Gør et kup online: Sådan finder du en tørretumbler på tilbud

En tørretumbler er med til at lette de praktiske opgaver med tøjvask. Maskinen kan på kort tid tørre tøj og sengetøj, så du slipper for at skulle frigøre plads til ophæng af vasketøj indenfor eller udendørs. De fleste husstande bruger maskinen til tørring af 60-80% af vasketøjet. 

Der er mange udgaver og modeller af maskiner til tørring af tøj at vælge imellem. Hvilken en model der er den rette for dig, afhænger af, hvor avanceret en maskine du vil have, og hvor stort et behov for tørring af tøj du har. 

Ved at købe din tørretumbler på tilbud på nettet kan du spare penge, samtidig med at du kan se frem til at få en mere effektiv hverdag, når vask og tørring af tøj kan klares på en halv dag.

TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 4
Gorenje DE7B - Kondenstørretumbler
Gorenje Kondenstørretumblere DE7B Brugervenligt betjeningspanel - Tre trin, og så er du klar Det enkle betjeningspanel med en centralt placeret programvælger gør, at du kan starte et tørreprogram i blot 3 enkle trin: Tænd for tørretumbleren, vælg program
Pris fra 4.095
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 2973
Gorenje DS92ILS - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
Gorenje DS92ILS - Kondenstørretumbler m/varmepumpe
Pris fra 6.922
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 3432
ASKO TDC1485Vi.S - Aftrækstørretumbler
ASKO TDC1485Vi.S - Tørretumbler med aftræk Autoprogrammer Autoprogrammerne er ikke kun praktiske at bruge, de sparer også energi, da tørretiden justeres i forhold til mængden af vasketøj i maskinen, eller hvor tørt du ønsker, at tøjet skal være. Her er f
Pris fra 16.563
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 1938
ASKO TDC1773VC.S - Prof. Tørretumbler
ASKO TDC1773VC.S - Prof. Tørretumbler Autoprogrammer Autoprogrammerne er ikke kun praktiske at bruge, de sparer også energi, da tørretiden justeres i forhold til mængden af vasketøj i maskinen, eller hvor tørt du ønsker, at tøjet skal være. Her er fire g
Pris fra 13.557
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 382
AEG T8DEM842E - Kondenstørretumbler
AEG T8DEM842E - Kondenstørretumbler AbsoluteCare A++ tørretumbler med stor 8 kg max kapacitet og særdeles rummelig tromle med særligt tromlemønster, for ekstra skånsom tørring af al dit tøj. Kondenstørretumbler med heatpump og lavt energiforbrug i energi
Pris fra 5.117
TILBUD
GRATIS FRAGT
Spar 453
Whirlpool FFT CM11 8XB EE - Kondenstørretumbler
Whirlpool FFT CM11 8XB EE - Kondenstørretumbler Denne fritstående Whirlpool-tørretumbler har: rummelig tromle med 7 kg kapacitet. Eksklusiv 6th SENSE-teknologi, som konstant overvåger fugtigheden i tromlen og derved beskytter dit tøj og giver perfekt tør
Pris fra 3.546
Indlæs flere

Fordelene ved at købe tørretumbler på tilbud 

Der er forskellige tilgange, du kan benytte dig af, når du vil spare penge på køb af tørretumbler. Den bedste måde at finde frem til de bedste priser er ved at benytte dig af en webshop, som udelukkende gør i at finde frem til tilbud og tilbyde kunder en god betalingsordning. 

Afbetaling er en smart og hjælpsom betalingsordning, hvor den samlede pris for et produkt deles op i mindre rater. Flere og flere online forhandlere giver deres kunder mulighed for afbetaling, så de slipper for at skulle spare op igennem længere tid.

Når du vælger afbetalingsløsningen online til køb af tørretumbler, kan du komme til at nyde godt af disse fordele:

  • Du kan købe maskinen uden behov for opsparing 
  • Du kan vælge imellem mange forskellige modeller
  • Du kommer ikke til at gå på kompromis med egenskaber og kvalitet
  • Du får en gennemskuelig betalingsordning

Dermed kan du altså ved at købe din tørretumbler på tilbud online opnå en række fordele, som både kan spare dig tid og penge. Du slipper for at betale det fulde beløb på én gang, og du ved, hvad du skal betale i et bestemt antal måneder fremover. 

