Støvsuger Black Friday

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Støvsugning har aldrig været den fedeste opgave i hele verden. Men det bliver nu og engang lidt sjovere med en støvsuger, der rent faktisk kan suge og som ikke efterlader sig en grim lugt. Er det den situation, du står i? Eller er den nuværende bare gået i stykker? Så giver det mere end god mening at gå efter en støvsuger på Black Friday.

For her kan du undgå at bruge alt for mange af dine surt optjente penge takket være de mange gode tilbud, der er denne dag. 

🏷️ Shops med Black Friday tilbud

Black Friday er blevet et fast element i juleindkøbet, og bliver også meget fint fulgt op af Cyber Monday, som byder på stort set lige så gode rabatter som Black Friday. Kan du derfor ikke være ved pungen på selveste Black Friday, er der alligevel gode muligheder for, at du får den støvsuger, du godt kunne tænke dig. 

Hvorfor købe en støvsuger på Black Friday? 

Sort fredag er måske ikke så godt for miljøet, men det er rigtig godt for din pengepung, da du her kan spare mange penge på produkter, du står og mangler. Har støvsugeren derhjemme derfor tjent sin værnepligt, og er det på tide med en ny, kan du lige så godt vente til denne dag. 

Black Friday giver dig nemlig mulighed for, at: 

  • Købe en støvsuger med 25% besparelse eller mere 
  • Købe en kvalitetsstøvsuger, som du måske normalt ikke har råd til 
  • Købe støvsugerposer endnu billigere end normalt, hvis du er heldig 

Det er derfor lige før, at Black Friday kan føles som en gavebod, da der følger så mange fordele med. Har du derfor altid gerne vil have den gode støvsuger fra Nilfisk, men kun haft pengene til den billigste fra Miele, er det på Black Friday, at du kan slå til. 

Hvilke online butikker tilbyder billige støvsugere på Black Friday? 

Der er snart ikke den butik, som ikke er med i tilbudsræset, når Black Friday skydes i gang. Derfor kan du også være ganske sikker på, at der vil være mange velkendte butikker med salg af støvsugere, som også deltager med gode rabatter. 

Du bør derfor holde et stærkt øje med: 

Butikkerne her er altid gode til at tilbyde deres kunder faste lave priser. Derfor er der også en god chance for, at de på Black Friday har stærkt nedsatte priser på et stort udvalg af støvsugere. Hold gerne øje med priserne inden, så du er sikker på, at du får det bedst mulige tilbud og dermed også den største besparelse. 

Køb en støvsuger på afbetaling på Black Friday 

Har kontoen det hårdt op til jul med alle de julefrokoster, julegaver og julepynt, der skal handles ind til, kan du hjælpe dig selv og lette din økonomi ved at købe en støvsuger på afbetaling på Black Friday. Du sparer stadig en god sum penge, da det er et mindre beløb, du skal betale af end ellers. 

Relateret artikel: robotstøvsuger på afbetaling

Forhandlerne ovenfor har også alle sammen gode afbetalingsmuligheder, så du kan vælge den, der passer bedst til din økonomi både nu og på længere sigt. Med en støvsuger på afbetaling er der også råd til de gode julegaver og den lækre juleand. 

Undgå at gå på kompromis med køb af en støvsuger på Black Friday 

Takket være de gode tilbud der er på Black Friday, behøver du ikke at gå på kompromis med den støvsuger, du godt kunne tænke dig. Er det en Nilfisk eller en Electrolux, der er favoritten, er det bare med at få den købt, inden normalpriserne er tilbage på hylderne igen.

Se også: Black Friday senge tilbud & Black Friday bærbar tilbud

Du får med andre ord meget mere for pengene og kan dermed sikre dig en støvsuger, der både holder længere, har flere funktioner, men som også suger meget bedre. Det er om noget fordele, der er værd at tage med. 

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.