Støvsuger på afbetaling

Er du netop flyttet hjemmefra og er ved at købe alle de nødvendige ting? Eller er din støvsuger brændt sammen midt i dagens støvsugning? En støvsuger er om noget uundværligt, når man er flyttet hjemmefra eller har en dagligdag, hvor let rengøring med en støvsuger og oprydning er nødvendigt.

At støvsuge er ikke en af de sjoveste ting på listen – til gengæld er det rart, når det er overstået og blevet gjort. Hvis du gerne vil sikre dig, at du får alt støv med op, og støvsugeren ikke brænder sammen lige med det samme igen, giver det god mening at købe en støvsuger i høj kvalitet med en god sugekraft. Men det koster.

Se også: Robotstøvsuger på afbetaling

Hvis du er studerende og ikke har det store budget, eller du generelt bare ikke har mange penge til rådighed til uforudsete udgifter, er en støvsuger på afbetaling den absolut mest optimale løsning for dig.

Hvilke shops tilbyder støvsuger på afbetaling?

Det at købe en støvsuger på afbetaling er ved at blive lige så almindeligt som at gå ned i supermarkedet og handle ind. Markedet for støvsugere på afbetaling bliver derfor hele tiden større og større med flere og flere butikker, der tilbyder deres kunder det.

Du kan blandt andet købe en støvsuger på afbetaling hos:

  • Leasy
  • Proshop
  • ElGiganten

Vi anbefaler

★★★★★

Elgiganten: Støvsuger

Elgiganten har et stort og lækkert udvalg af støvsugere fra forskellige brands – du har derfor mulighed for at vælge den, som du ved, passer bedst til dig. Du har mulighed for at købe på afbetaling her igennem Santander, hvilket giver dig mange forskellige muligheder for tilbagebetaling over tid, så du får fri mulighed til at vælge den bedste støvsuger, du kan finde. Det er nemt og enkelt.

★★★★★

Proshop: Støvsuger

En anden mulighed for at få en støvsuger på afbetaling er hos Proshop, som også har et godt og fornuftigt udvalg af støvsugere i høj kvalitet og med en god sugeevne.

Hvis ikke du kan betale for støvsugeren med det samme, kan du låne mellem 2.000 – 25.000 kroner med en løbetid på enten 12 eller 24 måneder. Hvilken løbetid du vælger, er frit op til dig og din økonomi.

★★★★★

Leasy: Støvsuger

Leasy er en online forretning, der tilbyder et stort udvalg af alt lige fra elektronik til husholdningsmaskiner og har derfor også din næste støvsuger. De er en af de online forretninger, der tilbyder gode muligheder for deres kunder til at købe en støvsuger på afbetaling.

Ligesom Luffe og Sjanne kan du få lov til at dele betalingen op i et fast beløb over 12 måneder eller mere afhængigt af dine økonomiske muligheder. Hvis du står i den situation, at du ikke har pengene til afbetaling, kan du låne til det hos Leasy. Du er derfor garanteret at få en ny støvsuger!

Du burde også tage et kig på: 

Hvorfor købe støvsuger på afbetaling?

Vi kan nok godt blive enige om, at en støvsuger er en absolut nødvendighed i en lejlighed eller et hus. En kost kan selvfølgelig også gøre det, men det kræver både mere tålmodighed og en del mere tid. En støvsuger på afbetaling er derfor en god løsning, hvis kontoen ikke viser sorte tal eller budgettet ganske simpelt ikke kan rumme udgiften.

Med en støvsuger på afbetaling har du netop mulighed for at tilpasse betalingen af den til dit budget – Dermed bliver det hverken for stramt eller giver røde tal på kontoen. Så hvis du gerne vil undgå at skulle spise havregryn eller pasta med ketchup det næste lange stykke tid, bør du se på hvilke shops, der tilbyder støvsuger på afbetaling.

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+