Musikinstrumenter på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Har du udset dig det helt rigtige trommesæt til at starte en karriere som kommende rockmusiker – eller trænger guitaren bare til en udskiftning? Selvom opsparingen ikke er enig i, at det er tid til at investere i et nyt instrument, er der heldigvis gode muligheder for at gøre det alligevel – på en økonomisk forsvarlig måde.

[toc]

Her hos afbetalt.dk har vi samlet de forhandlere, der tilbyder musikinstrumenter på afbetaling. Det giver dig mulighed for god lyd med det samme – uden at blive ruineret.

Hvorfor købe musikinstrumenter på afbetaling?

Kender du bare en smule til musik og musikinstrumenter, ved du formentlig godt, at du får, hvad du betaler for. Du kan godt være heldig at finde en billig guitar til under 500 kr., men lyden bliver aldrig den samme som ved en dyrere model fra Furch eller Yamaha.

Du behøver heldigvis ikke gå på kompromis med kvaliteten – heller ikke selvom kontoen er til den flade side. Flere forhandlere tilbyder nemlig musikinstrumenter på afbetaling. Det betyder, at du kan få glæde af din nye guitar eller trompet med det samme, men at du afbetaler i mindre rater, der er mere overkommelige i din økonomi.

Hvilke shops tilbyder musikinstrumenter på afbetaling?

Uanset, om du gerne vil lære at spille ukuele, eller om du har mange års erfaring på klaver, kan du købe dit nye instrument på afbetaling. Du skal blot finde en forhandler, der tilbyder netop dét.

Vi har gjort det nemt for dig her hos afbetalt.dk og fundet to forhandlere med et varieret udvalg af musikinstrumenter, der begge tilbyder afbetaling:

Music2You: Musikinstrumenter

Musikinstrumenter på afbetaling 1
Music2You er en musikshop, der forhandler alt til inden for musik. Af instrumenter forhandles bl.a. guitarer, trommer, ukueler, bas, tangentinstrumenter, blæseinstrumenter, strygeinstrumenter og percussion. Dertil kommer alt i tilbehør og elektronisk musik. Du kan afbetale musikinstrumenter via ViaBill.
Shop nu »
 

SoundStoreXL: Musikinstrumenter

Musikinstrumenter på afbetaling 2
SoundStoreXL har et stort udvalg af musikinstrumenter, mikrofoner, DJ-udstyr og andet musikudstyr. Af instrumenter forhandler de bl.a. guitarer, ukueler, bas, tangentinstrumenter, blæseinstrumenter, børneinstrumenter, trommer og percussion. Alle instrumenter kan afbetales via ViaBill.
Shop nu »
 

Guitar på afbetaling

Vil du gerne lære at spille guitar, så du kan give et nummer omkring bålet en sensommeraften? Eller har du spillet længe og trænger til en opdateret model? Uanset, er der fordele ved at vælge en ordentlig guitar frem for den billigste på markedet. Lyden er en helt anden ved en kvalitetsguitar, og du vil uden tvivl blive gladere for den i længden.

Køb din guitar på afbetaling hos enten Music2You eller SoundStoreXL. Begge steder finder du både western guitarer, spanske guitarer og elektroniske guitarer. SoundStoreXL forhandler også guitarer til børn.

Trommesæt på afbetaling

Uanset, om du er til et elektronisk trommesæt eller et klassisk akustisk trommesæt, kan du købe det på afbetaling. Både Music2You og SoundStoreXL forhandler elektroniske trommer, mens Music2you også forhandler børne- og juniortrommesæt, og SoundStoreXL forhandler akustiske trommesæt.

Et ordentligt trommesæt koster hurtigt +5.000 kr., og måske du har forelsket dig i en endnu dyrere model. Heldigvis tilbyder begge forhandlere gode afbetalingsordninger, så ikke økonomien bliver en udfordring.

Klaver på afbetaling

Klaverer, pianoer og keyboards fås i mange forskellige varianter – med forskellige muligheder og forskellig lyd. Netop tangentinstrumenter ligger generelt i den højere ende rent prismæssigt, uanset om du er ude efter en billig model eller det bedste keyboard på markedet.

Hos Music2you og SoundStoreXL kan du købe tangentinstrumenter i enhver afskygning – og du kan afbetale instrumenterne via månedlige afdrag, så ikke der skal lægges et stort kontantbeløb.

Vælg et instrument der passer til din økonomi

At købe et musikinstrument på afbetaling kan være en ganske fornuftig beslutning i en trang økonomi eller som et tilvalg for en mere luftig økonomi.

Relateret: elektronik på afbetaling

Det er dog vigtigt at huske på, at afbetaling falder hver måned i hele afbetalingsperioden. Det er derfor en god idé at kigge på, hvad du skal afbetale om måneden og i hvor mange måneder – og så sammenholde det med dit budget.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.