Guide: Sådan finder du den bedste vaskemaskine på tilbud

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Hårde hvidevarer er uundværlige, uanset om du bor i lejlighed, rækkehus eller villa. Uden vores hårde hvidevarer kan vi ikke vaske tøj eller passe på vores mad. Vaskemaskinen er én af de elementer, vi gør mest brug af, og som det er umuligt at leve uden. 

Det kan godt være lidt hårdt for kontoen, når man får brug for at skifte vaskemaskinen ud. Derfor kan det være en fordel, hvis du kigger efter en vaskemaskine på tilbud, så din konto ikke lider unødvendigt.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3927
Guide: Sådan finder du den bedste vaskemaskine på tilbud 1
Bosch WAXH8G0LSN - Frontbetjent vaskemaskine
Bosch WAXH8G0LSN - Frontbetjent vaskemaskine Teknisk information Støjniveau ved centrifugering (dB(A)) 71 dB Vægt 81,903 kg Overensstemmelsesstandarder VDE, Directive 2019/2023/EU, Directive 2019/2014 Kommunikationsteknologi Wi-Fi Formfak
Pris fra 17.072
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1500
Guide: Sådan finder du den bedste vaskemaskine på tilbud 2
Bosch WAL28PHBSN - Frontbetjent vaskemaskine
Bosch WAL28PHBSN - Frontbetjent vaskemaskine I-DOS vasker med et intelligent doseringssystem og sammen med Home Connect gør den smarte vaskemaskine alt automatisk, for altid at få perfekte resultater. Sparer på både vand og vaskemiddel Klar vasketøje
Pris fra 7.499
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 5989
Guide: Sådan finder du den bedste vaskemaskine på tilbud 3
Bosch WNA144L9SN - Vakse/tørremaskine
Bosch WNA144L9SN - Vakse/tørremaskine Vaske-/tørremaskine med Iron Assist dampbehandling, tørrer lige så effektivt som den vasker og reducerer folder. Op til 6 kg i én cyklus. Opfanger automatisk, når dit tøj er tørt Med AutoDry kan du tørre dit tøj,
Pris fra 7.410
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4
Guide: Sådan finder du den bedste vaskemaskine på tilbud 4
Gorenje DE7B - Kondenstørretumbler
Gorenje Kondenstørretumblere DE7B Brugervenligt betjeningspanel - Tre trin, og så er du klar Det enkle betjeningspanel med en centralt placeret programvælger gør, at du kan starte et tørreprogram i blot 3 enkle trin: Tænd for tørretumbleren, vælg program
Pris fra 4.095
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2975
Guide: Sådan finder du den bedste vaskemaskine på tilbud 5
Gorenje DS92ILS - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
Gorenje DS92ILS - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
Pris fra 6.920
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 229
Guide: Sådan finder du den bedste vaskemaskine på tilbud 6
Gorenje WD10514S - Vaske/tørremaskine
Gorenje WD10514S - Vaske/tørremaskine
Pris fra 7.766
Indlæs flere

Læs med herunder og lær mere om, hvordan du kan finde en smart og effektiv vaskemaskine på tilbud.

Fordele ved at købe hårde hvidevarer på udsalg

Når du vil minimere din udgift til køb af nye, hårde hvidevarer, er det bedre at handle på udsalg end at købe en billig maskine. Der findes at nemlig et hav af forskellige producenter af vaskemaskiner, hvormed der ofte opstår konkurrence mellem dem – og det resulterer i vaskemaskiner på tilbud.

Af den grund er der naturligvis også stor forskel på, hvilken kvalitet de forskellige producenters maskiner har. Dog kan du godt til en vis grad lade dig guide af prisen, da en højere pris ofte – men ikke altid – kan indikere bedre kvalitet.

Ved at handle på udsalg kan du nyde godt af disse fordele:

 • Du slipper for at tømme hele din opsparing
 • Du kan se på de specifikke vaskemaskiner, som matcher dit budget
 • Du kan vælge en maskine, som matcher dine personlige behov
 • Du kan let danne dig et overblik of vaskemaskiner på tilbud på nettet 
 • Du kan købe en kvalitetsmaskine til færre penge

Når du køber vaskemaskine på tilbud, så får du altså generelt ikke en dårligere maskine – det er bare prisen, som er nedsat. Tilbud er din anledning til at få mere kvalitet for pengene og samtidig få råd til mere på andre områder.

Derfor kan du finde vaskemaskiner på tilbud

kvinde kigger på vaskemaskine

Der produceres konstant nye, hårde hvidevarer, fordi maskinerne konstant forbedres. Dermed opstår der stor konkurrence mellem de forskellige producenter, hvormed tilbud kan lokke kunderne til.

