Lamper på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du på udkig efter en eller flere nye lamper, men har du ikke penge til netop det, du gerne vil have? Det er ærgerligt at finde et rigtig godt tilbud på en lækker kvalitetslampe, hvis du ikke har penge til at betale det fulde beløb.

Du behøver heldigvis ikke at give slip på drømmen, da der findes andre løsninger. Du kan nemlig i stedet vælge at købe lamper på afbetaling, så det ikke går udover din økonomi.

Hvilke forhandlere tilbyder lamper på afbetaling?

Men findes der så nogle forhandlere, som tilbyder denne løsning? Her gennemgår vi online forhandlere, hvor du kan købe dine lamper allerede i dag og betale for dem på den måde, der passer til din økonomi.

Vi anbefaler

Lamper på afbetaling 1

★★★★★

Lamper.dk

Lamper.dk er en online lampebutik med et stort udvalg af lamper fra både kendte og mindre kendte mærker i diverse materialer og farver.

Uanset om du mangler lamper i soveværelset, køkkenet, stuen eller på badeværelset, er der mulighed for at finde det, du leder efter.

Hos Lamper.dk har de et samarbejde med ViaBill, så du kan udskyde din betaling. Vælger du ViaBill som din afbetalingsløsning, betaler du for dine lamper i små bidder alt efter eget valg.

Lamper på afbetaling 2

★★★★★

Møblér

Møblér er en stor online webshop og møbelkæde, der forhandler alle typer af møbler og tilbehør til boligen. På siden finder du et stort udvalg af lamper i forskellige design, størrelser og stilarter, så du kan vælge de lamper, der passer ind i indretningen i dit hjem.

Ønsker du at købe dine lamper på afbetaling, kan du få finansieret dit køb hos Møblér i samarbejde med Santander Consumer Bank.

Du kan låne mellem 2.000 og 60.000 kroner rente- og gebyrfrit i 10 måneder. Desuden tilbyder de også en rentefri betaling i helt op til 50 måneder.

Lamper på afbetaling 3

★★★★★

Luxlight.dk

Luxlight.dk er en webshop, der har specialiseret sig inden for belysning og lamper.

Du kan vælge mellem et bredt sortiment af lamper i alle typer, så du kan finde lamper til hele dit hjem fra den samme webshop.

Du kan vælge lamper fra alle de kendte mærker såsom Louis Poulsen, Piet Hein, Le Klint, Bestlite m.m. Lige meget hvad du ønsker, kan du altså finde det hos Luxlight.dk.

Har du brug for hjælp til finansieringen, har Luxlight.dk et samarbejde med ViaBill. Det gør det muligt for dig at betale beløbet i afdrag over flere måneder fremfor på én gang.

Lamper på afbetaling 4

★★★★★

Byhornsleth.dk

Byhornslet.dk er en dansk online butik med et godt udvalg af produkter til hjemmet. De har også et stort sortiment af lamper i høj kvalitet i mange forskellige design og prisklasser.

Der er derfor rig mulighed for dig at finde alt lige fra en gulvlampe til en væglampe eller lignende hos Byhornslet.dk.

Når det kommer til finansieringen, tilbyder Byhornslet.dk, at du kan betale din ordre af flere omgange med ViaBill. Det er både rente- og gebyrfrit så længe, at du overholder de månedlige betalinger.

Lamper på afbetaling 5

★★★★★

Werenberg.dk

Werenberg.dk er et fysisk og online bolighus, der blev grundlagt i 1964 af Vivi og Flemming Werenberg.

Hos Werenberg.dk finder du mange forskelligartede produkter til hjemmet som for eksempel lamper.

Du finder et enormt udvalg af lamper til ethvert rum både indendørs og udendørs.

Ønsker du en rentefri finansiering ved køb af lamper hos Werenberg, skal du vælge SparXpres Finansiering som betalingsløsning. Du kan låne mellem 3.000 og 100.000 kroner med en løbetid på op til 72 måneder.

lampemesteren - lamper på afbetaling

★★★★★

Lampemesteren.dk

Her finder du alt indenfor lamper til alle rum i huset og fra alle de kendte designere.

Afbetaling er med Klarna – Betal 30 dage efter vareforsendelse.

Lamper på afbetaling 6

★★★★★

Ilva

Ilva er både et fysisk og et online boligunivers med et bredt sortiment af møbler og tilbehør til hjemmet. De forhandler mange typer af lamper til forskellige typer af indretning i mange farver, materialer og stilarter, så du kan finde netop den lampe, du har brug for.

Afbetalingsløsningen hos Ilva foregår via Express Bank. Her har du mulighed for at låne mellem 4.000 og 50.000 kroner, som du kan betale af på over enten 10, 20 eller 50 måneder. Dit lån er rentefrit og koster 0 kroner i oprettelse.

