Tandlæge på afbetaling

Få ordnet dine tænder nu med afbetaling – mulighed for lån uden renter og gebyrer

Tandlæge på afbetaling er en god ide

Det kan være meget og uoverskueligt med en stor tandlægeregning, for hvor skal man lige få pengene fra og hvad sker der, hvis man udsætter besøget hos tandlænge – bliver det så værre og en større udgift i sidste ende?

dentitandlægepåafbetaling

Det er der mange danskere der har prøvet og der er ingen tvivl om, at det er en god ide at få ordnet sit tandlægebesøg med det samme, da det kan få store konsekvenser, hvis dette udsættes eller helt kommer i glemmebogen

Heldigvis er lån og afbetalings-ordninger blevet billigere og mange tilbyder nu at man kan komme i gang på under 15 min og det er helt uden renter og gebyrer. Herunder har vi samlet alle danske udbydere af lån, hvor du kan ansøge om et tandlæge lån her og nu og få råd til din behandling allerede nogle timer efter.

Det er også muligt at indhente 3 tilbud fra tandlæger i dit områder og på den måde få den bedste pris

5 gode grunde til afbetaling / afdragsordning

✅ Du bliver godkendt indenfor 15 min

✅ Mulighed for afdrag uden renter og gebyrer

✅ Du får ordnet dine tænder uden at skulle betale en stor tandlægeregning her og nu

✅ Hurtigere behandling = sundere mund

✅ Spar tid på møde med din bankrådgiver

Det fungere på den måde, at du vælger det lån du synes bedst om herunder – herefter ansøger du og bliver godkendt. Husk på at det er 100% uforpligtende at ansøge om lånet og du først har en aftale med låne-udbyder, når du har skrevet under på aftalen. Husk også på at du som forbruger i Danmark altid har 14 dages fortrydelsesret.

Så kom i gang med din ansøgning nu og slip for hovedpinen over at skulle låne penge hos din bankrådgiver eller familien:

Sidst opdateret