Værd at vide om billige tørretumbler tilbud på nettet

billig tørretumbler

Det kan være fristende at købe en billig maskine, når du vil spare penge. Du skal dog være opmærksom på, at pris og kvalitet hænger sammen, når det kommer til hårde hvide varer. Derfor kan det svare sig at benytte sig af tilbud og afbetaling, så du får en kvalitetsmaskine, du kan få glæde af i mange år frem. 

En billig tørretumbler kan være lavet med ældre teknologi, og den kan være udstyret med lavkvalitetstilbehør. Skal rør, tromle eller ledninger udskiftes, kan maskinen ende med at koste det samme som en ny og moderne udgave. 

Ved at handle online udsalg er det kun prisen, der skæres ned på. Tilbud er din kilde til at få mest mulig kvalitet for pengene. Før du køber tørretumbler på tilbud, skal du forholde dig til, hvor stort et behov for tørring af tøj du har. Og du skal gøre dig tanker om, hvilke funktioner og egenskaber din kommende maskine skal være udstyret med.

Hvilken tørretumbler skal jeg vælge?

Når du handler online, kan det komme dig til gode, at du bruger tid på at sammenligne flere tørretumblere på tilbud, så du sikrer dig at få den bedste maskine til hjemmet. Når du undersøger maskinerne, kan du bruge disse punkter til sammenligning:

  • Design
  • Kapacitet og dimensioner 
  • Programmer (både antal og type)
  • Pris 

Skal din kommende maskine indgå som en del af en vaskesøjle, skal du sørge for at have styr på maksimummålene for bredde og længde. Langt de fleste tørretumblere er udstyret med en frontvendt låge, hvilket er nødvendigt, hvis der skal stå en vaskemaskine over eller under.

Kapaciteten angives i kilo (på samme måde som med vaskemaskiner). Tørrer du det meste af dit tøj i maskine, kan du vælge en tørretumbler på tilbud med samme kapacitet som din vaskemaskine. Er det primært sengetøj og håndklæder, der skal tørres i maskinen, kan det være tilstrækkeligt med en model med mindre kapacitet end din vaskemaskine.

Der vil være sammenhæng mellem type af programmer, kapacitet og pris. Det kan være en god idé at vælge en maskine med 5+ tørreprogrammer, så du hele tiden kan være dét program, som passer til tørrebehovet. 

Se også: Sådan finder du en AEG tørretumbler på tilbud

Kondenstørretumbler er den smarte løsning til hjemmet

Tørretumblere med kondens bliver mere og mere populære herhjemme. Det smarte ved disse maskiner er, at du ikke er afhængig af at have dem sluttet til aftræk. Maskinerne skal blot kobles til stikkontakt for at fungere. Teknikken bag er skabt til, at maskinen er i stand til at komme af med alt den varme luft på anden vis end den velkendte aftrækstørretumbler. 

Med en kondensmaskine får du større frihed til at bestemme, hvor din tørretumbler skal befinde sig derhjemme. Og flere brugere har mulighed for selv at installere maskinen, når den ikke skal kobles til aftræk med vand. 

Om du skal vælge den klassiske aftrækstørretumbler eller den praktiske udgave med kondens, er en personlig afvejning. Maskinerne med kondens har bedst af at stå i et stort rum, hvor der er gode udluftningsmuligheder. Disse maskiner tørrer tøj en anelse mere langsomt end aftræksmaskinerne. Som følge af udledningen af kondens kræver det hverdagsrutine derhjemme, hvor vinduer åbnes flere gange om dagen. Kondens kan med tiden komme til at skabe problemer med fugt. 

Dette skal du vide om energiklasserne

Alle hårde hvidevarer er klassificeret i forhold til, hvor energibesparende de er. Des nyere din maskine er, des mindre energi vil den som udgangspunkt bruge. Det er let at finde ud af, hvor meget el dine hårde hvidevarer bruger. Alle maskiner er nemlig mærket med en energiklasse.

Mens “A”-klasse dækker over de mest energivenlige maskiner, er det omvendt med de hårde hvidevarer, der har “G”-betegnelse. Når du forholder dig til energivenlighed og pris, er det vigtigt at huske på, at selvom de mest energivenlige tørretumblere typisk ligger højst i pris, er det dem, der har de mindste udgifter i fremtiden.

Energiklasserne er nemme at tjekke ud, når du handler online, da de altid vil stå beskrevet i produktbeskrivelsen af de forskellige tørretumblere.

Opdateret d. 21. juli 2022

PlayStation 5 fra 85 kr.Se mere her »
+