Zalando afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Elsker du bare tøj, og kan du simpelthen ikke få nok? Eller har du en garderobe, som trængte til at blive skiftet ud og opgraderet allerede for et år siden? Tøj er måske nok det, der bliver shoppet mest af i Danmark. Det er selvfølgelig ikke helt underligt, da vi alle gerne vil se pæne og godt ud i tøjet.

Besøg Zalando.dk

Afbetalt er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Zalando.

Det er bare sådan med tøj, at det enten bliver slidt eller går af mode. Der skal derfor jævnligt noget nyt til – og skal hele garderoben endda også skiftes ud med noget nyt og mere tiltalende, kan det nemt gå hen og blive en dyr omgang.

Har du ikke pengene til det lige nu, eller er pengene bare generelt bare meget små, er Zalando afbetaling noget, du kan overveje. Her kan du med få klik bestille det tøj hjem, som du godt kunne tænke dig, uden at skulle være nervøs for, hvad bankkontoen siger til det.

Hvordan fungerer Zalando afbetaling?

Hos Zalando har de det, de kalder for ”prøv først, betal senere” som man også kender det fra Klarna. Det er en finansieringsmulighed til dig, som shopper med kreditkort, men som helst gerne vil prøve tingene derhjemme og først får trukket pengene, når du har besluttet dig for, om du vil beholde det eller ej.

Det koster dig ikke noget. Du har en uge til at beslutte dig – og dit kort bliver først debiteret, når de modtager din returnering, eller hvis du overskrider betalingsdatoen. Hvis du returnerer hele ordren, får du selvfølgelig ikke trukket betaling fra dit kort.

Det er smart, og giver dig mulighed for at prøve noget tøj, uden det bliver trukket fra kort.

Det kan du købe på afbetaling hos Zalando

Zalando er en webshop med et stort og meget bredt udvalg af alt inden for sko, tøj og accessories til både mænd og kvinder. De har alt det, du går og drømmer om og mere til.

Zalando: Tøj

Uanset om du mangler et par lækre jeans, en denimjakke eller en behagelig sweater, finder du det på Zalando. Deres udvalg er bredt både inden for udvalg af farver, styles og brands, hvilket giver dig mulighed for at finde netop det, du står og mangler i din garderobe.

Zalando: Sko

Sko siges at være en kvindes bedste ven. Uanset om det er sandt eller ej, finder du i hvert fald et væld af flotte sko, støvler og stiletter inden for alle prisklasser på afbetaling hos Zalando. Med det store udvalg er det nemt at blive fristet.

Zalando: Sportstøj

Trænger sportsgarderoben også til et nøk opad, er Zalando stedet at gøre det. De har alt inden for sportstøj og tilbyder således tøj til tennis, fitness, fodbold, håndbold og meget mere.

Hvilket alternativ er der til Zalando afbetaling?

Hvis du har brug for at shoppe tøj, men gerne vil tjekke noget andet ud en Zalando som alternativ, kan du med fordel tjekke Stylepit.

Stylepit afbetaling

Stylepit er ligesom Zalando en onlinebutik, som tilbyder alt inden for tøj, sko og accessories til mænd, kvinder og børn. Stylepit tilbyder afbetaling på faktura gennem Klarna, hvor du enten kan vælge at betale hele fakturaen blot 14 dage efter dit køb eller delbetale beløbet over flere måneder.

Shop tøj med god samvittighed

Der er ikke noget bedre end at shoppe og komme hjem og prøve det nye tøj på. Det kan du endda gøre med god samvittighed, selvom kontoen måske ikke indikerer det. For med køb på afbetaling åbner der sig nogle andre muligheder, hvor du kun betaler for det, du gerne vil have eller betaler i bidder. Det gør kun shopping endnu bedre og til en større fornøjelse!

Nu du er her, burde du også tage et kig på:

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.