El løbehjul på afbetaling

Køb el løbehjul på afbetaling her

Acer løbehjul

138,- / måned

Acer løbehjul på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 6.094 kr. ÅOP 21,68%. Den månedlige ydelse 138 kr. Samlet tilbagebetaling 10.990 kr. Samlede kreditomkostninger 4.896 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering, installering samt månedligt administrationsgebyr. Forudsat betaling via betalingsservice. 14 dages fortrydelsesret.

Ninebot løbehjul

164,- / måned

ninebot løbehjul på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 7.294 kr. ÅOP 21,34%. Den månedlige ydelse 164 kr. Samlet tilbagebetaling 13.049 kr. Samlede kreditomkostninger 5.755 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering, installering samt månedligt administrationsgebyr. Forudsat betaling via betalingsservice. 14 dages fortrydelsesret.

Spar tid og plads med et el løbehjul.

Vi guider dig herunder igennem de muligheder der er for at købe et nyt el løbehjul på afbetaling, hvor du deler betalingen op i mindre bider over en periode.

Top 6 forhandlere af el løbehjul i Danmark:

Vi anbefaler

★★★★★

L’easy: El løbehjul

Find dit næste el løbehjul her.

Mulighed for afbetaling over 80 måneder.

★★★★★

Elgiganten: El løbehjul

Mulighed for afbetaling fra 230 kr / måned, hvilket er en de billigste månedlige ydelse vi har fundet

★★★★★

Cykelpartner: El løbehjul

Hos Cykelpartner kan du betale med ViaBill, og dele dit køb op i mindre betalinger. Det koster 249 kr. om måneden.

★★★★★

Innoliving: El løbehjul

2.495 kr og mulighed for afbetaling med ViaBill

★★★★★

Roadsurfing: El løbehjul

Mulighed for afbetaling igennem ViaBill

★★★★★

Gofast: El løbehjul

2.995 kr og mulighed for afbetaling med ViaBill til 249 kr / måned

El Løbehjul på afbetaling eksempel:

E-way el-løbehjul E3530Pris
Kredit4.499 kr.
Månedlig ydelse225 kr.
Afbetalings-periode24 måneder
Debitorrente0%
Samlede omkostninger925 kr.
ÅOP18,97%
Totalt beløb5.424 kr.

Elektrisk løbehjul – den pladsbesparende løsning

Vil du gerne hurtigere og længere omkring, end du kan komme på en cykel eller et traditionelt løbehjul, er et elektrisk løbehjul et godt bud. Løbehjulet er især velegnet til dig, der pendler, uanset om det er til studie eller job. Du kan hurtigt komme til tog eller bus, og det elektriske løbehjul fylder stort set ingenting i sammenklappet tilstand. Det er lige til at tage under armen, så du stadig kan få glæde af en siddeplads.

el løbejhul på afbetaling

Det er desuden sjældent, at der er plads til en stor (el)cykel i de overfyldte bybusser eller morgen- og eftermiddags-togene, og derfor er det elektriske løbehjul i mange tilfælde et langt bedre valg.

Køb et el-løbehjul på afbetaling

Et elektrisk løbehjul er et løbehjul af høj kvalitet, der er på-monteret en god motor. Vælg f.eks. en NINEBOT KICKSCOOTER ES1, der ikke vejer mere end 11 kg, men som kan køre helt op til 20 km/t med en distance på hele 25 km inden opladning.

De elektriske løbehjul har en forholdsvis høj kontantpris sammenlignet med modellerne uden motor, men til gengæld er de typisk væsentligt billigere end elcykler, og derfor kan du også afbetale dem med et lavere månedligt beløb. Afbetaling på elektrisk løbehjul passer typisk rigtig godt ind i et studiebudget.

Kontantprisen på ovenstående løbehjul er cirka 5.500 kr., men du kan afbetale det helt ned til 175 kr. om måneden med 0 kr. i rente.

Kig på udgifterne til afbetalingsordningen

Ved valg af ovenstående løbehjul og dertilhørende afbetalingsordning, har du renter for 0 kr. og ligeledes ÅOP på 0 kr. Det betyder, at det er gratis for dig at vælge at afbetale, og at du dermed ikke har ekstra udgifter ved at betale i rater frem for at betale kontant.

Vælger du et andet elektrisk løbehjul med en anden afbetalingsordning, skal du være opmærksom på udgifterne, da det hurtigt kan blive meget dyrere at afbetale løbehjulet end at betale det kontant.

  • Sammenlign altid ÅOP
  • ÅOP er de årlige omkostninger i procent
  • ÅOP medtager både renter og gebyrer

Brug et elektrisk løbehjul som transportmiddel

Måske er du ikke den store motionist, eller måske har du bare langt til arbejde eller skole. I begge tilfælde er et elektrisk løbehjul et godt valg. Især i storbyerne, hvor der er begrænset med plads, er det en fordel med et lille og handy løbehjul, som du desuden nemt kan smide under armen, når du når frem.

Du risikerer heller ikke at få det stjålet, da det fylder så lidt, at du kan have det med ind på din skole eller arbejdsplads.

Et elektrisk løbehjul koster cirka det samme som en kvalitetscykel og er billigere end en elcykel, så også økonomisk er det er klogt valg. Det kan måske også spare dig for nogle udgifter til offentlig transport eller være et alternativ til den dyre bil, der altid er et problem at finde parkeringsplads til, eller som bare er en stor udgift i budgettet hver måned.

Nu hvor du er intersseret i el løbehjul på afbetaling er du måske også interesseret i:

Husk altid at have styr på din økonomi inden du køber noget på afbetaling – afbetaling fungerer ligesom at du tager et lån og hvis du ikke overholder dine betalinger kan du ende op med at betale renter og ekstra gebyrer.

FAQ

Er El-løbehjul på abonnement og afbetaling det samme?

Nej – ved et abonnement lejer du el-løbehjulet ligesom ved leasing. Ved afbetaling køber du det og ejer det når du er færdig med at betale af.

Hvor mange måneder skal man afbetale?

Det afhænger af den afbetalingsløsning du vælger hos shoppen. Det kan svinge fra 4 månder og op til 20 måneder som det eksempel vi har med her i guiden.

KØB MOBIL PÅ AFBETALINGSE PRIS »
+