Sækkestol på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Ønsker du dig en sækkestol, men er der ikke luft i økonomien lige nu? Så er der heldigvis hjælp at hente. Herunder finder du en oversigt over webshops, der sælger sækkestole på afbetaling. Du vælger selv, hvor mange måneder du vil betale af over, og du får generelt gode vilkår, når du køber en sækkestol på afbetaling.

SACKit RETROit sækkestol

80,- / måned

Sækkestol på afbetaling

Løbetid 80 mdr. Fast debitorrente 19,56%. Samlet kreditbeløb 3.394 kr. ÅOP 23,38%. Den månedlige ydelse 80 kr. Samlet tilbagebetaling 6.323 kr. Samlede kreditomkostninger 2.929 kr. Beregningen er inkl. oprettelse, levering, installering samt månedligt administrationsgebyr. Forudsat betaling via betalingsservice. 14 dages fortrydelsesret.

Hvilke shops tilbyder sækkestole på afbetaling?

Der er flere forskellige webshops, som tilbyder, at du kan købe sækkestole på afbetaling. Det er forskelligt fra shop til shop, hvilke vilkår der gælder, men fælles for dem er, at du kan få en sækkestol med en ‘køb nu og betal senere’-løsning.

Herunder kan du læse en kort beskrivelse af de forskellige webshops, der sælger sækkestole på afbetaling. Du får samtidig indblik i, hvilke betingelser der gør sig gældende for den enkelte shop, når du køber en sækkestol på afbetaling.

Køb sækkestol på afbetaling hos følgende shops:

Vi anbefaler

Sækkestol på afbetaling 1

★★★★★

SACKit

SACKit er en dansk producent af komfortable og æstetiske sækkestole. Hos SACKit har du mulighed for at købe sækkestole på afbetaling. Du vælger blot, at du vil betale med afbetaling, når du skal betale. Du får næppe en mere komfortabel sækkestol end SACKit – og så er du garanteret høj kvalitet.

Du får samtidig fri fragt, 30 dages returret og levering på 1-3 hverdage. Det er gode vilkår, som er værd at tage med i dine overvejelser, når du skal vælge, hvor du vil købe en sækkestol på afbetaling.

Sækkestol på afbetaling 2

★★★★★

My Home Møbler

My Home Møbler er en dansk webshop, hvor du har mulighed for at købe sækkestole på afbetaling.

Du kan vælge at betale af i 10, 20 eller 30 måneder, afhængigt af hvad der passer bedst i din situation, og du ansøger direkte via webshoppen. Du udfylder blot en låneansøgning, hvorefter du modtager en lånekode på mail. Lånekoden bruger du, når du skal betale i webshoppen.

Kreditomkostningerne afhænger af, hvor meget du køber for, hvorfor disse varierer. Du kan læse mere om kreditomkostningerne, når du ansøger om et lån.

Sækkestol på afbetaling 3

★★★★★

ILVA

ILVA er en dansk webshop med fysiske forretninger. Du har mulighed for at ansøge om kredit, når du handler på ILVA.dk. Det gør du, når du har lagt de produkter, du vil købe, i kurven og går til betaling.

Du kan ansøge på et lån mellem 4.000 og 50.000 kr. Du skal blot vælge ‘Finansiering’ som betalingsmiddel, hvorefter du nemt og sikkert kan ansøge med NemID. Du betaler 0% i rente og 0 kr. i oprettelse, mens kreditgebyret pr. måned er 39 kr.

Du kan dele din betaling op i 10, 20 eller 50 måneder.

Hvorfor købe en sækkestol på afbetaling?

Der kan være mange årsager til, at det er bekvemt at købe en sækkestol på afbetaling. Hvis du netop er flyttet hjemmefra, er det en praktisk løsning, da du typisk ikke har det store økonomiske råderum.

Relateret artikler: møbler på afbetaling og sofa på afbetaling

Vælg en webshop, hvor du kan købe en sækkestol på afbetaling til en lav månedlig ydelse, så du har luft i økonomien til studiebøger, mad, cafébesøg og alt det andet, der skal til, når du netop er flyttet hjemmefra.

Det kan også være, at du bare har brug for en sækkestol, men ikke har haft mulighed for at spare sammen endnu. Her er det i visse tilfælde en god mulighed at købe en sækkestol på afbetaling, da du ikke vælter din økonomi på den måde.

Du bør dog altid sikre dig, at du rent faktisk har mulighed for at betale de månedlige rater, når du køber en sækkestol på afbetaling. En afbetalingsløsning bør derfor udelukkende ses som en mulighed for dig, der har behov for lidt luft i økonomien – og ikke til at dække forbrugsvarer, du i virkeligheden ikke har behov for.

En sækkestol er komfortabel og æstetisk

En sækkestol er både behagelig og praktisk – og den er ikke længere udelukkende beregnet til børneværelset. Med Fatboy og SACKits indtog på markedet er sækkestolen blevet et møbel, der har en berettigelse i de fleste rum, hvor det gerne må være hyggeligt og komfortabelt.

Sækkestolen er i dag et møbel, der kombinerer æstetik, komfort og kvalitet på en måde, som ikke har været set før. Du kan få sækkestole til ethvert behov, og det er det oplagte valg, når du ønsker ultimativ afslapning efter en lang arbejdsdag – eller når du bare har behov for lidt ekstra komfort.

Før i tiden var sækkestolen et møbel, der primært hørte til på børne- og teenageværelser. I dag er der dog et langt større udvalg af designersækkestole, som også egner sig til hobbyværelser, stuer og andre steder, hvor det godt må være lidt komfortabelt.

De populære sækkestole fra danske SACKit er et fremragende eksempel på sækkestole, hvor æstetik og komfort går op i en højere enhed. Det samme gælder for Fatboy, som ligeledes producerer sækkestole af høj kvalitet, som du sidder godt i – og som pynter i det rum, de placeres i.

Sækkestolen egner sig til brug både indenfor og udenfor

Du kan få sækkestole, der egner sig til brug både indenfor og udenfor. Sækkestolen kan derfor også fungere som et praktisk havemøbel, der sikrer ultimativ komfort, når solen står højt på himlen, og du har brug for at nyde de varme temperaturer.

Uanset hvad, er sækkestolen i dag et møbel, hvor der er kræset for detaljerne, så det ikke bare forvises til børneværelset, hvor det ellers har hørt hjemme. Du kan få sækkestole på afbetaling i alle afskygninger – der findes sågar sækkestole, som fungerer som et alternativ til hundekurven.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.