Find et godt TV tilbud på nettet – sådan finder du det rette

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

TV’et er noget, de fleste af os har vænnet os til, og noget, mange husholdninger har i deres hjem. Men ligesom på alle andre områder, når det kommer til elektronik, er innovationen både hurtig og mærkbar. Et TV forældes nemt, og efter en tid føler mange, det er på tide at skifte det ud.

Uanset om du skifter dit TV ud på grund af slid eller modernisering, kan du altid finde noget af det nyeste nye på nettet. I den her guide får du en udførlig vejledning til, hvordan du bærer dig ad, og hvad du skal se efter.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 331
Find et godt TV tilbud på nettet – sådan finder du det rette 1
TCL 32" Fladskærms TV 32S5200 LED 720p
32" Diagonal klasse (31.5" til at se), S5200 Series LED-bagbelyst LCD TV, Smart TV, Android TV, 720p 1366 x 768, HDR, D-LED Backlight
Pris fra 1.668
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4991
Find et godt TV tilbud på nettet – sådan finder du det rette 2
Samsung 65" Fladskærms TV QE65QN800BT Neo QLED 8K
Tag film og underholdning til det næste niveau med den naturlige klarhed fra 8K og en lyd, der omslutter dig i tre dimensioner.Neural Quantum Processor 8KUnik processor, som benytter kunstig intelligens til at tilpasse billedet, så skærmens 33 millioner p
Pris fra 16.999
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 15000
Find et godt TV tilbud på nettet – sådan finder du det rette 3
Samsung 85" Fladskærms TV QE85QN800BT Neo QLED 8K
Tag film og underholdning til det næste niveau med den naturlige klarhed fra 8K og en lyd, der omslutter dig i tre dimensioner.Neural Quantum Processor 8KUnik processor, som benytter kunstig intelligens til at tilpasse billedet, så skærmens 33 millioner p
Pris fra 44.990
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 10000
Find et godt TV tilbud på nettet – sådan finder du det rette 4
Samsung 75" Fladskærms TV QE75QN800BT Neo QLED 8K
Tag film og underholdning til det næste niveau med den naturlige klarhed fra 8K og en lyd, der omslutter dig i tre dimensioner.Neural Quantum Processor 8KUnik processor, som benytter kunstig intelligens til at tilpasse billedet, så skærmens 33 millioner p
Pris fra 32.990
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1518
Find et godt TV tilbud på nettet – sådan finder du det rette 5
LG 55" Fladskærms TV OLED55C2 OLED 4K
Det er ikke kun OLED. Det er LG OLED.Lavet til filmelskere, gamere og sportsfanatikere er vores mest populære OLED i vores premium-serie af tv'er blevet endnu mere imponerende med lysere farver, en ny, mere avanceret processor og en slankere, sla
Pris fra 14.392
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 889
Find et godt TV tilbud på nettet – sådan finder du det rette 6
LG 43" Fladskærms TV 43UQ8100 LED 4K
43" Diagonal klasse LED-bagbelyst LCD TV, Smart TV, ThinQ AI, webOS, 4K UHD (2160p) 3840 x 2160, HDR, Direct LED, trækulsgrå
Pris fra 3.610
Indlæs flere

Derfor skal du købe dit næste TV på nettet

Der er mange mennesker, der hellere ville gå ned i en elektronikforretning og se for dem selv. Det er ofte en hurtigt overstået begivenhed, men det har sine ulemper.

I en fysisk butik kan du ikke vide, om en fladskærm giver sælgeren kommission. Der er altså ingen garanti for, at du faktisk får det produkt, der er bedst for dig. Den ulemper har du ikke på nettet! Selvom søgemaskiner vil vise dig annoncer øverst, vil en sælger altid have det setup, du garanteret allerede kender fra andre salgssider.

Når du køber på nettet, kan du derfor bruge god til på at undersøge de forskellige muligheder, og ingen skubber dig i en bestemt retning. Du finder lige det, du har brug for, med et meget større udvalg af TV tilbud tilgængeligt!

gode tilbud på tv

Dét skal du se efter, når du skal finde et TV online

Ulempen ved at købe et nyt TV online er, at du ikke kan se det fysisk, før du køber. Der er heller ikke nogen sælger, som kan hjælpe dig ved at forklare forskellige begreber og egenskaber, så du skal gøre mere af arbejdet selv.

