Købsguide: Find et godt trampolin tilbud på nettet

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Trampoliner i haven er efterhånden blevet synonym med sommersjov, og mange nyder at bruge den til forskellige formål. Lige fra en unik fodboldarena i haven til et behageligt sted at slappe af, og selvfølgelig som en god mulighed for hoppende motion og leg, har trampolinen vundet de fleste danske børnefamiliers hjerter.

Hvis du leder efter et godt trampolin tilbud, er du havnet det rette sted. I den her købsguide får du nogle gode råd til, hvordan du finder en trampolin online, og hvad du skal overveje, inden du køber. Så er du godt klædt på til at træffe det rette valg!

GRATIS FRAGT
Købsguide: Find et godt trampolin tilbud på nettet 1
BERG - Champion 380cm Trampolin + Deluxe Sikkerhedsnet - Grå
Pris fra 7.499
GRATIS FRAGT
Købsguide: Find et godt trampolin tilbud på nettet 2
BERG - InGround Champion 270 Trampolin + Deluxe Sikkerhedsnet - Grøn
Pris fra 6.499
GRATIS FRAGT
Købsguide: Find et godt trampolin tilbud på nettet 3
Berg - InGround Champion 270 Trampolin (Sport ) - Grøn
Pris fra 4.999
GRATIS FRAGT
Købsguide: Find et godt trampolin tilbud på nettet 4
​​JumpXFun - ​JumpXkids50 - Bungee til din trampolin
Pris fra 1.899
GRATIS FRAGT
Købsguide: Find et godt trampolin tilbud på nettet 5
BERG - InGround Grand Champion 520 Trampolin (Sport) - Grøn
Pris fra 8.769
GRATIS FRAGT
Købsguide: Find et godt trampolin tilbud på nettet 6
BERG - InGround Ultim Champion 330 Trampolin (Sport) - Grå
Pris fra 5.279
Indlæs flere

Derfor skal du købe trampolin på nettet

Der er mange mennesker, der er usikre, når det handler om at købe på nettet, og køb af trampoliner er ikke anderledes. Men på nettet kan du finde en billig trampolin nemt og hurtigt, og du får adgang til udsalg meget nemmere end i fysiske butikker.

Hvis du virkelig vil få din usikkerhed til ro, skal du bare vælge at købe fra sider, hvis fysiske butikker, du stoler på. Det gør det lettere at få fat i varer, de måske ikke har på lager, og du kan ofte få et godt trampolin tilbud fra virtuelle kampagner eller rabattilbud i forbindelse med nyhedsbreve.

Køb trampolin online og spar både tid og penge, så du ikke skal skynde dig eller arbejde udenom andre aftaler eller forpligtigelser. Det er hurtigt, nemt og bekvemt. Her kan du også finde billige priser på net, stiger og pakkeløsninger, og du kan finde billige fjedre, der passer til din trampolin, hvis de skal udskiftes.

Det skal du overveje, inden du køber trampolin

pige hopper på trampolin

Et godt trampolin tilbud er fristende og et forholdsvis simpelt køb, men der er alligevel nogle ting, du skal overveje, inden du køber én. Det er ikke nødvendigvis for eller imod-beslutninger, men derimod ting, du skal forberede dig på, så de ikke kommer bag på dig senere.

Det, du skal overveje, er bl.a.:

  • Hvordan trampolinen skal opbevares om vinteren
  • Om trampolinen skal graves ned
  • Om sikkerhedsnet medfølger eller skal tilkøbes
  • Hvordan fjedrene skal vedligeholdes
  • Hvordan trampolinen skal beskyttes ved storm

Trampoliner er sjove, og når du har styr på de forskellige sikkerhedsforanstaltninger, er det en leg hele sommeren. Men det er stadig vigtigt, at du sætter dig ind i dem, så problemer ikke kommer bag på dig.

Sikkerhed er én af de ting, der skal være i top – både når der er nogen på trampolinen, og når trampolinen er udsat. Ved kraftig blæst eller i sommerstorm er det ikke uhørt, at vinden tager fat og løfter trampolinen over til naboen. Det kan forårsage skade på bygninger eller mennesker, og derfor skal du enten grave trampolinen ned eller kunne binde den fast, hvis den ikke står i ordentligt læ.

Det er nemt at opbevare trampoliner om vinteren – bare skil den ad og pak den sammen, så den kan ligge tørt og i sikkerhed.

Relateret: Trampolin på afbetaling

Sikkerhed om trampoliner

barn på trampolin

Selvom trampoliner er sjove, er de også én af de store årsager til skader på børn om sommeren. Mange trampoliner står højt og uden net, og selvom faldet ser kort ud, er det nok til at brække en arm. Trampolinfald kan være farlige, især hvis der leges lidt vildt, og derfor er sikkerheden det vigtigste, du kan fokusere på.

Det er ikke lovpligtigt at have net på trampolinen, men du bør stadig have det, også selvom den er gravet ned. Et voldsomt spring fra en trampolin kan stadig brække et ben eller en arm, og nettet skal holde alle inden for det bløde område. Find et godt trampolin tilbud, der inkluderer nettet.

De fleste trampoliner er desuden også kun beregnet til én person af gangen, men mange hopper alligevel to eller flere af gangen. Hvis du har små børn, så sørg for at lære dem grundigt, hvordan de skal opføre sig på trampolinen.

Husk også at vedligeholde trampolinen, bl.a. ved at tjekke fjedrene igennem hver gang, den pakkes frem og væk.

Trampolin til nedgravning

Mange vælger at grave trampolinen ned, hvis de har pladsen. Det er blevet så almindeligt, at der findes trampoliner, der er designede med nedgravning i mente.

Hvis du vil have en nedgravet trampolin, skal du sørge for at undersøge kravene for en trampolin på din størrelse. Der er nemlig behov for huller af bestemte dybder til forskellige trampoliner, for spændstigheden i trampolinen vil få dig til at synke dybere end ellers.

Er hullet under trampolinen ikke dybt nok, kan det resultere i et voldsomt stød fra jorden, når der hoppes. Det kan være årsag til brækkede eller forstuvede ankler eller knæ, og derfor er det meget vigtigt at gøre hullet dybt nok og holde det vedlige.

Du kan få et godt trampolin tilbud på modeller, der er beregnede til nedgravning, som ikke kan forårsage så stor skade, eller som kommer med instruktioner for nedgravningen.

Trampolinformer: Fordele og ulemper

Når du kigger på forskellige trampolin tilbud, vil du også se mange former. Der findes trampoliner i mange størrelser, og selvom en lille trampolin ofte bruges til børn, kan man også købe en mini trampolin beregnet specifikt til træning.

Du kan finde et godt trampolin tilbud på en rund trampolin, som er den mest almindelige, og som oftest bruges til sjov i haven, men det er også muligt at finde andre former. Firkanten er en populær form til trampoliner, der skal bruges til gymnastik, og dem kan du også købe som privat – find gode trampolin tilbud på firkantede trampoliner på nettet.

En oval trampolin er mindre almindelig end den runde, men oftere set i haven end den firkantede, og den bruges ofte til at øve spring og gymnastik. Her er det vigtigt, der kun er én på trampolinen af gangen, da formen og formålet, den er designet til, kan påvirke hopperetningen og effekten.

Hver trampolinform har sine fordele og ulemper, men du kan altid finde gode trampolin tilbud på nettet. Find ud af, hvilken bedst dækker dine behov, for at kunne få den bedst mulige pris.

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.