ViaBill butikker

Find shops der tilbyder afbetaling med ViaBill

Læs om ViaBill og hvordan du med ViaBill kan få råd til dine drømme allerede i dag.

Vi samler her på afbetalt.dk alle de danske webshops der tilbyder afbetaling med ViaBill. Du har derved én søgemaskine for netop det du drømmer om at få råd til allerede i dag.

POPULÆRE PRODUKTER FRA VIABILL WEBSHOPS

HUGO BOSS 1513451

 

 

Kun 99 kr. / måned

Nul renter & gebyrer

Levi's 501 jeans i regular fit

Kun 33 kr. / måned

Nul renter & nul gebyrer

Gucci Bamboo edp - 75 ml

Kun 41 kr. / måned

Nul renter & gebyrer

Mos Mosh Blake bukser

Kun 42 kr. / måned

Nul renter & gebyrer

Chicago plankebord desert

Kun 330 kr. / måned

Nul renter & gebyrer

Bianchi Via Nirone 7 105 22g 2017

 

 

 

Kun 224,97 kr. / måned

Nul renter & gebyrer

 

 

ViaBill er små månedlige ydelser

Før hen var det med at låne penge til for eksempel at købe et par nye bukser helt uhørt. Det var simpelthen for besværligt og renterne var for høje.

Se butikker der tilbyder køb af tøj med ViaBill

Se butikker der tilbyder køb af smykker og ure med ViaBill

Se butikker der tilbyder køb af cykel på afbetaling

Se butikker der tilbyder køb af møbler på afbetaling

Vi er nu i 2017 og handel på internettet er blevet danskernes foretrukne sted at købe tøj og smykker, samt dagligvarer.

Med ViaBill har du nu muligheden for at købe lige det du drømmer om, uden at skulle ligge hele månedens rådighedsbeløb ud. Du vælger blot det produkt du vil have i shoppen. Trykker betalt med ViaBill og du får nu mulighed for at vælge hvor meget du ønsker at betale af pr. måned. Det er så simpelt.

Få ro i maven – delbetaling med ViaBill i små rater

Der er utrolig mange udgifter her i livet, som man bliver nødt til at håndtere. Man kan ikke leve uden at have udgifter, sådan er det bare. Men med Viabill bliver det langt lettere. Man kan dele betalingen op, sådan at man ikke skal betale mere, end man sagtens kan klare hver måned, og man behøver ikke at spekulere over sådan noget som renter. Det hele bliver gjort klart og overskueligt for en, og man kan få ro i maven omkring sin situation.
Hver måned har man noget, som man i den finansielle verden kalder et rådighedsbeløb. Det er det beløb, som man har tilbage, efter at man har betalt alle ens faste udgifter, det vil sige de udgifter, som man ved, man har hver måned. De penge, der så er tilbage efter betalingen er de penge, som man har at gøre godt med til mad og diverse andre ting. Og det er her, at nogle ikke har et særlig stort rådighedsbeløb. Og så kan en stor engangsudgift altså godt blive for stor en mundfuld. Men med Viabill bliver det hele meget lettere, og man kan tilpasse betalingen til ens egen situation.

En god afbetaling løsning, der passer til dig = ViaBill

Man kan stå i rigtig mange forskellige situationer her i livet, og nogle gange man komme til at så i en lidt indviklet økonomisk situation. Man har måske ikke lige vildt mange penge til rådighed hver måned, og det kan for eksempel være, fordi man er studerende, eller man måske midlertidigt er arbejdsløs. Så er det, at den månedlige indtægt ikke er så stor. Men livet går jo videre, og man har stadig brug for en masse ting her i livet. Eksempelvis har man brug for nyt tøj en gang imellem.
Det kan nogle gange være vanskeligt at få et stort engangsbeløb til at passe ind i ens private økonomiske budget. Derfor kan man med fordel dele beløbet op i små bidder, blandt andet ved brug af Viabill. Så bliver det langt mere overskueligt at betale, for man formår jo næsten altid at spare lidt op hver måned, selv om man har en lav indtægt. På den måde kan man stadig få råd til mange ting, som man har brug for, uden at det behøver at sprænge ens budget fuldstændig. Man får også meget mere luft i ens budget, og det viser sig at give langt flere mennesker ro i kroppen, sådan at de undgår unødigt stress over deres situation.

Du bestemmer – ingen renter og gebyrer

I dag er der så mange forskellige muligheder, at man i højere og højere grad selv kan bestemme, hvordan ens situation udformer sig. Der bliver stillet færre og færre krav, og det gør selvfølgelig, at man får en langt større frihed, end man ellers har haft mulighed for at have. Der er rigtig mange, der godt kan lide at gøre brug af de muligheder, som man har til rådighed for at gøre ens hverdag mere fri, hvor man selv bestemmer, og til disse mennesker er denne betalingsløsning helt ideel.

VIABILL BUTIKKER OG FORDELE

ViaBill butikker

%

Rente

Gebyr

p

HVORDAN VIRKER VIABILL?

Med ViaBill får du mulighed for at købe på et stort udvalg af danske webshops for 2.000,-

Selve processen er meget simpel, du vælger blot at du vil betale med ViaBill når du checker ud på en webshop og du bliver så her godkendt og tildelt en ViaBill konto.

Beløbet du låner betaler du af via din netbank i små bider som passer til din økonomi. Du kan dele betalingen op i 24 dele = 24 måneder som max.

p

HVAD KOSTER VIABILL?

Som du kan se herover er der ingen renter og gebyrer når du bruger ViaBill, hvilket også er grunden til at det er blevet så populært.

Så længe du husker at betale dit månedlige beløb til tiden – såfremt du glemmer det, koster det 39 kr.

ViaBill
4.8 (95%) 52 votes


close

Spar 1600 kroner når du køber mobil på afbetaling

iphone-x-afbetaling
  • check-square-o
    Modtag artiklen med det samme på mail.
envelope-open-o