Barbermaskine på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Er du træt af at barbere dig med en skraber? Eller leder du måske efter en gave til din bror eller far? Så er det ikke helt af vejen med en god barbermaskine, da det gør det nemmere at se godt og velsoigneret ud i hverdagen.

De helt gode barbermaskiner er naturligvis ikke helt billige, da de ofte kommer med teknologier og funktioner, hvor de billige ikke kan følge med. Men du behøver ikke gå på kompromis, da du med en barbermaskine på afbetaling nemt kan få råd til at forkæle dig selv eller en af dine nærmeste med en god og brugbar gave.

Ved at købe den på afbetaling slipper du også for at skulle spare andre steder.

Hvilke shops tilbyder barbermaskine på afbetaling?

Det er efterhånden blevet meget almindeligt at købe på afbetaling. Det gælder også for barbermaskiner. Derfor er der en række større og populære netbutikker, der tilbyder at købe det bedste inden for barbermaskiner på afbetaling.

Butikkerne, du kan købe på afbetaling hos, er: 

Vi anbefaler

Barbermaskine på afbetaling 2

★★★★★

Nicehair: Barbermaskine

Nicehair sælger alt inden for pleje til hår, men sælger også barbermaskiner fra blandt andet Panasonic til billige priser – og så endda på afbetaling.

For at købe en barbermaskine på afbetaling kan du her enten vælge at benytte dig af Viabill for køb op til 2000 kroner eller låne penge gennem SpaXpress for køb over 2.000 kroner.

Barbermaskine på afbetaling 3

★★★★★

Elgiganten: Barbermaskine

Elgiganten er en af de største elektronikbutikker i Danmark og har derfor et væld af barbermaskiner til billige priser at vælge imellem.

Som en god service til deres kunder tilbyder de også en god afbetalingsmulighed.

Hos Elgiganten kan du nemlig købe nu og udskyde betalingen i 9 måneder. Det koster 499 kroner i oprettelse. Du behøver ikke vente 9 måneder, hvis du har pengene før, da du kan indfri dem, når det passer dig. ,

Barbermaskine på afbetaling 4

★★★★★

Proshop: Barbermaskine

Proshop er en populær netbutik, der tilbyder alverdens inden for elektronik. De tilbyder derfor også barbermaskiner fra Braun, Philips og andre lækre og populære brands.

Da alt salg foregår online kan de tilbyde deres barbermaskiner til billigere priser, end hvad du ser i de fysiske butikker. Finder du en barbermaskine hos dem, kan du vælge at købe med Klarna.

Barbermaskine afbetalings-eksempel (Viabill):

Panasonic Hair & Beard TrimmerAfbetaling
Kredit800 kr.
Mnd. ydelse80 kr.
Afbetalingsperiode10 måneder
Gebyr0 kr.
ÅOP0%
Debitorrente0%
Totalt beløb800 kr.

Hvorfor købe en barbermaskine på afbetaling?

Der er ikke noget værre end en barbermaskine, der ikke holder længe, eller hvor funktionerne er så utilstrækkelige, at du ikke føler den komfort, som du gerne ville.

Den kan du være fri for at irritere dig over, når du køber den på afbetaling, da du dermed ikke behøver gå på kompromis med noget som helst ganske enkelt fordi, du enten kan afvente med at betale eller dele betalingen op i mindre bidder.

Fordelen ved at købe barbermaskinen på afbetaling er netop også, at du får råd til lige præcis det produkt, som du synes er bedst og mest komfortabel at bruge.

Få en god barbering med afbetaling


Der er ikke noget så rart som en barbering, der er behagelig med en maskine, der også giver et godt resultat. Det kan du få med en barbermaskine på afbetaling, da du ikke behøver gå på kompromis med det, du egentligt gerne vil have.

Det er netop det fantastiske ved afbetaling. Mulighederne er desuden mange. Du kan derfor frit vælge efter, hvad der passer bedst til din økonomi nu og på længere sigt. Det er med andre ord slut med at skulle vente eller måtte nøjes.

Husk dog at gå efter en løsning, som også er fordelagtig for dig på længere sigt, så du ikke behøver spare andre steder for at få en god barbering.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.