Drivhus på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Drivhus på afbetaling: Hus og have rimer på drivhus og hjemmedyrkede grøntsager. Det er både sundt, bæredygtigt og sjovt at dyrke grøntsager selv – og det kræver ikke det store. Slet ikke, hvis du har et drivhus, hvor grøntsagerne kan få lov at vokse i et varmt klima og i fred for fugle og andre dyr.

Har du forelsket dig i et lækkert Juliana drivhus – eller en anden attraktiv model – så fortvivl ej, hvis der ikke står +10.000 kr. på kontoen. Du kan nemlig flere og flere steder købe et drivhus på afbetaling.

Hvilke shops tilbyder drivhus på afbetaling?

Hvis du ønsker dig et drivhus på afbetaling, handler det om at finde en forhandler, der tilbyder netop dét. Vi har gjort det nemt for dig her på afbetalt.dk og fundet nogle af de forhandlere af drivhuse, der har det største udvalg af drivhuse, og som samtidig tilbyder en fordelagtig afbetalingsaftale.

Vi anbefaler

Drivhus på afbetaling 1

★★★★★

Plantetorvet: Drivhus

Hos Plantetorvet får du et stort udvalg af drivhuse, herunder bl.a. hobbydrivhuse i forskellige modeller, professionelle drivhuse, vægdrivhuse, sekskantede drivhuse og orangerier.

Ved at bestille drivhus hos Plantetorvet, har du mulighed for afbetaling med Viabill.

Drivhus på afbetaling 2

★★★★★

Frishop: Drivhus

Hos Frishop kan du vælge mellem mange forskellige typer af drivhuse.

Herunder de populære Juliana drivhuse og Halls drivhuse; begge mærker i mange forskellige modeller, f.eks. vægdrivhuse, sekskantede drivhuse, drivhuse med vinkler, gartner drivhuse og orangerier.

Et drivhus fra Frishop kan finansieres via Viabill, hvor der afbetales via mindre månedlige rater.

Drivhus afbetalings-eksempel:

Juliana Compact drivhus 5,0 m2 aluAfbetaling
Kredit15.000 kr.
Månedlig ydelse969 kr.
Afbetalings-periode20 måneder
Kredit omkostninger4.380 kr.
ÅOP17,52%
Debitorrente0%
Totalt beløb19.380 kr.

Hvorfor købe et drivhus på afbetaling?

Et drivhus øger muligheden for selvforsyning selv i lunefuldt dansk sommervejr. Ikke nok med, at du kan dyrke mange flere forskellige sorter – du får også hurtigere og mere mangfoldigt udbytte af dine planter, uanset om der er tale om danske specialiteter som agurk og tomat eller mere eksotiske afgrøder.

Selv hvis du ikke lige har på kontoen til et lækkert drivhus, kan du komme i gang med hjemmedyrkning med det samme. Der er nemlig visse shops, der tilbyder drivhuse på afbetaling. Det vil sige, at du modtager dit drivhus med det samme og hurtigt kan komme i gang med at plante – men at du betaler drivhuset af i mindre rater, som er mere overkommelige i din økonomi.

Hvilket drivhus skal jeg vælge?

Når du skal vælge drivhus, skal du først og fremmest kigge på størrelsen. Drivhuse fås fra helt små vægmodeller til store drivhuse og orangerier med mange m2.

Du skal dels overveje, hvad der er plads til i din have – og hvad og hvor meget, du gerne vil dyrke. Skal der bare være plads til et par tomatplanter, behøver du ikke investere i en stor model, men hvis du gerne vil dyrke lidt af hvert, er det samtidig vigtigt, at planterne ikke står for tæt.

De mest almindelige drivhuse, du kan vælge imellem, er:

  • Fritstående drivhus
  • Vægmonteret drivhus
  • Orangeri
  • Sekskantet drivhus

Fritstående og sekskantede drivhuse kan placeres alle steder i haven, hvor det vægmonterede drivhus skal monteres op ad en væg på terrasse eller altan. Et orangeri er derimod i højere grad en form for udestue, hvor der udover planter er plads til at sidde og nyde kaffen i solen – selv på blæsende efterårsmorgener.

Hvilken afbetalingsløsning er bedst?

Den bedste løsning i forhold til afbetaling af drivhus varierer i forhold til budget og behov. Drivhuse koster fra et par tusinde op til +20.000 kr. for de større modeller. Dertil kommer diverse tilkøb i form af hylder, borde, vinduer, solceller, mv.

Din afbetalingsløsning på drivhus skal passe til din økonomi. Nogle drivhuse skal afbetales inden for en given periode på x antal måneder, mens andre afbetalingsløsninger kan tilpasses mere individuelt til dit behov.

For de fleste giver det bedst mening at købe et drivhus, der kan afbetales så hurtigt som muligt. Det vil sige med så stort et månedligt afdrag som muligt. Generelt set er det den billigste løsning, da du betaler renter i kortere tid.

Vær dog også opmærksom på, hvad du skal betale i ÅOP, da det er de samlede årlige omkostninger i procent. Jo lavere ÅOP, des billigere lån.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.

Skriv en kommentar