BabySam afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du gravid, og står du og skal til at købe alle de ting, som du har fundet frem til, er en nødvendighed at have, når din guldklump kommer til verden? Men har du ikke mulighed for at finansiere barnevogn, babytøj og babyudstyr selv? Eller i hvert fald ikke det hele, hvis også der skal mad på bordet?

Vi anbefaler

BabySam afbetaling 1

★★★★★

Babysam

Babysam har et stort udvalg af alt til gravide, børn og baby’er.

De tilbyder deres afbetaling via deres eget løsning, som hedder BabySam Kort.

Det er helt normalt ikke at have råd til alle de ting, som er påkrævet, når der kommer en lille ny til verden. Det er her, BabySam afbetaling kommer ind i billedet. Deres finansiering giver dig nemlig mulighed for at købe alt det, du skal bruge, uden at du skal betale lige nu og lige her.

Hvordan fungerer afbetaling hos BabySam?

BabySam har gjort det nemt for dig at vælge en finansieringsmulighed, som passer til netop din økonomi. De har nemlig forskellige forslag at vælge imellem med hver deres fordele.

Den første finansieringsmulighed er BabySam-kort, hvor du gennem Resurs Bank kan låne helt op til 40.000 kroner rente- og gebyrfrit i 12 eller 24 måneder. Dermed har du mulighed for at købe alt det, du står og mangler.

En anden finansieringsmulighed er ViaBill, hvor du kan dele betalingen op i mindre bidder. Du kan selv bestemme størrelsen på den månedlige ydelse afhængigt af, hvad der passer bedst. Skal du derfor ud at have mere end blot en barnevogn og noget babytøj, bliver købet mere overskueligt, når du kan dele betalingen op.

Det kan du købe på afbetaling hos BabySam

Med finansieringsmulighederne hos BabySam har du rigeligt muligheder for at købe alt det, du står og mangler eller drømmer om til din lille guldklump – og også til tiden efter, hvor du får brug for tøj i større størrelser og ting til et børneværelse.

BabySam er derfor så absolut stedet at handle, da de har alt det, du drømmer om til din baby og mere til.

Barnevogne

En barnevogn er om noget en nødvendighed, når du skal have en baby – og de er bestemt ikke billige, hvis de skal være i god kvalitet og være udstyret med diverse moderne og smarte funktioner. Så står du og mangler en barnevogn eller en hvilken som helst anden vogn til din kommende baby, er BabySam stedet at købe det, da de har et stort og bredt udvalg i forskellige prisklasser og designs.

Babytøj

Noget helt andet, som BabySam tilbyder på afbetaling, er lækkert og billigt babytøj. Ligesom barnevognen er dette også ganske nødvendigt og ikke til at komme udenom. Så står du og mangler langt det meste inden for babytøj, har BabySam et godt udvalg af babytøj til både drenge og piger. Hvis du går ind og kigger, kan du se, at de har alt lige fra sparkedragter og kjoler til strømpebukser og dåbstøj. Du kan dermed komme godt fra start og klæde din baby på med det, som du synes, er pænt og lækkert.

Babyudstyr

Hos BabySam har du både i fysiske butikker og online mulighed for at købe alt i babyudstyr på afbetaling. Mangler du derfor en pusletaske, en babyalarm eller en bæresele, finder du det hos dem til billige priser.

Hvad sælger Babysam?

Babysam forhandler alt til gravide og baby. Eksempelvis: barnevogne, autostole, tøj & sko, udstyr til baby’er, legetøj, møbler og ventetøj.

Kan man bytte ting hos BabySam?

Hvis du medbringer faktura kan alle varer købt på babysam.dk byttes og returneres i alle babysam butikker.

Muligheder er åbne

Som du kan læse dig til, er der ikke det, du ikke kan få til din kommende guldklump hos BabySam. De tilbyder endda gode finansieringsmuligheder, som giver dig en chance for at give din baby den bedste start på livet.

Hvilken type af køb på afbetaling du vælger, er naturligvis op til dig, og hvad du har det bedst med samt har mulighed for.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.