Mad på afbetaling

Mange har prøvet at sidde i den situation sidst på måneden, hvor man gerne vil forkæle sig selv med noget lækkert mad på afbetaling, men hvor pengepungen ikke tillader det. Det kan være man har lyst til enten en god gang takeaway, eller måske har man lyst til at fylde køleskabet op med lækker pålæg og andre godter. Der kommer flere og flere muligheder for at købe nu og betale senere, hvor man her kan købe mad på afbetaling – og det gør sig også gældende når det kommer til mad. Det fungerer på stort set samme måde, som når man plejede at kunne købe på kredit nede ved den lokale købmand – nu bare på nettet.

Netpris: mad på afbetaling

Netpris er en online grænsehandel. Her finder du et hav af varer, bl.a. mad, sodavand, øl, slik og generelle dagligdagsvarer. Her får du de kendte grænsebutikspriser, og så kan du tilmed endda betale igennem ViaBill på afbetaling.
Shop her »

Køb dagligvarer og betal senere

Køb dagligvarer og betal senere

Ligesom i gamle dage, hvor det var ganske normalt at handle ind på kredit, og betale når man fik løn – så kan du nu købe de nødvendige dagligvarer på afbetaling. Du kan bl.a. benytte Osuma.dk, og betale igennem ViaBill, som er en betalingsmåde hvor du får lov at dele din betaling op i mindre bidder, så du ikke behøver at have hele beløbet klar på din konto. Det er meget smart, hvis man sidder sidst på måneden og skal handle ind. 

På Osuma.dk kan du finde et hav af lækre varer. De samarbejder med Kvickly og Super Brugsen – så hvis er bekendt med disse supermarkeder, så kan du højst sandsynligt finde de samme varer på den online hylde her.

Skal du have fyldt lageret af slik, sodavand og andre typiske “grænsehandels køb”, så er det også muligt at gøre på afbetaling via Netpris.dk. Her finder du det typiske udvalg af billige dåse sodavand, slik målt i KG istedet for G og alt hvad hjertet begærer indenfor øl, vin og spiritus. Så sparer du både benzinen og en hel dag, som det normalt tager, hvis man ikke bor nær grænsen. 

Skal du have benzin til din træning? På Bodylab.dk kan du også dele dit køb op i små bidder. På siden finder du et stort udvalg af bl.a. energibarer, proteinpulver og meget andet. 

Køb mad på kredit med afbetaling

Sidder man lidt stramt i det sidst på måneden, så er det ofte maden man først sparer på. Hvis du ved, at du har penge på vej ind på kontoen, så er det altså nu muligt at købe maden nu og betale senere, når pengene er kommet ind. Det kan være du har lyst til pizza – så kan du bestille online i dag, og udsætte regningen til et senere tidspunkt. 

Når det kommer til takeaway tilbyder disse to at købe nu og betale senere: 

  • Hungry
  • JustEat 
  • EatOnline

Når det gælder takeaway-mad i Danmark, så kommer du næppe uden om disse to giganter. Du finder alt, hvad du kunne ønske dig af take-away-mad derinde. Hvad enten du er til pizza eller burger, thai eller dansk, vegetar eller bøffer – ja, så kan du nemt og hurtigt finde det rigtige derinde. 

På hungry fungerer det på den måde, at du kan bestille nu og få lov at betale 14 dage senere. Perfekt hvis du sidder sidst på måneden uden det store rådighedsbeløb. 

På EatOnline kan du betale med ViaBill, som gør det muligt at betale på afbetaling – altså dele din regning op i små bidder og betale af over en aftalt periode.

Vigtigt når man køber mad på afbetaling

Vi anbefaler altid at du tænker dig godt om inden du køber mad og andre ting på afbetaling.

Det er vigtigt at du har et godt overblik over din økonomi så du er sikker på at kunne betale de månedlige afbetalinger til tiden. Det er nemt og hurtigt at købe mad på afbetaling og derfor kan man nogen gange godt lave et impuls beløb, hvor man ikke har tænkt det hele igennem. Så husk: tænk dig godt om og brug ikke penge du ikke kan betale tilbage igen.

Se også: Grill på afbetaling

Samsung & iPhone på afbetalingTILBUD: fra 125 kr.
+