Kamera på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Køb et nyt kamera og afbetal med små og overkommelige afdrag.

Vi anbefaler

Kamera på afbetaling 1

★★★★★

Proshop: Kamera

Proshop er en kæmpe online elektronik shop. De har et enormt udvalg af diverse kameraer, spejlreflekskameraer, digital kameraer og mange flere.

Deres afbetalingsmuligheder er også fornuftige, da du gennem Basisbank kan låne fra 2.000 og op til 25.000 kroner med en løbetid på 12 eller 24 måneder.

Du kan også vægle at benytte dig af Klarna hos Proshop.

Kamera på afbetaling 2

★★★★★

Elgiganten: Kamera

Elgiganten er nok danmarsk mest kendte elektronik butik. Hvis du er på udkig efter et nyt kamera, så kan du med garanti finde det du leder efter hos elgiganten.

Hos Elgiganten har du mulighed for at dele din betalin op i mindre bidder i samarbejde med Santander.

specialkamera logo

★★★★★

SpecialKamera.dk

Specialkamera.dk er stedet hvor du finder dit næste overvågningskamera, alarm, bakkamera, vildtkamera eller andre specialiserede kameraer.

Du kan afbetale med både Viabill og Anyday hos Specialkamera.dk.

Køb et billigt spejlreflekskamera på afbetaling

Ønsker du dig et kamera til en ny hobby, eller trænger det gamle digital kamera til en udskiftning? Så er det heldigvis muligt at købe et billigt spejlreflekskamera på afbetaling.

Det er nemt og simpelt, og du kan klare det hele fra din computer. I bund og grund tager det lige så lang tid som at købe et kamera online via betalingskort. I stedet for at betale med dit betalingskort, vælger du nemlig afbetalings løsningen og indtaster, hvordan du ønsker, at dit nye spejlreflekskamera skal afbetales.

Du kan naturligvis også købe alle andre typer af kameraer på afbetaling. Faktisk er det i dag muligt at købe langt det meste på afbetaling; lige fra elektronik til hvidevarer, mobil, børne-udstyr og møbler.

Afbetal digitalkamera over flere måneder

Når du ønsker at afbetale et kamera – eller et hvilket som helst andet produkt – kan du grundlæggende gøre det på to måneder:

  • Find en forhandler, der tilbyder afbetaling
  • Tag et kviklån og brug som afbetaling

Der er fordele og ulemper ved begge metoder. Fælles er, at du typisk kan låne eller blive bevilliget afbetaling, såfremt du ikke er registreret i RKI.

Afbetal kamera hos forhandler

Forhandlerens afbetaling er typisk den billigste og kan nogle steder fås helt rentefrit, hvilket betyder, at det ikke er dyrere for dig at købe via afbetaling end at købe kontant. Til gengæld har du ikke lige så mange muligheder for at finde et godt spejlreflekskamera tilbud, da du udelukkende kan kigge hos den eller de forhandlere, der tilbyder afbetaling.

Afbetal via et forbrugslån

Et forbrugslån er typisk dyrere i gebyrer og renter, men til gengæld er det mere fleksibelt. Du bestemmer selv beløbet, og du har dermed mulighed for at låne lidt ekstra til fornøjelser eller at låne til kameraudstyret samtidig. Kviklånet giver dig også en frihed til at vælge, hvor du vil købe kameraet, og du kan derfor finde den bedste pris.

Hvilket kamera skal jeg vælge?

Du skal beslutte, hvilken afbetalings metode du vil vælge, men du skal selvfølgelig også finde ud af, hvilket kamera du skal købe. Et Sony kamera er blandt de bedste på markedet, og mange private og professionelle, der ønsker et godt digitalt spejlreflekskamera (kamera spejlrefleks), vælger:

  • Sony
  • Canon
  • Nikon

Alle disse mærker hører til blandt favoritterne.

Læs også: de bedste kamera mobiler

Når du skal købe et spejlreflekskamera, er det objektivet, der har den største betydning. Selve ”huset” kan opgradere løbende ved at udskifte linsen, og det er også linsen, der udskiftes i forbindelse med forskellige typer af fotografering. Der findes bl.a. objektiver, der egner sig bedst til fotografering af landskaber, portrætter, motiver tæt på og langt fra, indendørs, udendørs, mv.

Vælger du at købe et kamera på afbetaling, bør du i samme ombæring overveje at købe en linse, der passer til det formål, du skal bruge kameraet til. Et spejlreflekskamera vil typisk sælges med en standard linse, som dog kan være helt udmærket til en start; især hvis du er nybegynder inden for fotografering.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.