Soundboks på afbetaling

kristian ole rørbye2

Af Kristian Ole Rørbye

Opdateret:

Sætter du pris på rigtig god lyd? Eller går du og leger med tanken om at tage ud som DJ eller musiker til fester og andre festlige begivenheder? En soundboks er noget af det bedste, du kan få inden for højtalere og god lyd – især hvis du ikke er nærig og køber en af de bedste, der findes på markedet. Men, der er bare lige det der med pengene… For hvor skal du få dem fra til at købe en god soundboks?

Det er her køb på afbetaling kommer ind i billedet. Det er ikke noget, du skal være bange for at kaste dig ud i, da afbetaling efterhånden er blevet lige så normalt som at handle nede i supermarkedet – betingelserne er som oftest ret gode med mulighed for at finde en løsning, der er skræddersyet din økonomi.

Hvilke shops tilbyder soundboks på afbetaling?

I takt med at diverse soundbokse bliver bedre og bedre og dermed også dyrere og dyrere, tilbyder flere netbutikker soundbokse på afbetaling som en del af deres service til deres kunder. Flere af de helt store netbutikker tilbyder det blandt andet, hvilket betyder, at du som regel godt kan få lige præcis dén soundboks, du har udset dig til billigere penge end først kalkuleret med.

Butikker med soundboks på afbetaling er:

HiFi Klubben: Soundboks

Soundboks på afbetaling 1
Hvis du elsker god lyd, kender du sikkert allerede godt til HiFi Klubben, som har alt inden for god lyd og lydudstyr. Det er derfor det helt rette sted lede efter den bedste soundboks, da de ikke er gået på kompromis med noget af det udstyr, de tilbyder på shoppen.
I forhold til afbetaling tilbyder HiFi Klubben finansiering gennem Ekspres Bank i deres fysiske butikker. Her kan du dele betalingen op i 10 måneder eller mere om nødvendigt. Du kan låne helt op til 20.000 kroner!
I netbutikkerne kan du betale med Klarna Faktura enten med 14 dages betalingstid eller betaling i mindre bidder – her overgår du så blot til Klarna Konto for at kunne gøre dette.
Se priser / Læs mere
 

Se også: Køb instrumenter på afbetaling

Hvorfor købe en soundboks på afbetaling?

Det første spørgsmål du kan stille dig selv er, hvorfor du skal nøjes med det billigste og ringeste, når du kan få det bedste? Hvis du tit holder fester eller gerne vil ud og spille og levere god lyd, er en soundboks i høj kvalitet at foretrække – både for dig selv og dem, du spiller musik for.

Alle sætter pris på god lyd og det kan lade sig gøre med afbetaling. Her behøver du ikke sætte begrænsninger for beløbet eller at gå på kompromis med det mærke eller den type soundboks, du godt kunne tænke dig. Det er klart den helt store fordel ved at købe på afbetaling!

Photo of author

OM Kristian Ole Rørbye

Med over et årtis erfaring i afbetalingsbranchen og grundlæggelsen af denne platform i 2015, har jeg dedikeret mig til at hjælpe forbrugere som dig med at navigere i det komplekse landskab af afbetalingsmuligheder.