Slyngetræner på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

En slyngetræner er utrolig god, når man skal vælge udstyr til træningen derhjemme. Det er der mange grunde til. En af disse grunde er, at en slyngetræner ikke tager specielt meget plads i boligen taget i betragtning af, hvor effektiv den er. Derfor kan man med fordel anskaffe sig sådan en, og få tid til mere i hverdagen.

Populære shops, hvor du kan købe en ny slyngetræner

Få råd til din en ny slyngetræner med afbetaling her:

Vi anbefaler

Slyngetræner på afbetaling 1

★★★★★

Abilicaonline: Slyngetræner

Hos Abilica Online kan du købe slyngetrænere af deres eget brand, samt de populære TRX slyngetrænere.

De tilbyder afbetaling i form af Viabill.

Populær

apuls logo

★★★★★

Apuls: Slyngetræner

Apuls har et super udvalg af slyngetrænere.

De tilbyder afbetaling igennem Santander.

fitnessshoppen logo

★★★★★

Fitnessshoppen: Slyngetræner

Fitnessshoppen har en del forskellige slyngetrænere, både med ringe og håndtag.

Afbetaling foregår igennem Viabill.

Slyngetræner på afbetaling 2

★★★★★

Getbig: Slyngetræner

Getbig forhandler også slyngetrænere. Se deres udvalg her.

Afbetaling er i form af Viabill.

Afbetalingseksempel på slyngetræner:

RIP:60 SlyngetrænerAfbetaling
Kredit695 kr.
Mnd. ydelse69,50 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb695 kr.

Din slyngetræner bliver din bedsteven i en travl hverdag

De fleste oplevet problemer med at skabe den helt rigtige sammenhæng i hverdagen. Det kan være svært at få tid til det hele, og det bliver fortsat kun sværere og sværere i takt med, at der kommer flere og flere forventninger til, hvad individet skal kunne nå på en almindelig dag, uge eller måned.

Man er derfor nødt til at have nogle rimelig klare prioriteter, da man ellers ikke når noget som helst. Dog kan det være svært at vælge, hvilke ting man skal prioritere, og hvis man ønsker at få noget ud af det, skal man nemlig gøre tingene ordentligt.

Dog vil man samtidig også stå i situationer, hvor nogle ting vil komme til at fylde mere end andre, dermed ikke betydende, at de andre ting ikke skal gøres, og det er her, man virkelig kan komme i en slem kattepine.

Heldigvis kommer der hele tiden løsninger på, hvordan man som menneske med en travl hverdag skal kunne nå det hele. En af de ting, som mange mennesker har problemer med at nå, er træningen. Dog er der fortsat også mere og mere fokus på, hvor vigtigt det er, at man træner.

Her kan en slyngetræner virkelig være nyttig. For en af de ting, som man kan gøre for at gøre det lettere at nå det hele, er, at man kan rykke træningen hjem hos en selv. En af de ting, som man oftest kan komme til at spilde en masse tid og energi på, er transport. Derudover kan det også være langt sværere at komme afsted, når man skal køre, cykle eller tage bussen for at nå til træningscenteret.

Betal din slyngetræner med et lån

Dog handler prioriteringer i hverdagen ikke kun om, hvordan man vælger at bruge sin tid. Det handler i høj grad også om, hvordan man bruger sine penge. Det kan nemlig også være svært at få råd til det hele.

Her handler det også om at træffe nogle kloge valg. For på trods af at det kan virke dyrt at skulle investere i en slyngetræner, særligt hvis man skal tage et lån eller gøre brug af afbetaling, vil det i sidste ende betale sig ind, når man ikke er nødt til at betale medlemskab til fitnesscenteret længere

Træn hele kroppen med en slyngetræner

Der findes mange forskellige træningsmaskiner, og det er derfor vigtigt, at man vælger stratetisk, hvis man skal have både råd og plads til at få trænet hele kroppen.

Et glimmerende bud på et stykke udstyr, der kan træne hele kroppen, er en slyngetræner. Man kan gennem forskellige øvelser træne alt fra bryst til arme til lår og baller.

Hvad er en slyngetræner?

En slyngetræner er et stykke træningsudstyr der udnytter din kropsvægt som modstand til træning. Det et et meget alsidigt stykke udstyr, som du kan bruge til hjemmetræning, på ferien eller i sommerhuset.

Hvad står TRX for?

TRX står for Total Resistance exercises.

Andre træningsprodukter, du kan få på afbetaling:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.