Men det giver dig en fordel. Du kommer til virkelig at forstå, hvad dit fjernsyn kan, og du kan selv finde ét, der lever op til alle dine kriterier.

Det, du skal se efter, er bl.a.:

  • Billedkvaliteten
  • Digitale muligheder (fx apps, billedudlejning, streamingtjenester)
  • Mærket – er det ét, du før har gode erfaringer med?
  • Garantien

Du kan typisk købe et TV over nettet uden nogen problemer. Med et godt TV tilbud kan du spare mange penge, og det kan blive leveret lige til døren eller til det nærmeste varehus.

På nettet kan du altid slå ting op selv. Det kan kræve lidt læsning, men du kommer til at opnå en dybere forståelse for diverse fagtermer og lære dit TV bedre at kende.

Find det bedste TV tilbud

Du kan finde rigtig mange gode TV tilbud på nettet, både fra mindre butikker og store, etablerede kæder. Du vælger selv, hvem du vil handle med, men du ved, at intet bliver skubbet til dig med kommission som bagtanke.

Hvis du har tålmodighed, kan du finde det TV, du gerne vil købe, og vente, til den ønskede forhandler kører et udsalg eller en kampagne. Så kan du typisk finde mange gode TV tilbud, og du kan få meget mere for pengene.

Du vil selvfølgelig betale mindre for et ældre fjernsyn, der ikke er så stort – og dét er også noget, du skal gøre op med dig selv. Ældre fjernsyn kan mindre og koster ikke så meget, men til gengæld er der ikke stor sandsynlighed for, at de kommer på tilbud.

Sådan kan du bruge internettet til at finde det rette TV til dig

køb tv på tilbud

Internettet er et fantastisk redskab, som kan hjælpe dig med at finde et fjernsyn af god kvalitet til en rigtig god pris. Der er en række forskellige vinkler, du kan benytte dig af, som vil gøre det nemmere at nå frem til et godt resultat.

Først og fremmest bør du se på de forskellige fjernsyn i prisklassen, du havde forestillet dig. Fjernsyn findes i en meget bred prisklasse, så det burde ikke være noget problem at finde en passende model.

Når du har gjort dét, bør du se på forskellige anmeldelser. Det skal både være kundeanmeldelser og anmeldelser fra sider, der lever af at afprøve og teste elektronik. Brug helst kun anerkendte sider, så du ved, der ikke er blevet betalt for et bestemt resultat.

Når du har læst de forskellige anmeldelser igennem og dannet dig en idé om, hvilket fjernsyn du faktisk er interesseret i, har du to valg; du kan sammenligne priserne på flere forskellige steder, eller du kan vente, til TV’et kommer på tilbud på din ønskede side.

TV tilbud er ikke sjældne, og du vil uden tvivl kunne få en god pris i forbindelse med en kampagne eller et udsalg. Hvis du er tålmodig, vil du få et rigtig godt TV tilbud, så du sparer mange penge på et produkt af topkvalitet!

Relateret: Sådan køber du et TV på afbetaling

Kend dit TV

Der er mange forskellige fagtermer, når det kommer til elektronik, og det snævres ikke meget ind, når man ser på fjernsyn. Du skal ikke kigge på TV tilbud i blinde, så her får du en gennemgang af de mest almindelige termer, du kan støde på, så du ikke selv skal slå dem op.

 TermBetydning
OLED TVOLED står for ”Organic Light-Emitting Diode”. Det er en organisk lysdiode, og termen bruges om skærme, der er fremstillet af organiske stoffer, som lyser, når de udsættes for elektricitet.
LED TVLED står for Light Emitting Diode. Tv’et består af LED-paneler, og er derfor mere strømbesparende og energieffektivt. De fleste fjernsyn er LED i dag.
HDHD står for High Definition og ses i de fleste moderne fjernsyn produceret i dag – det lover dig en meget høj billedkvalitet.
TommerTommer er det, en fjernsynsskærm måles i, og vises med ”. En tomme er 2,54 cm, og beregningen hentyder til skærmens diagonal.
ChromecastEn chromecast kan tilkøbes eller være indbygget fjernsynet. Med en chromecast kan du afspille ting af telefon eller tablet på fjernsynet, uden at du skal tilslutte noget via kabler.
PVR FunktionPVR står for Personal Video Recorder og er en funktion i nogle fjernsyn, som lader dig optage video gennem dit TV.

Relateret: OLED vs QLED – hvad er forskellen?

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.