Fiskegrej på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Leder du efter et sted, hvor du kan købe fiskegrej på afbetaling? Så er du havnet det rette sted. Herunder finder du en oversigt over de shops, hvor du kan købe fiskegrej på afbetaling – endda til favorable vilkår, hvor du selv bestemmer, hvor mange måneder du vil betale af på.

Når du er lystfisker, må du aldrig gå ned på fiskegrej. Det gælder, uanset om du blot fisker en gang imellem, eller om du har det som hobby på et mere seriøst plan. Der er altid nyt udstyr, du kan investere i.

Hvis du har brugt dit udstyr i mange år, er det måske på tide, at det bliver opgraderet til nyere modeller. Det kan også være, at du er i gang med at skaffe alt det nødvendige udstyr. Ligegyldigt, om du har været igang længe eller er nybegynder, kan det være praktisk at gøre brug af en afbetalingsløsning.

Hvilke shops tilbyder fiskegrej på afbetaling?

Du kan købe fiskegrej på afbetaling hos flere forskellige webshops, og det er forskelligt fra shop til shop, hvilke vilkår der gør sig gældende. Herunder finder du en oversigt over de shops, der tilbyder, at du kan oprette en afbetalingsløsning på fiskegrej.

Der følger samtidig en kort beskrivelse af den hver shop, så du kan læse mere om, hvilke betingelser der er for den enkelte. Hos nogle shops skal du købe for et bestemt beløb, før du kan oprette en afbetalingsløsning, mens andre ikke stiller samme krav.

Vi anbefaler

Fiskegrej på afbetaling 2

★★★★★

Lystfisk.dk

Hvis du ikke er bekendt med Lystfisk.dk, så er det en af landets største butikker, der sælger fiskegrej. Her kan du købe stort set alt, hvad hjertet begærer indenfor fiskegrej og -udstyr. Også her har du mulighed for at oprette en betalingsløsning, hvor du deler betalingen op i rater.
Hvis du vælger at betale med ViaBill, skal du betale tilbage over en periode på 10 måneder, hvorfor du kun betaler en lille sum hver måned. Du får samtidig gratis fragt, hvis du bestiller for mere end 799 kr.

Fiskegrej på afbetaling 3

★★★★★

Fiskegrej.dk

Fiskegrej.dk er en af landets største webshops med fokus på salg af fiskegrej. Her kan du købe alt fra fiskestænger og blink til beklædning og foder. Når du har valgt de varer, du ønsker at bestille, skal du blot vælge ViaBill som betaling, hvorefter din betaling deles op i rater.
Der er ofte gode tilbud hos Fiskegrej.dk, og du får gratis fragt, når du har købt for mere end 498 kr. Uanset, hvilket fiskegrej du leder efter, kan du med garanti finde det hos Fiskegrej.dk.

Fiskegrej på afbetaling 4

★★★★★

Korsholm

Korsholm er en butik, som sælger udstyr til jagt, fiskeri og friluftsliv. De har eksisteret siden 1912, og fungerer i dag primært som webshop. Her kan du købe fiskegrej til at fange stort set alle typer fisk, ligesom du finder fiskegrej fra alle de kendte mærker.
Hos Korsholm har du mulighed for at købe fiskegrej på afbetaling gennem ViaBill. Her kan du dele din betaling op i rater, så du kun betaler en lille bid hver måned.

Fiskegrej afbetalings-eksempel (Viabill):

Abu Garcia Revo ALXAfbetaling
Kredit1.849 kr.
Mnd. ydelse184,90 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb1.849 kr.

Hvorfor købe fiskegrej på afbetaling?

Når du er lystfisker, er du afhængig af fiskegrej – og gerne masser af det. I sidste ende handler din succesrate i høj grad om, hvorvidt du har det rigtige udstyr eller ej. Derfor kan det i visse tilfælde være praktisk at kunne købe fiskegrej på afbetaling.

Selvom det naturligvis er bedre at vente, indtil du har pengene på kontoen, før du investerer i nyt udstyr, så kan det bare være en praktisk løsning at kunne købe det med det samme. Det gør sig i særdeleshed gældende, hvis du falder over et godt tilbud på fiskegrej, som du ikke kan vente med at købe.

Hos ViaBill, som er den primære afbetalingsløsning, der anvendes hos ovenstående webshops, får du desuden favorable vilkår, hvorfor det i langt de fleste tilfælde ikke vil vælte budgettet, når du køber fiskegrej på afbetaling.

Fiskegrej til nybegynderen og den øvede

Ligegyldigt, om du en garvet fisker, der allerede har hevet de første mange fisk i land, eller om du først lige har kastet dig ud i det, er det nødvendigt, at du har det rigtige udstyr. I starten har du udelukkende brug for det mest essentielle – fiskestang, fiskehjul, fiskeline og endegrej.

Med tiden vil du opleve, at det fiskegrej, du betegner som essentielt, vokser dig større, og dit behov ændrer dig. Det skyldes, at du bliver bedre og bedre til at fiske, og dit behov derfor udvider sig – du får simpelthen brug for mere fiskegrej, fordi du bliver bedre til at fiske.

Derfor kan det være en god idé at investere i fisketøj, grejbokse, fiskenet og fiskeline fra start, så du ikke ender med at stå og mangle det på sige. Hvis du køber meget fiskegrej ad gangen, vil du ofte kunne få gratis fragt, hvorfor du opnår en større besparelse på det samlede køb.

Heldigvis er der masser af webshops og fysiske butikker, hvor du kan købe fiskegrej. Nogle webshops tilbyder endda, at du kan købe fiskegrej på afbetaling, så du ikke skal vente, indtil det bliver d. 1. med at investere i nyt udstyr.

Du må aldrig gå ned på fiskegrej

Hvis du vil have succes som lystfisker, handler det i høj grad om at have det rigtige fiskegrej – og vide, hvordan det fungerer. Du skal med andre ord kende dit udstyr, og derfor kræver det ofte lidt tid, hvor du lærer det nye fiskegrej at kende, før du får fisk på krogen.

Til gengæld vil du opleve, at det bliver lettere og lettere at fange fisk, desto bedre du lærer dit nye fiskegrej at kende. Det betyder, at du får masser af undskyldninger for at komme ud at fiske, når du investerer i nyt grej – det er jo først noget værd, når du begynder at kunne hive fisk i land.

Lystfiskeri er en afslappende hobby i naturen

Hvis der er noget, vi mennesker skal blive bedre til, så er det at nyde naturen. Naturen i Danmark rummer på fremragende oplevelser, og som lystfisker har du altid en undskyldning for at komme afsted.

Læs også: havetraktor på afbetaling

Uanset, om du fisker ved kysten, i fjorden, i åer, søer eller på havet, så er du garanteret en afstressende tur ud i den fri natur, hvor du kan få tankerne på gled og kun koncentrere dig om at få din drømmefisk på krogen.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.