Lampe afbetalings-eksempel:

Ellipse 65 Skærm Linne WhiteAfbetaling
Kredit1.495 kr.
Månedlig ydelse149 kr.
Afbetalings-periode10 måneder
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb1.495 kr.

Del betalingen op og få råd til de lamper, du ønsker dig

Der er mange fordele, hvis du vælger at købe dine lamper på afbetaling. Selvfølgelig skal du altid være sikker på, at du kan overholde betalingerne, hvis du vælger denne betalingsløsning. Men hvis du kan det, er afbetaling en god løsning for dig, der ikke har råd til at betale det fulde beløb lige nu og her.

Er du eksempelvis på udkig efter PH-lamper eller en anden form for designerlamper, ved du nok allerede, at det er forholdsvis dyrt. Ved at dele betalingen op i flere små rater kan du få råd til den eller de lamper, du drømmer om.

PH-lamper på afbetaling - lamper på afbetaling

Ser du et godt tilbud på en dyr designerlampe på en webshop, behøver du endda ikke gå glip af det på grund af manglende penge på kontoen. Tilbyder webshoppen, at du kan betale beløbet i rater, er det en oplagt mulighed for at købe en ny lampe til dit hjem.

Lamper på afbetaling til enhver smag

Belysningen er vigtigt i dit hjem, og det er de helt rigtige lamper også. Der findes mange forskellige lamper, som er gode til hver deres formål.

Mangler du eksempelvis lys i køkkenet, er det vigtigt med en loftslampe samt direkte og koncentreret lys ved køkkenbordet. Skal du i stedet indrette dit kontor med lamper, er det optimalt med fokuseret lys, der oplyser dit skrivebord.

Se også: Plankeborde på afbetaling

Uanset om du mangler en lampe til børneværelset, entréen, soveværelset, stuen, kontoret eller køkkenet er det muligt at finde et hav af lamper på afbetaling. Er du vild med et råt retrolook, er der rig mulighed for at finde lamper i denne stilart ligeså vel, som du kan finde minimalistiske og moderne lamper. Du kan blandt andet finde disse typer af lamper på afbetaling:

  • Væglamper
  • Bordlamper
  • Loftslamper
  • Gulvlamper
  • Udendørslamper
  • Pendler
  • Varmelamper
  • Designerlamper

Alle disse lamper kan købes med det samme selvom, at du ikke har råd til det på købstidspunktet. Du kan nemlig få dine nye lamper finansieret på en smart og fleksibel måde ved hjælp fra en afbetalingsløsning.

Vælg kvalitetslamper til din bolig med hjælp fra en afbetalingsløsning


Hvis du ønsker lamper, hvor der både er fokus på kvalitet og funktion, vil det ikke være de billigste modeller, du skal kigge på. Derudover kan det godt betale sig at bruge flere penge på nye lamper i høj kvalitet, da disse ikke lige så nemt går i stykker.

Nye kvalitetslamper vil kunne glæde dig i mange år, hvorfor det i sidste ende kan være den mest fornuftige løsning i forhold til din økonomi.

På den måde skal du nemlig ikke hele tiden udskifte dine lamper i hjemmet. Går en af dine lamper i stykker, bliver du nødt til at købe en ny, da du naturligvis ikke kan undvære belysning i din bolig.

Du behøver dog ikke at leve af havregrød eller pasta med ketchup for at kunne betale for lækre kvalitetslamper. I og med at det er muligt at købe blandt andet PH-lamper på afbetaling, kan du betale af på dine nye kvalitetslamper over flere måneder i stedet for at betale det fulde beløb lige, når du bestiller dem.

Få en optimal belysning i dit hjem med en holdbar designerlampe

Med en designerlampe i dit hjem er du sikret en holdbar løsning. PH-lamper er eksempelvis kendte for at være af yderst høj kvalitet og vil derfor ikke kun være flotte at se på i mange år, men også have en lang levetid. Du kan altså gøre et godt køb, når du køber designerlamper fra et velrenommeret mærke.

Da mange online forhandlere endda tilbyder en rentefri finansiering, hvor du hverken skal betale for oprettelse, gebyrer eller lignende, vil det heller ikke være dyrere for dig at købe dine PH-lamper på afbetaling.

FAQ

Hvordan kan man købe på rentefri afbetaling?

Det afhænger ved nogen afbetalingsløsninger om beløbets størrelse samt hvor mange måneder du ønsker at betale af. Hvis du f.eks ved Viabill vælger at købe for under 2.000 kr. på 10 måneder får du det rentefrit.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.