Når vaskemaskiner sættes ned i pris skyldes det dog også ofte, at forhandlerne har brug for at gøre plads til nye modeller. Derfor er en stor del af vaskemaskinerne på tilbud modeller fra sidste år eller året før. 

En anden god kilde til at spare udgifter til køb af hårde hvidevarer er ved at købe dem på afbetaling. Flere og flere butikker tilbyder nye og eksisterende kunder at kunne handle på afbetaling, hvor den samlede købspris deles op i mindre dele. Afbetaling betyder, at du slipper for at betale det fulde beløb for dit produkt her og nu. I stedet deles udgiften op i lige store portioner, som du skal betale i en bestemt periode fremover. 

Se også: Sådan får du en vaskemaskine på afbetaling

Køb vaskemaskine på tilbud hos en specialiseret forhandler 

Det kan være en tidskrævende opgave at købe hårde hvidevarer i fysiske butikker. Der vil altid være brug for at sammenligne flere modeller, og det kan blive nødvendigt at besøge flere butikker. Der kan være støj og forstyrrelser i butikkerne, som kan gøre det sværere for dig at træffe beslutning om, hvilken maskine der er den bedste for dig.

På nettet kan du tage dig god tid, sådan du kan finde den vaskemaskine på tilbud, som passer bedst til dig. Det kan svare sig at handle hos en specialiseret forhandler, som udelukkende gør i at tilbyde kunderne skarpe priser på højkvalitetsvarer. 

Sådan vælger du den bedste vaskemaskine online 

vaskemaskine på tilbud

Det er en hjælp at købe hårde hvidevarer på nettet. Her kan du i ro og mag undersøge flere produkter og sammenligne dem med hinanden. Det er naturligvis vigtigt, at du finder en maskine, som matcher dine og din families behov.

Du kan gøre brug af disse punkter, når du vil være sikker på, at du finder frem til den bedste model for dit vedkommende:

 • Type 
 • Energiklasse 
 • Omfang af vaskeprogrammer
 • Størrelse og kapacitet 
 • Pris
 • Design

Du skal først og fremmest vælge maskine i forhold til, hvor stort vaskebehovet er i din husstand. Den gennemsnitlige vaskekapacitet ligger på 9kg. Dette modsvarer vaskebehovet på en familie på 3-4 personer. Skal du bruge en maskine, der kan stå i husstanden, hvor der bor 2 personer, kan en model på 6-8kg være tilstrækkelig. Til den store børnefamilie vil det være nødvendigt med en kapacitet på omkring 12-14kg.

Skal din maskine stå i en vaskesøjle, er det vigtigt, at du tænker over, hvilken størrelse den maskine, som du køber, har. 

Det er en god idé at købe en vaskemaskine på tilbud med 6-12 vaskeprogrammer. På længere sigt kan det være penge at spare på udgift til vand ved altid at kunne vælge et program, der passer til mængde og beskidthed af tøj. 

Værd at vide om design af maskiner til tøjvask

Selvom design og look er mindre vigtigt, har udseendet for din maskine stor betydning. Den skal passe ind på dét sted i hjemmet, hvor den skal stå. Hovedparten af alle vaskemaskiner er designet med en låge på siden. Hvis du ikke har så meget plads, kan det være modellerne med låge for oven, der er det rette valg for dig. Lågen for oven minimerer pladsforbruget derhjemme.

Alle vaskemaskiner på tilbud er nøje beskrevet med både teknik, type af vaskeprogrammer, krav til installation, energiklasse og dimensioner.  

Hvilken energiklasse skal jeg vælge?

energiklasse vaskemaskine

For mange mennesker har energiklasse stor betydning, når der købes hårde hvidevarer. Energiklassen er et hjælpsomt pejlemærke til forbrugeren, der fortæller om, hvor meget el den pågældende maskine bruger. Mens “A”-mærket karakteriserer de mest energibesparende maskiner, er det modsat med mærkerne “F” og “G”. Bevidstheden om at minimere brug af el har ført til, at der findes underkategorier indenfor “A”-mærket. Disse mærkes med “+”. Des flere plusser der er efter “A”, des mere energivenlig er maskinen. 

Der vil være sammenhæng mellem energiklasse og pris på vaskemaskiner. Des mere energibesparende en maskine er, des dyrere vil den være at købe. De energivenlige maskiner, som sparer dig flest penge på lang sigt. Derfor kan det svare sig økonomisk at købe en maskine til tøjvask med energimærke “A”.  

Relateret: Miele vaskemaskiner på tilbud

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.