Drone på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Med en drone kan du have uendelig sjov  – køb på afbetaling nu

Populære droner på afbetaling

Vi anbefaler

hubshop logo

★★★★★

Hubshop

Hubshop har et stort udvalg af droner, og forhandler alle de populære mærker.

De tilbyder afbetaling igennem ViaBill, så du nemt kan dele din regning op i flere dele.

droneland logo

★★★★★

Droneland

Droneland er en webshop med fuld fokus på droner. Her kan du finde lige netop den drone du har brug for. Se også deres guides til hvordan du bedst betjener din drone.

Hos Droneland giver de dig muligheden for at bruge Viabill, når du køber en drone.

Drone på afbetaling 1

★★★★★

Proshop

Proshop er en af Danmarks største elektronik shops på nettet. Her finder du et stort udvalg af smarte droner til både børn og voksne, hobbyfolk og professionelle.

Hos proshop kan du benytte Klarna, når du checker ud.

Køb din drone på afbetaling

Med en drone har du mulighed for at tage professionelle billeder fra luften. Mindre droner bruges til leg og som hobby, men de større droner kan på-monteres et kamera eller har i forvejen indbygget et kamera.

Afbetalings-eksempel (Viabill):

DJI Mini 2Afbetaling
Kredit4.000 kr.
Mnd. ydelse179,50 kr.
Afbetalingsperiode20 måneder
Gebyr1.180 kr.
ÅOP14,70%
Debitorrente0%
Totalt beløb5.180 kr.Det giver mulighed for gode billeder på ferien eller til brylluppet, men det giver også tekniske muligheder for at inspicere høje bygninger, tage og tagrender.

En god drone fås fra et par tusinde kroner, men kan med fordel købes på afbetaling. I nogle tilfælde med 0% i rente, så ikke det koster dig noget at vælge afbetalings-løsningen frem for at betale kontant.

En drone er en langsigtet investering, der kan bruges rigtig mange år ud i fremtiden, og derfor har det ikke en betydning af afbetale den. Omvendt kan droner fås til en overskuelig pris, så du kan have betalt den af allerede på et halvt eller et helt år.

Køb Zerotech DOBBY 4K drone på afbetaling her

Hvordan afbetaler jeg en drone på afbetaling?

Ønsker du at købe en drone på afbetaling, kan du gøre det via linket ovenfor. Det er ikke mere besværligt end at købe et produkt uden afbetaling. Når du skal oplyse dine kontakt- og betalings-informationer, kan du samtidig vælge rentefri afbetaling, hvor du enten selv bestemmer afbetalings-beløbet, eller hvor du deler prisen op i overskuelige rater.

Når du modtager dronen med posten, går af-betalingsordningen i gang helt af sig selv.

  1. Vælg den ønskede drone
  2. Indtast dine oplysninger
  3. Indtast ønsket afbetaling
  4. Bestil din drone

De fleste kan købe en drone eller et hvilket som helst andet produkt på afbetaling via forhandleren, så længe de ikke er registreret i RKI.

Overhold altid din betalingsaftale

Som udgangspunkt vil din afbetaling være rentefri. Det betyder, at dronens samlede pris blot er delt op i et vist antal måneder uden at være tillagt ekstra renter. Det er ikke dyrere for dig på den måde, udover at du betaler et mindre oprettelsesgebyr.

Til gengæld bliver det en dyr fornøjelse, hvis du misligholder betalingsaftalen; altså hvis du undlader at betale dit afdrag eller ikke betaler det til tiden. I så fald kan du risikere, at lånet bliver tillagt (høje) renter.

Der er ikke noget farligt i at betale din drone via en afbetalings-aftale eller via et lån, såfremt du overholder den betalings-aftale, du har indgået. Det er blot en smart måde for dig at købe en dyr vare til en overkommelig månedlig pris.

Lån penge til drone og kamera

Ovenstående model drone er en rigtig god drone med indbygget kamera til en lav pris, som er perfekt til hverdagsbrug. Skal du bruge en drone af højere kvalitet med et bedre kamera, kan det betale sig at købe dem særskilt, så du kan vælge den sammensætning, der passer dig bedst. I så fald kan det bedre betale sig med et kviklån, så du kan låne penge til begge dele på samme tid.

Fordelen ved lånet er, at du selv bestemmer størrelsen, og at det giver dig frihed til at vælge den drone og det kamera, du bedst kunne tænke dig, frem for at vælge en forhandler, der tilbyder afbetaling. Det gælder ligeledes, hvis du ønsker en drone med et bedre integreret kamera.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.