Bryster på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Drømmer du om at få lavet nye og måske større bryster? Det er helt almindeligt blandt kvinder i dag at ønske sig bryster, der er anderledes, større eller flottere, end dem man selv har. Flotte og større bryster er med til at give mere selvtillid og femininitet.

Selvom det i dag er blevet helt almindeligt og meget populært at få lavet nye bryster, så er det desværre ikke blevet billigt at få det lavet. Særligt ikke, hvis du foretrækker at få det lavet hjemme i Danmark. Men med bryster på afbetaling er det muligt at få lavet til trods for, at du ikke har kunnet spare op til det.

Hvor kan man få lavet silikonebryster på afbetaling?

Silikonebryster på afbetaling er noget forholdsvist nyt. Derfor er det ikke alle klinikker, der tilbyder det. Vi har dog skimmet markedet igennem på forhånd og har fundet frem til tre gode og anerkendte klinikker, som tilbyder silikonebryster på afbetaling.

Vi anbefaler

Bryster på afbetaling 1

★★★★★

Roskilde Privathospital: Bryster

Roskilde Privathospital er en af de helt store mastodonter, når det kommer til brystoperationer. De har specialiseret sig i alle former for brystoperationer og er derfor et rigtig godt sted at få lavet silikonebryster på afbetaling.

Når du får lavet bryster på afbetaling hos dem, bliver du altid klædt godt på til operationen gennem indledende konsultationer. Det sikrer, at du får den rette behandling, og at du er helt med på, hvad der kommer til at ske.

Det samme gælder selvfølgelig også efter din operation, hvor de både hjælper og vejleder dig, så det bliver så behageligt som muligt i tiden efter operationen.

Hos Roskilde Privathospital kan du få lavet bryster på afbetaling fra 903 kroner om måneden uden renter og med en løbetid på 24 måneder.

Bryster på afbetaling 2

★★★★★

Cerix: Bryster

Med klinikker i København, Odense, Aalborg, Hellerup, Frederiksberg, Vedbæk og Esbjerg er Cerix også et oplagt sted at få lavet bryster – særligt også fordi, at de tilbyder at få det lavet på afbetaling.

Hos Cerix foregår det også således, at du kommer ind til en forundersøgelse, hvor størrelsen bliver bestemt, og du bliver forberedt på, hvordan hele forløbet kommer til at være.

Du får naturligvis også lavet før og efter billeder, så du efterfølgende kan se, hvor stor en forskel operationen har gjort for dine bryster, ligesom du kommer til en opfølgning på hele forløbet.

I forhold til afbetaling tilbyder Cerix deres kunder et rente- og gebyrfrit lån til brystforstørrelse. Det betyder, at der ikke er nogen skjulte omkostninger.

For at benytte sig af denne mulighed, kræver det, at man afdrager med en fast månedlig ydelse på 899 kroner i 44 måneder ved et lån på 60.000 kroner eller en ydelse på 499 kroner i 44 måneder ved et lån på 30.000 kroner.

Bryster på afbetaling 3

★★★★★

Amalieklinikken: Bryster

om en tredje mulighed kan du også få lavet silikonebryster på afbetaling hos Amalieklinikken i København.

De tilbyder deres kunder maksimal sikkerhed og tryghed fra plastikkirurger med mange års erfaring. Her bliver du også sat godt ind i hele processen, ligesom du bliver taget godt af efterfølgende, hvor smerter, ar og blå mærker godt kan give anledning til en række spørgsmål.

Amalieklinikken tilbyder bryster på afbetaling gennem Resursbank, hvor du kan låne og afbetale helt rentefrit. Du kan låne alt mellem 30.000 til 60.000 kroner med et månedligt afdrag på mellem 499 – 999 kroner afhængigt af størrelsen på dit lån. Der er dermed ikke langt til et nyt sæt bryster.

Bryster på afbetaling 4

★★★★★

Nygart: Bryster

Nygart i København og Aarhus er også en af de anerkendte og populære klinikker, som tilbyder deres kunder at få lavet bryster på afbetaling.

De tilbyder alt lige fra brystforstørrelse og brystreduktion til brystløft. Uanset hvad du gerne vil have foretaget af brystoperation, kan du derfor få det lavet hos Nygart.

Med et lån via Resursbank kan du dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse helt ned til 499 kroner om måneden. De har forskellige lånetilbud alt efter, hvor meget du skal låne.

Afbetalings-eksempel (Sparxpres):

Nye silikonebrysterAfbetaling
Kredit50.000 kr.
Mnd. ydelse1.560 kr.
Afbetalingsperiode36 måneder
Gebyr6.144 kr.
ÅOP7,96 %
Debitorrente0 %
Totalt beløb56.144 kr.

Hvorfor få lavet nye bryster?

Gemmer du brysterne væk, når du skal være intim med en anden? Eller stopper du BH’en ud med papir eller sokker for at få dem til at se større ud? Det er der ikke meget ved i længden og gør ikke noget godt for din selvtillid. Derfor kan det være rigtig godt givet ud at få lavet bryster på afbetaling, hvis ikke du har det fulde beløb til rådighed.

Når du vælger afbetaling som en mulighed, kan du få lavet bryster, så snart du kan se, at du har til den månedlige afbetaling. Så skal du ikke vente måneder eller år på at få lavet det, du hver dag går og drømmer om.

Se også: Få fedmeoperation på afbetaling

Bliv glad for dine bryster

Med de mange muligheder for at få lavet bryster på afbetaling, er der ingen grund til at ærgre dig over dem, som de ser ud nu. For med afbetalingsmulighederne får du nemt råd til det, du går og drømmer om.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.