Vinduer og døre på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kan du ikke trække den længere med at skifte vinduerne i hele huset? Eller har du en dør, der trænger til at blive skiftet? Det er bestemt ikke nogen billig post at skifte vinduer eller døre ud. Ikke desto mindre kan det være en rigtig god investering, da det både giver en højere boligværdi og en lavere varmeregning, fordi boligen dermed er bedre isoleret.

Det kan derfor godt betale sig, selvom du måske ikke har til udbetalingen. Hvis det er tilfældet, bør du begynde at kigge på alternativer såsom vinduer og døre på afbetaling. Det er meget almindeligt blandt boligejere at benytte sig af afbetaling netop fordi, det er de færreste, der har de mange penge, der skal til.

Hvilke butikker tilbyder vinduer og døre på afbetaling?

Det er blevet mere og mere populært blandt boligejere at købe vinduer og døre på afbetaling for ikke at skulle spare hårdt andre steder i budgettet. Det får flere og flere butikker øjnene op for, hvorfor flere butikker (også online) tilbyder vinduer og døre på afbetaling

Butikker med vinduer og døre på afbetaling er:

Vi anbefaler

Vinduer og døre på afbetaling 1

★★★★★

Homeshop: Vinduer og døre

Hos den online butik Homeshop finder du døre og vinduer på afbetaling fra mærker som Swedoor, Tesa og Plus A/S, som er døre og vinduer i en god kvalitet til lave priser.

Ønsker du at handle her, tilbyder butikken ligeledes afbetaling med ViaBill, hvor dit beløb bliver delt op.

Vinduer og døre på afbetaling 2

★★★★★

Byggebilligt.dk: Døre

Skal du blot købe en dør på afbetaling, kan du også med fordel tjekke udvalget af døre ud hos Byggebilligt.dk, da de har et bredt og stort sortiment i høj kvalitet.

I forhold til afbetaling tilbyder butikken både ViaBill og finansiering gennem SparXpress, hvor du kan ansøge om rentefrit lån med en løbetid på 12-60 måneder. Det hele foregår online og tager kun et øjeblik at ansøge om og få svar på.

Vinduer og døre på afbetaling 3

★★★★★

Frishop: Vinduer og døre

Hos Frishop kan du online finde alt lige fra sidestyrede vinduer til topstyrede vinduer og forskellige døre. Udvalget er ret stort til fornuftige priser.

I forhold til afbetaling tilbyder de at gøre det gennem ViaBill, hvor du køber nu, men betaler over flere måneder. Det gør betalingen mere spiselig, så du ikke behøver have et stramt budget, mens du betaler af.

Døre & Vinduer afbetalings-eksempel (SparXpres):

Døre & VinduerAfbetaling
Kredit10.000 kr.
Mnd. ydelse216 kr.
Afbetalingsperiode60 måneder
Gebyr2940 kr.
ÅOP11%
Debitorrente0%
Totalt beløb12.940 kr.

Hvorfor købe vinduer og døre på afbetaling?

Har du det altid bedst med at spare op, inden du køber noget? Det kan vi godt forstå. Men med så stor en afskrivning som nye vinduer og døre nemt kan være, er der ikke noget at sige til, at det er nødvendigt med afbetaling.

Mange butikker tilbyder i dag gode muligheder for afbetaling, som kan tilpasses din økonomiske situation eller som endda giver dig tid til at spare op, inden du skal lægge en betaling. Ved at købe vinduer og døre på afbetaling kan du dermed strække betalingen, så det ikke er noget, der går for hårdt ud over dit månedlige rådighedsbeløb.

Mere på afbetaling: Plankeborde

Indhent tre tilbud på nye vinduer

Frister vinduer på afbetaling, men vil du gerne være sikker og se, om du kan få en endnu bedre pris et andet sted? Så er der også mulighed for at indhente tre tilbud på nye vinduer gennem 3byggetilbud.dk. Her kan du både få tilbud på, hvad nye vinduer vil koste, men også hvad det vil koste for en vinduesmontør at montere vinduerne for dig. Så behøver du kun undersøge mulighederne og priserne ét sted for både indkøb af vinduer samt monteringen af dem. Det er nemt og enkelt.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.