAfbetaling
Kredit4.499 kr.
Månedlig ydelse225 kr.
Afbetalings-periode24 måneder
Gebyr923 kr.
ÅOP18,97 %
Debitorrente9,95 %
Totalt beløb5.422 kr.

Er du netop flyttet hjemmefra og er ved at købe alle de nødvendige ting? Eller er din støvsuger brændt sammen midt i dagens støvsugning? En støvsuger er om noget uundværligt, når man er flyttet hjemmefra eller har en dagligdag, hvor let rengøring med en støvsuger og oprydning er nødvendigt.

At støvsuge er ikke en af de sjoveste ting på listen – til gengæld er det rart, når det er overstået og blevet gjort. Hvis du gerne vil sikre dig, at du får alt støv med op, og støvsugeren ikke brænder sammen lige med det samme igen, giver det god mening at købe en støvsuger i høj kvalitet med en god sugekraft. Men det koster.

Hvis du er studerende og ikke har det store budget, eller du generelt bare ikke har mange penge til rådighed til uforudsete udgifter, er en støvsuger på afbetaling den absolut mest optimale løsning for dig.

Hvorfor købe støvsuger på afbetaling?

Vi kan nok godt blive enige om, at en støvsuger er en absolut nødvendighed i en lejlighed eller et hus. En kost kan selvfølgelig også gøre det, men det kræver både mere tålmodighed og en del mere tid. En støvsuger på afbetaling er derfor en god løsning, hvis kontoen ikke viser sorte tal eller budgettet ganske simpelt ikke kan rumme udgiften.

Med en støvsuger på afbetaling har du netop mulighed for at tilpasse betalingen af den til dit budget – Dermed bliver det hverken for stramt eller giver røde tal på kontoen. Så hvis du gerne vil undgå at skulle spise havregryn eller pasta med ketchup det næste lange stykke tid, bør du se på hvilke shops, der tilbyder støvsuger på afbetaling.

FAQ

Kan man købe en ledningsfri støvsuger på afbetaling?

Ja, ved de shops vi har fundet frem til her i artiklen er der også mulighed for at købe ledningsfrie modeller.

Hvor meget koster en støvsuger?

Prisen for en støvsuger svinger fra omkring 600 kr. for den billigste model og op til 3-4.000 kr. for topmodellerne.

Du burde også tage et kig på: 

KØB MOBIL PÅ AFBETALINGSE PRIS »
+