AirPods Max på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

AirPods Max

175,- / måned

AirPods Max på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 7.794 kr. ÅOP 21,23%. Den månedlige ydelse 175 kr. Samlede tilbagebetalte beløb 13.894 kr. Samlede kreditomkostninger 6.100 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering og installering. 14 dages fortrydelsesret.

Køb de populære AirPods Max på afbetaling til en lav ydelse. Her får du et par af de absolut bedste trådløse hovedtelefoner, du kan finde på markedet. De sidder behageligt, og lyden er helt igennem fremragende. På denne side kan du læse mere om, hvor du kan købe Apple AirPods Max på afbetaling.

Apple er gået helt nye veje med deres AirPods Max – deres trådløse over-ear-hovedtelefoner. De er skabt med en perfekt akustisk pasform, så de matcher stort set alle hovedformer. Du kan nemt connecte dem til både iPhone, Apple Watch, MacBook, iPad og andre bluetooth-enheder, præcis som du kender det fra de almindelige AirPods.

Køb Apple AirPods Max på afbetaling

AirPods Max er, som det er tilfældet med resten af Apples produkter, ikke billige. Det skyldes naturligvis, at pris og kvalitet hænger sammen – og her er virkelig tale om et kvalitetsprodukt. Prisen på Apples AirPods Max ligger i den høje ende af prisskalaen, særligt når man sammenligner med hovedtelefoner, som ikke er trådløse.

Til gengæld får du et virkelig godt produkt med en lækker finish og helt igennem fremragende lydkvalitet. Det kan godt betale sig at betale en smule ekstra, når det kommer til høretelefoner, hvis man ønsker høj lydkvalitet.

Heldigvis er det muligt at købe AirPods Max på afbetaling hos en lang række forhandlere. Når du køber AirPods Max på afbetaling, skal du ikke spare alle pengene sammen på én gang, men i stedet betale det samlede beløb tilbage i rater.

Se også: Musikinstrumenter på afbetaling

Få Apple AirPods Max med det samme – helt uden renter

Hele beløbet bliver altså delt op i det antal måneder, du ønsker, når du køber AirPods Max på afbetaling. Du betaler løbende, indtil du har tilbagebetalt det samlede beløb. Hvis du overholder alle dine betalinger, vil du kunne købe AirPods Max på afbetaling 100 % rentefrit.

Hvis det skulle ske, at du glipper en enkelt betaling, skal du typisk ikke af med det helt store beløb. Ofte er der tale om et mindre gebyr, som ikke udgør en stor procentdel af de samlede udgifter til dine AirPods Max.

Det anbefales alligevel, at du læser betingelserne igennem for den specifikke webshop, når du køber AirPods Max på afbetaling – på den måde ender du ikke med at indgå en betalingsaftale, som du ikke kan betale af på.

Hvorfor købe AirPods Max på afbetaling?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du bør købe AirPods Max på afbetaling – udover at du naturligvis kan få fingrene i dem, uden du behøver at have pengene her og nu. De er nemlig både praktiske, lækre og har en utroligt god lydkvalitet.

AirPods Max er Apples over-ear-hovedtelefoner. De har aktiv støjreduktion, så du kan høre din musik i den absolut højeste kvalitet med minimal forvrængning, ligesom du kan høre dem med ‘rummelig’ lyd, så du får en nøjagtig gengivelse, når du ser film.

Når du skal tale i telefon, kan du tænde for den transparente tilstand og aktivere Siri med Digital Crown, hvorefter du kan foretage trådløse opkald. Lyden går krystalklart igennem, ligesom den indbyggede mikrofon sørger for, at personen, du taler med, også kan høre dig.

Hvilke produkter kan Apple AirPods Max tilsluttes?

Du kan bruge dine AirPods Max sammen med alle iPhones, iPads, iPads og Apple Watch-modeller, som kører med WatchOS version 3 eller nyere. Det betyder, at stort set alle Apple Watch-modeller kan køre dem – selv de helt gamle versioner.

Herudover kan du også bruge AirPods Max sammen med macOS Sierra eller nyere versioner. Det gælder, uanset om du bruger en MacBook Air, MacBook Pro, Mac Mini eller iMac – de fungerer alle upåklageligt.

Du kan også bruge dine AirPods Max sammen med Android-enheder, men du kan til gengæld ikke bruge alle de samme gestures. Dog fungerer de fint til at høre musik via Bluetooth og tale i telefon, som er de mest væsentlige punkter.

Apple AirPods Max har aktiv støjreduktion

En af grundene til, at du bør investere i AirPods Max på afbetaling, er, at de har aktiv støjreduktion. Hovedtelefonerne er udstyret med hele seks udadvendte mikrofoner, som opfanger lyden fra omgivelserne, hvorefter de skaber en tilsvarende anti-støj.

Herudover har de to indadvendte mikrofoner, som opfanger din stemme, når du taler, så de automatisk slår fra, når du taler i telefon. Den adaptive equalizer justerer automatisk musikkens frekvens, så der skabes en konsistent og autentisk lydoplevelse.

Har du brug for at kunne komme i kontakt med omverdenen, er det blot at trykke på én enkelt knap, hvorefter den transparente tilstand slås til. Du skal altså ikke til at tage hovedtelefonerne af, når du skal snakke med kolleger, venner, familie eller andre i nærheden.

Unikt design med fokus på høj komfort

Apple AirPods Max har et unikt design, der er funktionelt, komfortabelt og æstetisk på én og samme tid. De bygger på de traditionelle AirPods, men de tager skridtet endnu længere. Du kan rotere de anodiserede ørekopper uafhængigt af hinanden, så du opnår en perfekt pasform.

Herudover er ørekopperne udstyret med teleskopiske arme, så du selv kan justere dem, afhængigt af hvad du finder mest komfortabelt. Alt sammen er monteret i en ramme af rustfrit stål, som er pakket ind bløde materialer, der kombinerer slidstyrke, fleksibilitet og komfort.

Alt i alt får du et sæt hovedtelefoner, som er utroligt komfortable at have på, samtidig med at de ser godt ud. Her er tale om nogle af de absolut bedste hovedtelefoner på markedet til hverdagsbrug – de fungerer fremragende, uanset om du er på farten, på jobbet eller bare vil høre god lyd derhjemme.

Apple AirPods Max giver 20 timers batteritid i trådløs tilstand

En af de mange udfordringer ved trådløse hovedtelefoner er, at de skal lades op. De holder ofte ikke længere end et par timer ad gangen, men det er ikke tilfældet her. Med Apple AirPods Max får du op til 20 timers batteritid i trådløs tilstand med aktiv støjreduktion og rummelig lyd.

Hvis du er ved at løbe tør for strøm, skal du blot plugge opladeren i hovedtelefonerne i 5 minutter, hvorefter du får halvanden times ekstra musik eller opkald. Placerer du hovedtelefonerne i det lækre, slanke cover, sættes de på ultra-strømbesparende tilstand, så de kan holde endnu længere.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.