Rejser på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb din næste rejse på afbetaling med mulighed for rente og gebyrfrit.

Den bedste måde at købe en rejse på afbetaling er uden tvivl ved at ansøge om et online lån og så afbetale rejsen på den måde.

Her anbefaler vi at du ansøger hos Lendo, hvor du med én ansøgning, gratis og uforpligtende, modtager tilbud fra op til 12 banker og derved kan vælge det lån med den bedste rente.

Sådan køber du en rejse på afbetaling:

  1. Gå ind på Lendo.dk
  2. Vælg hovedformålet “Ferie/oplevelse/fritid”
  3. Vælg ønsket beløb (pris på rejsen)
  4. Vælg løbetid/afbetalingen for lånet
  5. Tryk “Fortsæt”, og indtast dine personlige oplysninger

Så modtager du flere ferielån tilbud du kan vælge imellem – det er gratis at benytte og helt uforpligtende.

Med rejser på afbetaling kan du hurtigt komme på ferie

Hvis du er træt af kulde og mørke, kan det være fristende at høre din chef, om du ikke må tage ferie og komme af sted til noget sol og varme. Men hvis du ikke har pengene, hvad skal du så gøre? I sådan en situation kan det være en god ide for dig at købe en rejse på afbetaling. På den måde kan du komme af sted med det samme, men er først nødt til at betale for den senere. Det giver dig en god mulighed for at udleve dine rejsedrømme nu og her.

Derfor skal du vælge rejser på afbetaling

  • Få råd til at rejse afsted allerede i dag
  • Få mere luft i økonomien ved at dele betalingen op
  • Få stresset af sammen med dem du holder af på en rejse, der ikke æder alle dine penge op her og nu

Der er mange rejsebureauer, der er begyndt at tilbyde denne mulighed. Om vinteren er der mange udgifter i forbindelse med julen. Det kan derfor blive svært for dig også at få råd til en rejse efterfølgende. Selvom det jo er lige præcis det, som du har brug for, når det er mørkt og koldt, og der ikke længere er julen at glæde sig til. Så skal de næste mange måneder bare overstås, indtil der kommer sol og varme igen.

Rejser på afbetaling behøver ikke at være dyre

Mange frygter, at det vil vokse dem over hovedet, hvis de køber noget på afbetaling. Det behøver dog på ingen måde at være sådan. Mange rejsebureauer tilbyder nogle meget fair tilbagebetalingsmetoder, hvor du ikke skal betale en bondegård i renter og gebyrer. Det gør det muligt for dig hurtigt og nemt at betale din rejse af efterfølgende.

Typisk vil du kunne rejse for mellem 20.000 og 50.000 kroner. Det er derfor muligt at udleve rigtig mange rejsedrømme for de penge. Så er der lige pludselig ikke så langt til de varme lande eller de oplevelser, du længe har drømt om at udleve. Du kan rejse alene, men det kan også være sammen med andre. Når du skal rejse på afbetaling, er der ingen, der blander sig i, hvor du tager hen. Det er helt op til dig, hvor du skal hen, og hvad du gerne vil opleve.

Det skal du være opmærksom på, når du køber rejser på afbetaling

Når du køber noget på afbetaling, skal du selvfølgelig være opmærksom på vilkårene for det. Det er det samme, når du køber en ferie på afbetaling. Selvom det ofte er billigt for dig at købe en rejse på afbetaling, er det ikke helt gratis. Du skal derfor holde øje med, hvor meget du skal betale tilbage hver måned. Det gør du ved at kigge efter det, der hedder ÅOP. Det er en forkortelse for årlige omkostninger i procent. Det er altså en procentsats for, hvor stor en del af lånet, du skal betale i renter og gebyrer.

Når du skal betale renter og gebyrer, er det selvfølgelig bedst, at de er så lave som muligt. ÅOP skal derfor være så lavt som muligt, når du køber rejser på afbetaling. Som regel vil du kunne se, hvor mange penge du skal betale af hver måned efterfølgende. Det kan give dig en god ide om, hvor dyr en rejse du har råd til at købe på afbetaling. Hvis du er i tvivl om, hvor du skal hen, er det også en god måde at udelukke nogle steder på.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en gennemsnitlig ferie?

Ferier til til udlandet koster i gennemsnit 9.000-10.00 kr. pr. person.

Hvor meget bruger danskere om dagen på ferie?

Danskerne bruger i gennemsnit mellem 2.000 – 4.000 kr. pr. uge, når de er på ferie. Dette er ikke inklusiv fly og hotel.

Se også: Fiskegrej på afbetaling

Andre populære produkter der købes på afbetaling:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.