OnePlus på afbetaling

Er du kommet til at tabe din mobil på fortovet eller ned i toilettet? Og er den nu helt ubrugelig? Eller er din nuværende mobil bare så gammel og langsom, at det vil være bedre med en ny? Mobiltelefonen er blevet allemandseje og er desuden også blevet vores faste følgesvend, som vi altid har med os. Det gælder sikkert også for dig – og derfor er det ikke just glæde, der har ramt dig, hvis mobilen er gået i stykker eller den nu er for gammel til at modtage de nyeste opdateringer og lignende.

Desværre er det bare sådan med mobiltelefoner, at de gerne koster en del håndører, hvis de skal have de mest smarte funktioner og teknologier. Er det penge, du ikke har? Så er OnePlus afbetaling måske løsningen for dig, som gerne vil have en god og smart ny mobil.

Hvilke shops tilbyder mobiler fra OnePlus på afbetaling?

I takt med at vi bruger vores mobiltelefoner mere og mere, bliver det ligeledes mere og mere populært at købe dem på afbetaling. Hvis du er overbevist om, at en OnePlus skal være dit næste kæreste eje, er der derfor flere online butikker, som tilbyder deres kunder at købe den på afbetaling.

Du kan købe en OnePlus på afbetaling (uden abonnement) hos:

Proshop

En af de online butikker, hvor du kan få en OnePlus på afbetaling, er hos Proshop. De har et ret stort udvalg af mobiler og elektronik og tilbyder derfor også gode muligheder for deres kunder for at betale for mobiler og andet elektronik på afbetaling.

Ønsker du at købe en OnePlus gennem dem, kan du låne alt fra 2.000 kroner og helt op til 25.000 kroner til køb af en ny mobiltelefon. Når du låner hos Proshop, er det med en rente på 11% og en løbetid på enten 12 eller 24 måneder.

Har du derfor brug for en lav månedlig ydelse, når du skal afbetale, giver de dig dermed mulighed for det.
Se priser / Læs mere

ComputerSalg

Et andet sted, hvor du kan kigge dig om efter en OnePlus på afbetaling, er hos Computersalg. Ligesom Proshop har de også et godt og lækkert udvalg af mobiler og andet elektronik, som de tilbyder på afbetaling.

Hos Computersalg er det muligt at købe en OnePlus mobil på afbetaling med en debitorrente på 22,56%. Vil du derfor gerne have en OnePlus og eventuelt noget lækkert ekstraudstyr, er der rig mulighed for at gøre det. Afbetalingen sker i dit tempo.

Se priser / Læs mere

Køb Oneplus på afbetaling med abonnement hos: 

Hvem er Oneplus?

Hvis du interesserer dig en del for mobiltelefoner, og hvad der rører sig på markedet, har du måske hørt om OnePlus. Hvis ikke, kan vi fortælle dig, at OnePlus er en ret ny kinesisk mobilproducent, som begyndte at producere mobiler i 2014.

Deres mobiler er kendt for at have en høj performance til en billig og favorabel pris og er derfor populære blandt mange.

Hvorfor købe en mobil fra OnePlus på afbetaling?

Langt de fleste af os vil have svært ved at undvære en mobiltelefon – og har vi en gammel og slidt version, vil vi naturligvis gerne opgradere den til en, der er bedre. Hvis du også har svært ved at skulle undvære en mobil, indtil du selv har pengene til det, kan det være en fin løsning for dig at købe den på afbetaling.

Se også: Den nye Samsung S21 Plug & Ultra

Hvis du desuden gerne vil undgå at give mange tusinde kroner for en ny mobil, er mobiler fra OnePlus billige og kan måle sig på mange parametre med mange andre mobilproducenter, hvorfor det vil give god mening at prøve en OnePlus på afbetaling. Dermed er det også overskueligt at betale pengene tilbage igen!

Rygtetid: Nyheder om iPhone 12

Mulighederne for OnePlus afbetaling er gode

Kunne du godt tænke dig en OnePlus, er det bare med at gå på jagt efter den rigtige og passende model, da du uden problemer kan finde den hos online butikker på afbetaling. Du behøver derfor ikke holde dig tilbage, men blot købe den mobiltelefon, som du går og drømmer om.

Opdateret d. 14. maj 2021

iPhone 12 på afbetalingTILBUD: 206 kr.
+