Tandlæge på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Få ordnet dine tænder nu med en afbetalingsordning.

Finansier din tandbehandling med ved at optage et lån med den laveste rente og afdrage det over 12, 24 eller 36 måneder:

Derfor skal du tage til tandlægen

Uanset om du vælger at tage til tandlæge på afbetaling eller ej, er det uhyre vigtigt, at du kommer afsted – og gerne mere end én gang årligt. Din mund og dine tænder er vigtige at holde ved lige og passe på, så du også har sunde tænder, når du bliver ældre. Der er ikke meget ved at blive gammel og have tænder, som du enten er nødt til at skifte ud med gebis, eller som du ikke vil vise frem, fordi du er flov over, hvordan de ser ud på grund af misvedligehold.

Udover at børste tænder to gange dagligt er den bedste måde at holde dine tænder ved lige på ved at gå til tandlægen mindst én gang om året. Har du ikke en tandlæge i øjeblikket, kan du på få øjeblikke skrive dig op hos din lokale tandlæge – tjek samtidigt om det er en tandlæge med mulighed for afbetaling. Ellers kan du benytte dig af mulighederne ovenfor.

Når du skriver dig op ved en tandlæge, sørger de for at kalde dig ind, når det er tid til et tjek af tænderne. De gør det ren og skær for din egen skyld for at sikre sig, at der ikke er huller eller andre komplikationer, som på sigt kan give dig smerter eller ubehag i munden. Sørg derfor for at møde op, når tandlægen kalder dig ind til fremmøde.

Kan du desuden mærke, at noget er galt eller at tænderne gør ondt, er det vigtigt, at du udover deres årlige indkaldelse selv booker en tid for at tjekket tænderne. Det betyder også, at du minimerer risikoen for en mindre regning på afbetaling.

Hold dit budget med en tandlæge på afbetaling

Som du kan se ovenfor, er der et væld af muligheder for at betale tandlægen på afbetaling. Det er en god mulighed for dig, der ikke har råd til at gå til tandlægen eller som ved, at der med stor sandsynlighed venter en større regning.

Ved hjælp af en tandlæge på afbetaling sørger du for, at du holder dit budget resten måneden uden at skulle spare en masse på mad og andre nødvendige indkøb. For når du betaler for din tandlægebehandling via afbetaling, betaler du kun et mindre beløb af den samlede regning over det antal måneder, som er aftalt. Det letter presset på din økonomi og gør glæden ved at tage til tandlægen og få ordnet tænder større – præcis som det skal være.

Tandlæge på afbetaling er en god ide

Det kan være meget og uoverskueligt med en stor tandlægeregning, for hvor skal man lige få pengene fra og hvad sker der, hvis man udsætter besøget hos tandlænge – bliver det så værre og en større udgift i sidste ende?

Det er der mange danskere der har prøvet og der er ingen tvivl om, at det er en god ide at få ordnet sit tandlægebesøg med det samme, da det kan få store konsekvenser, hvis dette udsættes eller helt kommer i glemmebogen

Heldigvis er lån og afbetalings-ordninger blevet billigere og mange tilbyder nu at man kan komme i gang på under 15 min og det er helt uden renter og gebyrer. Herunder har vi samlet alle danske udbydere af lån, hvor du kan ansøge om et tandlæge lån her og nu og få råd til din behandling allerede nogle timer efter.

5 gode grunde til afbetaling / afdragsordning

✅ Du bliver godkendt indenfor 15 min

✅ Mulighed for afdrag uden renter og gebyrer

✅ Du får ordnet dine tænder uden at skulle betale en stor tandlægeregning her og nu

✅ Hurtigere behandling = sundere mund

✅ Spar tid på møde med din bankrådgiver

Det fungere på den måde, at du vælger det lån du synes bedst om herunder – herefter ansøger du og bliver godkendt. Husk på at det er 100% uforpligtende at ansøge om lånet og du først har en aftale med låne-udbyder, når du har skrevet under på aftalen. Husk også på at du som forbruger i Danmark altid har 14 dages fortrydelsesret.

Så kom i gang med din ansøgning nu og slip for hovedpinen over at skulle låne penge hos din bankrådgiver eller familien. Læs mere om køb på afbetaling her.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.