Extensions på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Kunne du godt tænke dig at gøre noget helt anderledes ved dit hår? Eller er dine nuværende extensions blevet slidt? Hvis du går og tænker på at prøve at bruge extensions eller trænger til nogle nye, men ikke har pengene til det, er extensions på afbetaling en oplagt mulighed at finansiere dem på.

Extensions på afbetaling 1

Extensions er bestemt ikke billige – særligt ikke hvis de skal holde i lang tid. Derfor kan det være lidt af et beløb, du skal punge ud med, hvis du gerne vil have nogle, der holder i lang tid og som samtidig holder sig pæne. Men der er ingen grund til at tømme pengepungen, da extensions på afbetaling er en mulighed flere steder.

Hvilke shops tilbyder extensions på afbetaling?

Når nu du har besluttet dig for, at du gerne vil købe extensions på afbetaling, er det næste skridt at finde ud af, hvor du kan købe dem med sådan en løsning henne.

Heldigvis for dig er der flere webshops i Danmark, som tilbyder gode muligheder for extensions afbetaling som er:

Vi anbefaler

Extensions på afbetaling 2

★★★★★

ExtendYourBeauty

Her finder du ægte remy hår extensions i god kvalitet, hvor der er mulighed for at købe på afbetaling ved at bruge enten Viabill eller Split.

Udover at have en hurtig leveringstid på 1-2 dage så er der også mulighed for at komme forbi deres butik og få påsat extensions i Aalborg, hvor de også tilbyder lash lift, tandblegning og voksbehandling.

Extensions på afbetaling 3

★★★★★

Fashiongirl

Først og fremmest er fashiongirl.dk en online webshop, som tilbyder alt lige fra extensions og vipper til makeup og hårpleje.

Du har dermed rig mulighed for at forkæle dig selv med alverdens ting derinde fra.


Hos Fashiongirl finder du et stort udvalg af extensions lavet med ægte hår! Du kan bl.a. finde Clip On Extensions, Tape on hair extensions, hår trenser samt både Hot og Cold fusion extensions.

Hvad bedre er, at de tilbyder extensions afbetaling samt mange andre varer på afbetaling.

Afbetalingen og finansieringen tilbyder de igennem både ViaBill og AfterPay. Dermed har du god mulighed for at dele beløbet op i mindre bidder, som du økonomisk kan overskue.

Extensions på afbetaling 4

★★★★★

Lidtluksus

En anden online webshop, som du også kan få pæne extensions hos, er Lidtluksus.dk. Ligesom Fashiongirl tilbyder de også et væld af produkter inden for extensions, vipper, negle og beauty.

Du kan derfor få alt det, du gerne vil forkæle dig selv med derfra.

Lidtluksus forhandler som sagt extensions, og du finder både Tape on extensions, hot fusion extensions og trenser her.

I forhold til finansiering tilbyder de fakturabetaling via ViaBill, som du vælger som betalingsvalg, når du når til kassen.

Det foregår således, at ViaBill betaler varen for dig ved kassen, hvorfor du først betaler ViaBill tilbage, når din vare er blevet leveret. Dit beløb bliver herefter delt op i fire lige store betalinger, som du så betaler tilbage over 4 måneder. Det giver dig mulighed for at købe nu og betale senere.

Se også: Køb nye bryster på afbetaling

Hvorfor købe extensions på afbetaling?

Du skal købe extensions på afbetaling i stedet for at tømme din pengepung, da der er en række fordele forbundet med det. En af disse fordele er, at du kan gøre brug af en afdragsordning, hvor du har mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder, så du ikke skal betale hele beløbet på én gang.

Det er en ret god løsning, hvis du virkelig gerne vil have nogle extensions, selvom kontoen ikke kan trække det fulde beløb.

Derudover giver extensions på afbetaling dig en større økonomisk frihed, da du hverken skal spare op eller bruge de sidste kroner og øre du har, da du selv kan vælge løbetid og afdragsstørrelse afhængigt af den løsning, butikken tilbyder.

Gode muligheder for extensions afbetaling

Som du kan se, er der rigeligt med muligheder for at få finansieret dine nye extensions. Ovenstående er bare et udpluk af webshops, som tilbyder extensions afbetaling.

Du burde også tage et kig på:

FAQ

Er det rentefrit?

Ja, afbetalingen er rentefri og gebyrfri – det kræver at du køber for under 2.000 kr. og betaler af henover 10 måneder.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.