Fedmeoperation på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Har du et ønske om et markant vægttab – eller vil du bare gerne af med den irriterende mavedelle, der ikke kan trænes væk? Og har du indset, at der skal en operation til, før projektet lykkes, og resultatet bliver pænt?

En fedmeoperation eller en fedtreducerende operation koster en del, men du kan faktisk få operationen på afbetaling. På den måde får du glæde af resultatet med det samme, men kan afbetale operationen i mindre rater, der er mere overkommelige i din økonomi.

Hvorfor få en fedmeoperation på afbetaling?

[toc]

Hvis du overvejer en fedmeoperation, er du formentlig utilfreds med dele af din krop og dit udseende. Det påvirker både selvværd, humør og livskvalitet at have det sådan. Der er dermed flere gode grunde til at gøre noget ved problemet med det samme frem for at spare op i måneds- eller årevis.

Heldigvis kan du sagtens få en fedtreducerende operation med det samme – også uden at der står mange tusinde kroner på kontoen til netop dét formål. Du kan nemlig hos visse klinikker afbetale din operation, så betalingen bliver delt op i mindre bidder, der er mere overkommelige i din økonomi.

Hvor kan man få fedmeoperation på afbetaling?

Der findes mange privathospitaler og privatklinikker i Danmark, der udfører fedmeoperationer og fedtreducerende operationer. Der findes dog knap så mange, hvor du kan få lov at afbetale operationen. Hos afbetalt.dk har vi fundet to steder, hvor du kan få fedmeoperation på afbetaling:

Roskilde Privathospital: Fedtsugning

Fedmeoperation på afbetaling 2
Hos Roskilde Privathospital kan du få foretaget en lang række fedmeoperationer, herunder bl.a. fedtsugning af ansigt, hage og hals samt fedttransplantation. Du kan via Sparxpres få en 24 måneders afbetalingsordning på din operation.
Shop nu »
 

CeriX: Fedtsugning

Fedmeoperation på afbetaling 3
Hos CeriX kan du få mange forskellige typer af fedtreducerende operationer, herunder f.eks. mandebryster, dobbelthage, mavedelle, mormorarme, inderlår og BH-dellen. CeriX tilbyder afbetaling i samarbejde med Resurs Bank med et fast månedligt beløb på enten 499, 899 eller 999 kr. pr. måned.
Shop nu »
 

Hvad koster afbetaling af fedmeoperation?

Når du ønsker at finansiere din operation via en afbetalingsordning, sker det via en ekstern udbyder, som tjener lidt på at udbyde afbetalingsløsninger. Det svarer lidt til at låne penge i banken, hvor du betaler renter og evt. gebyrer for dit lån. Her er lånet bare knyttet til selve operationen, og låneprocessen sker mere eller mindre automatisk som en del af bestillingen af operationen.

Hvad, det koster at afbetale fedmeoperationen, afhænger dels af hvilken operation, der er tale om i forhold til prisen herpå. Derudover afhænger det af den afbetalingsudbyder, klinikken samarbejder med. Roskilde Privathospital har f.eks. én type afbetaling af 24 måneders varighed, mens CeriX tilbyder en række faste månedlige afdrag.

Typisk svarer omkostningerne til maks. et par tusinde kroner pr. afbetalingsår.

Kan jeg få en fedmeoperation?

En decideret fedmeoperation er et indgreb, der typisk kun udføres på svært overvægtige mennesker, hvor overvægten har en sundhedsskadelig risiko. Oftest vil man udelukke personer med et BMI på under 35, og der vil under alle omstændigheder rådes til andre typer af behandlinger som f.eks. diæter og medicinsk behandling i første omgang.

Langt de fleste kan dog få en fedtreducerende operation – der også i daglig tale kaldes fedmeoperation – som fokuserer på bestemte områder som f.eks. mormorarmene, mavedellen eller de brede hofter.

Relateret: Bryster på afbetaling

Fedtreducerende operationer er stort set valgfrie at få foretaget. Der bliver dog lavet en lægelig vurdering af, hvorvidt det er sundhedsmæssigt forsvarligt at fjerne fedt fra det givne område.

Hvor en decideret fedmeoperation foretages på et sundhedsmæssigt grundlag, foretages en fedtreducerende operation fortrinsvis på et kosmetisk grundlag. Sidstnævnte kan dog også påvirke det mentale helbred meget og er derfor for mange en god løsning.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.

Skriv en kommentar