Wupti afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Drømmer du om et nyt og større TV med 4K med et lækkert surround sound anlæg til at supplere det med? Eller har du længe overvejet at opgradere boligens indretning med nye møbler, puder og nips? Men sætter pengepungen en stopper for drømmene?

En stue, der giver følelsen af at træde ind i en biograf, eller en moderne og flot indrettet stue er noget, mange går og drømmer om. Men, hvorfor behøver det kun blive ved drømmene?

Din bolig skal være et sted, du glæder dig til at komme hjem til eller et sted, hvor du slapper af, når den ikke står på arbejde, praktiske gøremål eller besøg hos venner og familie.

Afbetaling kan derfor være en glimrende løsning, hvis du gerne vil gøre dine drømme til virkelighed. Og uanset hvad du drømmer om, og om du drømmer om ovenstående, kan Wupti afbetaling hjælpe dig med at få drømmene opfyldt.

Hvordan fungerer Wupti afbetaling?

Hvad enten du har brug for at kunne dele betalingen op i mindre bidder eller udskyde hele betalingen, har du mulighed for at gøre dette hos Wupti.

Faktura

Den første mulighed du har er at betale via faktura, hvor du får 14 dage til at betale hele beløbet. Dette gælder for køb mellem 200 – 20.000 kroner og koster 70 kroner i fakturagebyr. Fakturaen modtager du først, når dine bestilte varer bliver sendt. Du kan derfor vente med at betale, til dine varer er kommet.

Kan du ikke betale inden for de 14 dage, går du over til en afdragsordning fordelt på 20 måneder til 0% i rente.

Køb nu og betal senere

Hos Wupti har du også mulighed for at købe nu og vente med at betale i 3,6 eller 9 måneder. Hvor lang tid, du gerne vil vente med at betale, bestemmer du selv. Du kan låne alt mellem 1.500 kroner og 40.000 kroner og koster et oprettelsesgebyr på henholdsvis 249 kroner, 499 kroner eller 799 kroner afhængigt af, hvor lang tid du gerne vil vente med at betale. Finansieringen sker gennem Express Bank.

Rentefri finansiering

En sidste mulighed for Wupti afbetaling er deres rentefri finansiering, hvor du kan låne fra 500 kroner og op til 20.000 kroner med 20 måneders afdrag for 0 kroner i rente, 0 kroner i oprettelse og 0 kroner i gebyr hos Express Bank.

Med denne løsning kan du dermed dele dit køb over 20 måneder helt uden renter og gebyrer.

Det kan du købe på afbetaling hos Wupti

Wupti er en online forretning og tilbyder stort set alt det, du går og drømmer om. Du finder derfor alt lige fra det nyeste elektronik og smarteste husholdningsmaskiner til de mest moderne møbler og nyeste hårde hvidevarer.

Er der derfor et eller andet, du står og mangler eller virkelig gerne vil have, finder du det med al sandsynlighed hos Wupti, som tilbyder alle deres varer på afbetaling.

Wupti: TV og Hifi

Går du netop og drømmer om et flot og lækkert TV eller en stue med stemning af hjemmebiograf, finder du det, du skal bruge hos Wupti, da de har alt det nyeste inden for både TV og Hifi. Du finder derfor ikke kun et nyt TV hos dem – men kan også få det suppleret med god og lækker lyd.

Wupti: Mobil

Hvis du går og mangler den  nye iPhone på afbetaling vil det være et godt sted at kigge her, da du finder de nyeste modeller til nogle fornuftige priser og mulighed for at købe uden at skulle tegne et nyt abonnement.

Wupti: iPad

Leder du efter den nye iPad model, hvor du kan købe nu og betale af over tid er du kommet til det rette sted. Køb de nyeste modeller og til priser hvor alle kan være med.

Wupti: Møbler

Vil du også gerne skifte møblerne ud, nu hvor du er i gang med fjernsynet? Eller trænger de bare til en opgradering? Wupti har alt inden for møbler til billige priser, hvorfor du finder alt lige fra en ny og lækker sofa til en pæn væglampe og nyttig brugskunst. Alt sammen med mulighed for at være på afbetaling naturligvis!

Wupti: Hvidevarer

En tredje og populær kategori, som Wupti tilbyder på afbetaling, er hårde hvidevarer. Kategorien bliver hele tiden opdateret med de nyeste modeller og tilbud, som gør betalingen endnu mere overskuelig for dig.

Wupti: Vaskemaskine

En af de lidt større poster i budgettet er når vaskemaskine skal skiftes ud og det er de færreste der har penge til at betale for en ny vaskemaskine her og nu. Derfor er det meget populært at købe på afbetaling, hvor man deler betalingen op.

Wupti: Opvaskemaskine

Det er selvfølgelig også muligt at købe en ny opvaskemaskine på afbetaling hos dem – her finder du også alle de populære mærker og nyeste modeller.

Wupti: Støvsuger

Rent skal der være og her skal der en støvsuger til. Her finder du også de mest kendte mærker og til priser hvor alle kan være med.

Forkæl dig selv med Wupti afbetaling

Som du kan se, er der ingen grænser for, hvad du alt kan få på afbetaling hos Wupti. Så trænger du til at forkæle dig selv med noget nyt til boligen eller fed elektronik, kan du gøre det hos Wupti, som tilbyder flere fordelagtige afbetalingsløsninger til dig, der ikke økonomisk kan overskue at betale hele beløbet med det samme.

Nu du er her burde du også tage et kig på følgende afbetalings løsninger hos:

LEASY

Komplett afbetaling

Elgiganten afbetaling

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.