KitchenAid på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Drømmer du om at få en hjælpende hånd i køkkenet til at lave smoothies, boller eller en lækker kage? Eller er din blender og din foodprocessor stået af på samme tid? Der er ikke noget bedre end at tilberede mad i et køkken med de helt rigtige maskiner.

Du kan altid købe billige køkkenmaskiner. Kvalitet og pris hænger dog ofte sammen, hvorfor det i sidste ende ikke vil blive billigere for dig.

Hvis du vil have de nyeste kvalitetsmaskiner fra KitchenAid, der er på markedet, ved du nok allerede, at det kan være svært at betale for dem alle på samme tid. I sådan et tilfælde kan det være en fordel at købe KitchenAid på afbetaling.

Her kan du købe produkter fra KitchenAid på afbetaling

Mange forhandlere tilbyder, at du kan købe dine køkkenmaskiner nu og betale for dem på et senere tidspunkt i små bidder. Disse online forhandlere er:

Vi anbefaler

KitchenAid på afbetaling 1

★★★★★

Elgiganten

Elgiganten er en online og fysisk butik, der forhandler forbrugerelektronik samt hårde hvidevarer. Det er en stor butikskæde, der har fysiske butikker spredt udover hele Danmark. På Elgigantens online butik finder du alt lige fra hårde hvidevarer til fjernsyn, computere, kameraer og køkkenmaskiner fra diverse producenter såsom KitchenAid.

Afbetalingsløsningen hos Elgiganten er finansieret via Santander Consumer Bank. Her kan du købe dine køkkenmaskiner med det samme og dele din betaling op over enten 12, 24 eller 36 måneder.

KitchenAid på afbetaling 2

★★★★★

Proshop

Proshop blev etableret i 1995 af Poul Thyregod og tre andre. I 1996 blev webshoppen lanceret og er i dag en af Danmarks største og mest kendte forhandlere, når det kommer til elektronik.

Derudover forhandler Proshop et stort udvalg af køkkenmaskiner heriblandt maskiner fra KitchenAid.

I forhold til betalingen foregår den via Klarna.

Afbetalings-eksempel (Santander):

KitchenAid Artisan standmikserAfbetaling
Kredit4.399 kr.
Mnd. ydelse221 kr.
Afbetalingsperiode24 måneder
Gebyr913 kr.
ÅOP19,24 %
Debitorrente9,95 %
Totalt beløb5.312 kr.

Indret dit køkken med produkter fra KitchenAid på afbetaling

At købe billige køkkenmaskiner fra ukendte mærker i et supermarked eller på nettet er ikke altid den mest optimale løsning. Selvfølgelig er det billigt, men ofte holder disse produkter ikke i særlig lang tid.

Derfor er det i mange tilfælde bedre, at du bruger flere penge på at købe kvalitetsmaskiner fra KitchenAid på afbetaling. Der findes en del finansieringsløsninger hos de forskellige forhandlere, så du kan vælge den, der passer bedst til dine ønsker og behov uden, at din økonomi tager skade.

I dag er det nemlig muligt at indrette dit køkken med helt nye og lækre produkter fra KitchenAid. Du kan derfor få alle de køkkenmaskiner, som du har drømt om hjem i dit køkken med det samme. Du kan eksempelvis købe disse køkkenmaskiner fra KitchenAid på afbetaling:

 • Ismaskine
 • Standmixer
 • Elkedel
 • Brødrister
 • Håndmixer
 • Blender
 • Stavblender
 • Slowjuicer
 • Foodprocessor

Der findes mange køkkenmaskiner fra KitchenAid, der kan bruges til hver deres formål. Ligegyldigt om du drømmer om en smart foodprocessor eller en stor blender, er det muligt for dig at købe disse produkter på afbetaling. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde en køkkenmaskine, du vil blive glad for i mange år frem i tiden.

Fordele ved at købe KitchenAid på afbetaling

Fordele ved at købe KitchenAid på afbetaling

Der er mange gode grunde til, hvorfor det kan være en fordel at købe produkter fra KitchenAid på afbetaling. Mange folk vælger i hvert fald at gøre det, fordi de ikke har penge nok på kontoen til at betale det fulde beløb for maskinen på én gang.

At købe på afbetaling giver dig flere fordele, da du herved kan komme i gang med at bruge dine nye køkkenmaskiner fra KitchenAid med det samme.

 • Du behøver ikke spare op til en ny køkkenmaskine over en længere periode.
 • Du kan finde den afbetalingsløsning, der passer til din situation og økonomi.
 • Du kan få din køkkenmaskine med det samme.
 • Din økonomi bliver ikke yderligere belastet fremfor, hvis du betaler hele beløbet.
 • Du kan købe en køkkenmaskine i en bedre kvalitet, så den ikke går i stykker kort tid efter.

Som du kan se, kan det sagtens være en god mulighed for dig at købe KitchenAid på afbetaling. Du kan på denne måde glæde dig selv med en ny køkkenmaskine fra KitchenAid fremfor at spinke og spare i mange måneder.

Selvom en køkkenmaskine ikke er livsnødvendigt, er det stadig en dejlig luksus at have i en travl dagligdag. Hvis du allerede har en køkkenmaskine, der snart ikke kan mere, vil det være ærgerligt, at du ikke kan erstatte den med en ny.

Vælg køkkenmaskiner fra KitchenAid, der designmæssigt passer ind i dit køkken

Er du vild med at lave mad i dit køkken, og går du meget op i indretningen? Her er du nok interesseret i, at alle elementer i køkkenet går op i en højere enhed. Det betyder derfor også, at du skal vælge køkkenmaskiner, der designmæssigt passer ind i netop dit køkken.

Hvis du har det på denne måde, bør du overveje, om det kunne være en idé at købe dine produkter fra KitchenAid på afbetaling. Det kan nemlig sikre, at du har råd til at betale for disse køkkenmaskiner i stedet for at vælge en billigere løsning, der i sidste ende ikke passer ind i dit køkken.

Det kan eksempelvis være, at du har indrettet dit køkken i en moderne stil, en mere romantisk stil eller i en meget minimalistisk stil. Uanset hvad er det vigtigt, at dine køkkenmaskiner fra KitchenAid matcher indretningen.

Gør det til en fornøjelse at lave mad i dit køkken med maskiner fra KitchenAid

I en travl hverdag er der mange ting, som du skal se til. Du har måske allerede gang i en masse gør-det-selv projekter derhjemme, og så er der også både arbejde, måske børn og andre ting, der skal holdes styr på.

Derfor er det ofte ikke aftensmaden, der er fokuspunktet. Mange skal som regel bare have madlavningen overstået, så de kan komme videre med at ordne andre af dagens gøremål.

Men med lækre kvalitetsmaskiner fra KitchenAid vil du helt sikkert nyde at lave mad noget mere.

Disse køkkenmaskiner kan nemlig være den perfekte køkkenmedhjælper, som du altid har drømt om at have. Og selvom du ikke har råd til det her og nu, kan du altid købe KitchenAid på afbetaling, så du ikke behøver at undvære dine nye hjælpende hænder.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.