Crosstrainer på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Mange mennesker bliver med tiden super træt af det almindelige løbebånd eller den typiske motionscykel. Det er der ikke noget at sige til.

Men hvis du også har det sådan, så kunne du måske begynde at overveje en crosstrainer. Den kan virkelig være noget andet end det, man er vant til.

Populære shops, der tilbyder crosstrainere på afbetaling

Få penge til en crosstrainer på afbetaling her:

Vi anbefaler

Crosstrainer på afbetaling 2

★★★★★

Abilicaonline: Crosstrainer

Hos Abilica Online kan du finde et godt udvalg af crosstrainere.

De tilbyder afbetaling i form af Viabill.

Populær

apuls logo

★★★★★

Apuls: Crosstrainer

Apuls har nok det bedste udvalg af crosstrainere.

De tilbyder afbetaling igennem Santander.

fitnessshoppen logo

★★★★★

Fitnessshoppen: Crosstrainer

Fitnessshoppen har crosstrainere i mange forskellige prisklasser. Find den der passer dig bedst.

Afbetaling foregår igennem Viabill.

Crosstrainer på afbetaling 3

★★★★★

Getbig: Crosstrainer

Hos Getbig kan du finde standard crosstrainere til hjemmet, og crosstrainere i meget høj kvalitet.

Afbetaling er i form af Viabill.

Afbetalings-eksempel (Santander):

Odin C200 CrosstrainerAfbetaling
Kredit2.499 kr.
Mnd. ydelse230 kr.
Afbetalingsperiode12 måneder
Gebyr250 kr.
ÅOP19,53 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb2.749 kr.

Prøv noget nyt med en crosstrainer

Så kører man ikke helt lige så hurtigt død i det, som man gør med så mange af de andre maskiner. Men det er i bund og grund bare vigtigt, at man lige husker at skifte lidt imellem dem, så man ikke bliver træt af noget af det.

For hvis du eksempelvis er i gang med et vægttab, så er det jo vigtigt, at du er standhaftig og har tålmodigheden, der skal til. For det tager jo sin tid uanset hvad. Så du skal virkelig ville det, ellers så kan det godt gå hen og tage rigtig lang tid.

Og man vil jo ofte gerne se nogle resultater med det samme. Og det gør du altså bedst, hvis du virkelig giver dig tiden til det, og sørger for at gøre det sjovt for dig selv. Så her vil det hjælpe at variere med din motionsform.

Køb en crosstrainer til derhjemme vha. afbetaling

Nu tænker du måske, at du også godt kunne tænke dig at have en crosstrainer derhjemme, hvilket helt sikkert også ville være en helt fantastisk ide. På den måde kan du jo lave motion lidt oftere.

Så kommer der måske ikke til at gå så længe imellem, at du sætter dig op på den. Måske har du allerede en motionscykel derhjemme, men det kan jo være rigtig rart, hvis man kan skiftes lidt imellem tingene. Så det er helt sikkert en god ide, hvis du vælger at bruge penge på det.

Men det kan selvfølgelig være en smule dyrt, hvis man skal ud og have sig sådan en stor maskine. Den kræver jo sin teknik at lave, så det kommer også til at koste i sidste ende. Derfor kan du overveje, om du måske skulle købe den på afbetaling. Det kan du sagtens overveje uden at skamme dig, der er faktisk rigtig mange der benytter sig af denne mulighed.

Der er derfor intet galt i, at du måske også kunne være fristet af det. Det er jo også super smart, for så slipper du for at lægge for mange penge med det samme.

Hav et lille fitnesscenter hjemme med en crosstrainer

Måske har du allerede et lille fitnesscenter derhjemme, som du er super glad for. Men det er altid en god ide at udvide det lidt, når man føler for det. Det er meget mere motiverende at være i et rum, hvor der er mange forskellige maskiner, i stedet for at der kun er eksempelvis 4.

Så er der ikke særlig meget at vælge imellem, og det kan man godt blive lidt træt af at se på. Så gør dig selv den store tjeneste og gør det til lidt mere varieret.

Er crosstrainer god til vægttab?

Crosstraineren er et genialt redskab til vægttag og til at komme i form. Det er en “low impact” motionsredskab.

Er crosstrainer bedre en et løbebånd?

En crosstrainer vil i gennemsnit forbrænde færre kalorier pr. minut ifht. et løbebånd. Det er dog nemmere at træne på en crosstrainer i længere tid, så det udligner hinanden.

Du er måske også interesseret i:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.